Důležité zjištění od ex

11.4.2024 05:13 · 941 views Workman110

Zdravím chtěl bych jen napsat že nechápu to, proč když jsem se ze svou bývalou přítelkyní rozešel před týdnem,mi do dneška nedá pokoj ano zablokoval jsem ji kde to šlo abych za vztahem udělal tlustou čáru.
Nic jí nevyčítám mám tam spousty chyb a né malých,ale aby mi tři dny telefonovala a byly to hodinové rozhovory kde ji 10x řeknu že je konec a své rozhodnutí nezměním a ona to nechápala a doprošovala se další šance a oba dva stejně víme že by byla marná,prosila dál s tím že si klekne na kolena a udělá cokoliv,když nezabíralo ani toto a já ji řekl ať nic nedělá a že ji přeji ať je šťastná a spokojená.
Během dne zas začala psát emaily a došlo to tak daleko že jich mám od ní okolo 30 není to přesně nepočítám to raději.
Pointa je v tom že prej sem srab protože jsem se s ní rozešel přes telefon a ne z očí do očí,ale já nepotřebuju za ní jezdit hodit kvůli tomu abych jí řekl že jsme se rozešli,za prvé by to byla zbytečná cesta a za druhé už ji vidět nepotřebuji konec je prostě konec, ať je po telefonu nebo z očí do očí.
Když přestali telefonáty a pokračovali emaily,neřešil jsem to tak moc tak jsem ji odpovídal jen slušně a v klidu a to pak začala otravovat mou rodinu a vyhrožovat tím že pojede k mým rodičům a bude o mě tvrdit jaká jsem svině a nakonec začala urážet mou rodinu a mě pak dělat naschvály že mě každou chvilku prování,nevím co si mám myslet ona je o 7 let starší ale tohle chování mi přijde pubertální..... A včera jsem od ní zjistil že jsem ubožák,zmrd a že prý nedokážu milovat jen sám sebe