Ideální kink rande? :)

3.5.2024 10:03 · 380 views Ondra1989

Bohužel, i přes svůj ne úplně nízký věk (teda, ne že bych byl důchodce, ale 35 taky není úplně málo) mám stále více představ, než zkušeností... Od prvních erotických zážitků mám stále stejnou partnerku. Netvrdím, že jsem nikdy nezažil nic s nikým jiným, ale současně mám prostě celou dobu jednu partnerku, dnes manželku a matku mých dětí... Jsem typicky nemorální chlap, navíc vím o tom, že ona mě několikrát podvedla, takže si v sobě umím obhájit případné "zálety"... ale moc jich nebylo... Protože jsem celkem ukecaný i "upsaný", popísu tu aspoň svou představu "ideálního" erotického rande zaměřeného nad rámec "vanilkového sexu"...

Text budu psát jako by to bylo vyprávění skutečných událostí,nicméně jedná se skutečně jen o sny a ke splnění mi stále chybí vhodný protějšek...

...Seznámili jsme se na jednom serveru, věnovaném bdsm a podobně zaměřené erotice. Po několika dnech vzájemného psaní, výměně pár fotek a zjištění, že si, minimálně takto "na dálku" rozumíme, jsme se domluvili na setkání.

Protože jsme si oba hlídali své soukromí, oba máme i své běžné životy, partnery, práci... Dohodli jsme se na setkání na neutrální půdě. V obchodním domě v centur Prahy. Setkali jsme se v jedné z místních kaváren, dali si kafe, skleničku vína "na uvolnění" a po krátkém, nervózním, "oťukávání" a po odhození prvotního ostychu, jsme konečně diskuzi nasměrovali i trochu více k erotičnu... Ptala jsi se mě, co mě vzrušuje a prakticky mě tak nutila poprvé někomu na živo a na hlas vyprávět o svých úchylkách. Sice jsme si o tom už psali, ale to bylo jiné, byl jsem skrytý za počítačem a více anonymní, než takhle na živo... Vyprávěl jsem ti o své oblibě v lízání, zájmu o pissing, exhibicionismu, vzrušení z ponižení... Na oplátku ty jsi se zmínila, jak se ti líbí, když je muž inteligentní, ale při sexu podřízený, poslouchá tě na slovo a dělá vše pro to, aby ses cítila dobře a dostal tě ideálně k orgasmu.

Takto jsme si povídali asi tak půl hodiny, když ses najednou sehla pod stolem a prudce mě chytla za koule/penis. Překvapilo mě to, nečekal jsem to, trochu to zabolelo a neskutečně mě to vzrušovalo. Pak jsi ještě chvíli "něco dělala" pod stolem a najednou jsem cítil v ruce něco měkkého... Byly to tvé kalhotky, celé vlhké. Řekla jsi mi, že bys chtěla, abych si k nim čuchnul, užil si tvou vůni. Okolo nás bylo hodně lidí, ale nepřišlo mi, že by si někdo všímal přímo nás dvou. Na první pohled jsme prostě byli dva kamarádi na kafi... Kalhotky jsem si tedy hned u stolu přiložil k obličeji, stále schované v dlani, aby nebylo na první pohled vidět co přesně dělám a začal čuchat. Úplně jsem se zasnil. Penis mi stál v kalhotách, já byl nadržený a postupně si troufal víc a víc... Neudržel jsem se a ty kalhotky v ruce začal nejen očichávat, ale i oblizovat a sát z nich šťávy a vůni. Nezmohl jsem se na jediné slovo, jen jsem se tvářil jako pako a uculoval se.

Najednou ses zvedla a chystala se k odchodu. Nevěděl jsem co se děje, ale naštěstí jsi mě nenechala dlouho přemýšlet, přišla ke mně a do ucha mi zašeptala (tvá blízkost a dech, který jsem cítil na uších, mě přiváděly k šílenství) že se jdeš projít. Přesně ve 14:00 chceš, abych byl v kabinkách jednoho obchodu s oblečením, popsala jsi konkrétní kabinku ve které mám být. Zde na tebe mám čekat, oblečený do dámských šatů, podprsenky a ve tvých kalhotkách!

Do zmíněného času zbývalo asi 45 minut. Měl jsem tedy dost času vše vstřebat, trochu se uklidnit, nechat aspoň trochu povolit erekci, zaplatit a jít obhlídnout zmíněný obchod. Vybrala jsi skutečně skvěle. V daném obchodě nebylo moc lidí, ale zároveň nebyl ani úplně prázdný. Když jsem procházel okolo kabinek, všiml jsem si, že tvou vybraná je zabraná někým jiným. Trochu jsem panikařil, bál jsem se, že nebude volná ve smluvený čas a vůbec jsem nevěděl co dělat... Šel jsem vybrat nějaké šaty, do kterých se případně dokážu obléct, podprsenku a, jako takové "krytí" i nějaké pánské oblečení, abych si nepřipadal až tak hloupě při cestě do kabinky... Ke kabinkám jsem se vrátil asi 15 minut před smluveným časem a naštěstí byla ta domluvená kabinka volná! Na nic jsem nečekal a ihned jsem ji šel zabrat. Svlékl jsem si tričko, nasadil podprsenku, oblékl šaty, pak teprve jsem si sundal spodní část oblečení - boty, ponožky, kalhoty a nakonec i trenky. Vše jsem poskládal na sedátko a oblékl si, stále ještě voňavé a trochu vlhké (částečně od tvýh šťáv, částečně od mých slin) kalhotky. Do smluveného času mi zbylo víc než 10 minut. Nevěděl jsem co dělat. čas mi přišel jako by se vůbec neposouval a pořád jsme se bál, že někdo do kabinky nakoukne... Stál jsem tam jak blbec, koukal na sebe do zrcadla a vlastně si docela užíval, jak vypadám... Po nekonečně dlouhých 10 minutách jsem viděl stín za závěsem a podle bot poznal, že před závěsem stojí žena v sukni/šatech... Že já blbec si neprohlídnul, co máš za boty... abych mohl být klidný, že jsi venku ty... S neznámou ženou jsme takhle stáli pár centrimetrů od sebe, odděleni závěsem a já skoro ani nedýchal. Jak jsem byl nervózní, neměl jsem žádnou erekci, ale o to lépe se mi vešel penis do tvých kalhotek... Najednou se závěs odhrnul a tam....

...jsi stála naštěstí ty. Chvíli sis mě v kabince prohlížela, pak ses rozhlédla a řekla jsi mi něco, co jsem nečekal... "Pojď se podívat do zrcadla tady do uličky, jak ti to sluší". To znamená, vylézt v těch šatech, s podprsenkou, ven před kabinku. Byla tam sice ulička, oddělená od zbytku obchodu, ale co jsem vypozoroval při čekání na tebe, úplně klidná nebyla, často se tam střídali různí lidé chodící do/z kabinek... Zaváhal jsem, ale pak jsem si v hlavě srovnal, že neukazuju nic vyloženě nepřístojného, jen holt vypadám jako magor v dámských šatech... Vyšel jsem tedy před kabinku. Na boso, v tvých kalhotkách, šatech a podprsence z obchodu. Chvíli jsi si mě prohlížela, donutila mě projít se uličkou tam a zpátky... a samozřejmě v tu chvíli přišla skupina mladých holek, vysmátých, s oblečením na zkoušení... Koukly po mně, zachichotaly se a začaly si něco špitat... Víc si mě ale naštěstí nevšímaly, ani neběžely pro ostrahu a šly si zkoušet své oblečení...

Po pár minutách exhibice jsi mě poslala zpět do kabinky, ať se převkléknu zpět do svého oblečení. Pošeptala jsi mi, že chceš, abych se převlékal tak, že se napřed svléknu zcela do naha, pak chvíli počkám a teprve pak se začnu znova oblékat. V pořadí ponožky, tričko, kalhoty. Trenky si brát nemám.

Jak jsi řekla, tak jsem učinil. Ty jsi odešla pryč, ale stejně jsem poslechl a oblékal, respektive svlékal, jsem se přesně tak jak jsi řekla. Když jsem se svlékl do naha, stál jsem zády závěsu, koukal na sebe v zrcadle a počítal do deseti. Měl jsem lehkou erekci. Situace mě vzrušovala, ale zároveň jsem se bál, že tam někdo vleze a uvidí mě zcela nahého - samotná nahota mi nevadí, ale nerad bych někoho pohoršoval... Jak jsem tak stál zády závěsu a počítal, někdo najednou závěs kompletně roztáhl tak, že najednou kabinka nebyla nijak zakrytá! Strašně jsem se lekl, zakryl si rukama penis a zkroutil se do takové křivé pozice v domění, že tím schovám zadek... Za závěsem jsi naštěstí byla zase ty...a na dohled nikdo jiný... Tvůj smích byl ale slyšet určitě hodně daleko, minimálně skrz celý obchod, možná i ven... Nenechala jsi mě takhle šokovaného dlouho, vešla za mnou do kabinky a závěs zase zatáhla. Řekla jsi mi, ať pokračuju, kde jsem přestal. Nahého čekání už bylo dost, tak jsem se začal oblékat. Ponožky, tričko, i ty kalhoty jsi mě nechala nasadit. Když jsem se ale natahoval pro boty, abych si oblékl i ty, chytla jsi mě za hlavu, obouma rukama kolem obličeje a pohybem naznačila, ať si kleknu. Okamžitě jsem pochopil o co se jedná... Kleknul jsem si na zem, tys zůstala stát. Hlavu jsem tak měl přesně v úrovni tvého rozkroku. Jediným pohledem na tebe jsem se ujistil, že správně chápu, co se po mně chce. Hlavu jsem strčil pod tvou sukni a konečně dostal možnost ochutnat tvé šťávy na přímo, ne jen z kalhotek. Nejradši bych tě lízal desítky minut, ale reálně jsi mi prakticky dala jen ochutnat. Po pár chvilkách si mě zase odstrčila, ukázala na boty, ať se oblíknu, sebrala mi své kalhotky, nasadila si je a vyšla ven. Na vousech jsem ještě cítil vůni tvých šťáv a byl nadržený. Penis zase v pozoru, naštěstí to džíny celkem dobře skryly. Vyšel jsem ven, odložil zkoušené oblečení a zamířil ven.

Tebe jsem ale nikde neviděl!? Po pár vteřinách mého rozpačitého rozhlížení jsem si všiml, že mi přišla zpráva. "Bylo to krásné, doufám že sis to užil. Příště si víc užiju já, ale pro dnešek to stačí."

Tím byl pro dnešek konec. Napíšeme si znovu? Setkáme se? Venku, v hotelu, nebo doma?