Masáž

10.2.2008 02:59 · 3,759 views husky

Byl pošmourný zimní večer a přišla za mnou kamarádka na pokec a t rochu se zahřát u skleničky výborného domácího punče. Seděli jsme, povídali, jako obvykle a dostalo se i na téma všelijakých nemocí a trápení. Řekla, že jí už týden bolí záda a už neví, jak si má lehnout, stres ji doslova vysává a nohy otékají, že už na nich sotva stojí. Na to je přesně jak stvořená masáž, řekl jsem jí. Usmála se a očička jí flirtovně zasvítila, protože věděla, že masírovat umím moc dobře. Už několik let za mnou chodí celá rodina, když jsem po ruce a je nejhůř.

Nejdřív jsme to brali jako legraci, ale pak jsem jí nabídnul, že to myslím vážně a takovou masáž ještě nezažila...to bude koukat! Zvědavost a skutečnost, že ji potřebuje, ji nedala a rozhodla se, že to zkusí :)
Šla si do koupelny dát rychlou spršku a přišla zabalená jen do ručníku. Trochu se styděla, tak mi řekla, abych se otočil a lehla si na postel s ručníkem přes sebe. Pak mě vyzvala, abych začal...Připravil jsem si voňavý olejíček, který mám pořád při ruce a začal ji masírovat krk. Musím podotknout, že je fakt krásná a sexy. Obzvlášť, teď, když ručník zakrýval jen její zadeček...Lehce jsem roztíral olej po jejích hladkých zádech a klouzavými pohyby kolem páteře ji jemně masíroval. Bylo cítit, jak pod mýma rukama taje, stres odchází a její tělo se krásně uvolňuje. Dlaněma jsem ji hladil po zádech a šíji a přitom občas prsty zajel i do podpaží a na boky. Jakoby nic se občas zachvěla blahem... Nedalo mi to a občas ten slastný pohyb zopakoval. Bylo vidět, jak se jí to líbí a chvílema ji běhal mráz po zádech. Cítil jsem, že tohle skončí úplně jinak, než jen masáží.....
...CHTĚL BY NĚKDO znát POKRAČOVÁNÍ ??? ... :)

Takže speciálně pro nick "Loveme27" zase o kousek dál :)...

...Měla krásně horká záda a mé pohyby ji dělali opravdu dobře. Slyšel jsem, jak se jí zrychluje dech a jemně se třásla vzrušením, které pozvolna přecházelo i na mě. Cítil jsem, jak touha začíná sílit a v mých kalhotech to bylo znatelné nejvíc. Horkost z mého rozkroku musela být tak silná, že její vyzařování musela pocíti pokaždé, když jsem se k ní přiblížil téměř na dosah. Dával jsem si pozor, abych se jí svým pod kalhotama ztopořeným penisem nedotkl. Ve vzduchu visel o brovský erotický náboj, jemuž jen málo stačilo, aby vybouchnul.

Domasíroval jsem jí záda a plynule sjel po jejích dlouhých a krásných nohách až ke kotníkům. "Jsi lechtivá?" zeptal jsem se, abych trochu prolomil to husté ticho. "Malinko." špitla a v jejím roztřeseném slabém hlásku bylo znát vzrušení nebývalé krásy. Byla tak roztomilá a svůdná zároveň. Neviná dračice, která prozatím byla svázaná řetězem ctnosti. Byla jen otázka času, kdy to propukne a ta chvíle se neodvratně blížila.

Jemně jsem ji začal mačkat chodidla a přitom pozoroval její nádherné tělo.Od chodidel jsem měl krásný výhled na částečně zahalený zadeček ručníkem, ukrývající jen zlehka viditelnou lasturku. Určitě si to uvědomovala a ještě víc mě začala dráždit tím, že nepatrně roztáhla kolena od sebe aby se uvelebila pohodlněji. Na okamžik naskytl se mi pohled přímo božský do lůna její branky rozkoše. Ale pak si stáhla ručník trošku níž a klín se jí opět zahalil do tmy. Udělala to schválně. Věděla, že mě tím ještě víc rozrajcuje. Byla to malá mrška :)

Po masáži chodidel jsem ji naolejoval opět celé nohy.Od kotníků jsem přejel přes lýtka a stehna a zajel pod ručník na její horký zadeček. Jen tiše vydechla vzrušením. Začal jsem ji masírovat lýtka a pak sjel na stehna. Nejprve vnější stranu...vnímal jsem, jak každým mým pohybem se snaží jít mi naproti svým tělem. Chvílema mi připadalo, jakoby se mým rukám sama nabízela a přirážela zároveň. Oddávala se masáži, jako to bylo samotné milování.

Pokaždé, když jsem přitlačil, její tělo se na mě jakoby přisálo. Jakoby říkala: "Pojď blíž...blíž...ještě blíž!" Když jsem pak hnětením svalů pokračoval k vnitřní straně stehen, byl jsem jako natlakovaný hrnec. ..
Všechno ve mě pumpovalo vzrušením,srdce tlouklo jak před infarktem a hlava mi občas vynechávala myšlenky.
Věděl, jsem,že už to dlouho nevydržím, ale byla to má kamarádka ;a nemohl jsem jen tak začít sám. Ikdyž bylo jasné, že ona to cítí a chce to také.

Jemně jsem ji začal masírovat vnitřní stranu kolena a ona okamžitě začala dávat nohy od sebe. Pohled, který jsem měl nyní, byl naprosto odzbrojující. Vůně z jejího vzrušeného klína se linula až ke mě a já měl co dělat, abych se udržel. Zahlédl jsem její vlhkou kundičku v celé své kráse. Měla ji dokonale oholenou a hladkou. Pysky vzrušením nalité a na krajíčku malou krůpěj šťávičky rozkoše. Pomalu jsem jel vzhůru a sledoval, jak se jí nohy rozjíždějí... dech zrychluje a nabírá hlasitosti... zadeček se začíná zvedat nahoru....

...CHCE JEŠTĚ NĚKDO DALŠÍ POKRAČOVÁNÍ ??? :) ...

Tak jo...po dlouhé době mě zase někdo ukecal pokračovat. Takže další část je věnována nicku "Tygricka" :*...

...Začal jsem s masáží stehen od kolen směrem vzhůru. Každý hmat, který hrnul před mými dlaněmi její jemnou a voňavou kůži od kolen po zadní straně stehen až k zadečku v ní vyvolával pocity rozkoše. Cítil jsem ve svých dlaních, jak se jí vytváří na povrchu jemná husí kůže. Líbilo se jí to... a neostýchala se to dávat dostatečně najevo. Hrudník se jí vzrušením zvedal tak vysoko, že jsem měl pocit, že se snad na té posteli prohýbá.

Při každém dalším hmatu jsem jen tak letmo, jakoby náhodou, poodhrnul ručník z jejího zadečku o trošku výše. Pomalinku se mi tak začala opět objevovat její sladká mušlička, na které se nyní objevilo o trochu víc odlesků z jejího nektaru vzrušení.

Každý další hmat zajel více na zadeček, až byl ručník úplně shrnutý a její nádherné půlky se přede mnou kroutily jako dva melounky. Měla nádherný a pevný zadeček i stehna a uprostřed se tkvěla roztoužená broskvička a nad ní anální dírka, která se při každém zajetí mých dlaní mezi půlky stáhla vzrušením, jako masožravá rostlinka, do které právě zbloudila moucha. Byla velmi citlivá na dotek a tak jsem si dával velký pozor, abych se jí dotýkal jen letmo.

Začal jsem jí masírovat zadeček krouživými pohyby oběma rukama. Mám velké a horké dlaně a na téhle tělesné partii se to obzvláště hodilo :) To už se mi regulérně nastavovala a vyšpulovala dosud schovávanou mušličku.

Tak rozkošnému pohledu by žádný chlap neodolal. Ale já se stále držel a napínal situaci do nejvyšších otáček, ikdyž už bylo nad slunce jasné, jak tohle všechno dopadne.

Snažil jsem se pevně tisknout její hýžďový sval a měnil intenzitu z velmi silného stisku až k velmi jemnému pohlazení, téměř do ztracena, jakoby její tělo ztrácelo hranice. Občas jsem při vyšpulené prdelce velmi jemně přejel přes její análek a ona pokaždé hlasitěji zasténala a stáhla půlky k sobě, jakoby mé prsty a dlaně chtěla zadečkem pevně sevřít, nechat do sebe vnořit a nepustit. Ale olejíček vykonal své a moje ruce vždy hbitě vypluly v jejím rozkroku ven. Přitom se po cestě mé prsty neopomněly jemně vnořit mezi její vlhké pysky, projet horkou lasturku ( plnou nektarové šťávy zmíchané s olejíčkem ) a vyklouznouzt těsně pod venušiným pahorkem, kde stihly ještě jemně ovinout poštěváček.

Několikrát jsem ten pohyb zopakoval, až byla kamarádka uvytržení a doslova lapala po dechu, jakoby právě doběhla stometrový sprintérský závod. Nechtěl jsem ji moc dlouho trápit jemnými a letmými pohyby a doteky. Tak jsem si svou dlaní vytvořil mističku a přiložil jsem ji na její roztoužený klín prsty spočívaje na análku a hranou ruky přímo na stydkých pyscích, které hořely ohněm touhy. Roztahoval jsem jí tak půlky a zároveň její krásnou vlhkou mušličku, ze které se linula bílá tekutina dokonalé viskozity. "Kam se na tenhle nektar hrabe sebelepší olejíček." prohlásil jsem. Jen se malinko nahlas usmála, aby dala najevo, že to slyšela, ale hned se vrátila zpět k slastným přírazům svého rozkroku k mé ruce, která nyní klouzala nahoru a dolů a roztírala božskou kombinaci tekutin v jejím klíně. Přitom má druhá ruka nezahálela a pevně tiskla její půlky a spodní část zad, hladila záda a občas zajela i dopředu na prsíčka, aby si pohrála s bradavkami.

Chtěla se mě dotýkat a snažila se nahmatat moji nohu, bok nebo pánev, aby si našla cestičku k mému rozkroku a zkontrolovala tak, jak moc se to líbí mě. Ale stál jsem u jejích nohou, takže na mě nedosáhla ... a když už už byla prohnutá natolik, že se jí to skoro podařilo. Něžně jsem zajel volnou rukou na její zápěstí a jemně ji odvedl zpět do původní polohy. "Uvolni se... Nechvátej... Vnímej své vlastní pocity." zašetpal jsem jí do ucha a přitom opatrně políbil její lalůček.

V této divutvorné hře jsme spočinuli ještě pár okamžiků, až jsem začal pomalu ubírat na intenzitě, zjemňovat doteky a pomalu rozhánět nahromaděnou energii z jejího klína do jejích zad a stehen a dlouhými pohyby až do rukou a chodidel. Až jsem úplně odvedl pozornost z jejího klína.

"Ještě musíme udělat druhou nožku." zašeptal jsem k jejímu překvapení "Abys nám nepřepadávala na jednu stranu :) " trochu šibalsky jsem se usmál. A ona se na mě podívala ohnivýma očima, že tomu rozumí, a také se usmála a přitom přimhouřila oči, jako by chtěla v duchu říct: "Ty prevíte....no počkej... Tebe si vychutnám ;-) "... Trochu se tak uvolnila a dech se jí uklidnil, takže jsem mohl pokračovat s masáží na druhé noze.

Když se celý postup zopakoval a blížil jsem se k zadečku, cítil jsem, že se začíná znovu rozpalovat. Tentokrát jsem nechal broskvičku trochu zanedbanou, aby se moc nerozohnila.

Když jsem domasíroval zadeček, něžně jsem ji přejel konečky prstů po páteři a poklepal prsty po hýždích se slovy: "Tak co, nespinkáš? Můžeš se otočit na zádíčka! "

Pomaličku se hlasitě a dlouze nadechla a vydechla, protáhla se jako kočka, která právě spala na sluníčku, zvedla hlavu a podívala se na mě...Pomaličku se otočila a lehla si na záda...

.........Chce někdo pokračování??? :) :) :)

Pokračování na přání Té, která nechtěla být jmenována :)

…Mohla bys to být i ty, tajemná...neznámá…

„… Ležíš na zádech a zrychleně dýcháš, cítíš horkost ve tvářích a Tvůj tep je na frekvenci sprintera před startem. Malý pramínek šťávičky stéká mezi okraji Tvé štěrbinky dolů a kape na lehátko. Cítíš, jak teče. Sleduji lesk Tvých mokrých okrajů lasturky a mé prsty jedou od chodidel nahoru po Tvé horké kůži na noze, přes kolena a stehna rovnou k roztoužené a očekávající lasturce...roztírají vlhkost, která steká na Tvých stehnech po okrajích stydkých pysků až k zadečku...

…Zatím se nepřibližuji víc ke vchodu slasti, ale kroužím stále provokativně jen něžně okolo. Mé prsty jemně kopírují obrysy okrajů mušličky sotva se dotýkajíc kolem dokola a na vrcholku se občas jen letmo dotknou jemné kůžičky skrývající klitoris. Jedna ruka se věnuje rozkroku a stehnům, druhá hladí bříško a něžně přejíždí přes hrudník a letmo se zlehka dotkne bradavek, jakoby omylem. Jen špičkami prstů. Letmé doteky směřují i na Tvůj krk, kolem uší a prsty jemně zajedou do Tvých vlasů...

…Jemné doteky pod proudem Tvého chvění zlehka míří tam, kde se Tvé tělo nastavuje a nejvíc touží po kontaktu... jakoby ruce samy cítily, která tvá část je zrovna volá nejtoužebněji. Zrychlujícím dechem a intenzivním vrtěním a prohýbáním Tvého těla se zintenzivňuje i dotek a jemné pohyby konečky prstů zvolna střídá celá dlaň a silnější stisk. Jakoby jemné vibrace nahrazovala masáž hlubší vrstvy. Jedna dlaň se silněji tiskne k Tvým prsům a druhá celou svou plochou jemně tlačí na Tvůj pahorek a prsty se stále zvyšujícím tlakem pronikají přes okraje velkých pysků a sklouznou až k malým zavojíčkům,
pooklouznou dolů a celá dlaň teď zahalí Tvou nádherně rozvibrovanou svatyni lásky. Cítíš tlak celé mé rozpálené dlaně, která jen zvolna mění intenzitu tlaku a pohybuje se nahoru a dolů...

... Vnímám, jak se Tvé tělo i myšlenky poddávají, jde naproti svými pohyby a já mu to náležitě oplácím. Dávám mu to, o co si říká... Má dlaň je jako velké horké rty, ktere se prisály na Tvou lasturku a hrají si s podtlakem uvnitř Tvého podbřišku. Po chvíli, se prsty rozevřou a podtlak se uvolní. Celá dlaň ale dál přejíždí od pahorku přes mušličku a zadeček až ke kostrči a bedrům a zpět. Moje ruka příjemně klouže po Tvé napnuté vlhké kůži celého rozkroku. Jak se Tvá pánev zvedá, dosáhnu až do poloviny zad a zpátky mezi půlkami zadečku, kde chvilku spočinu na Tvém análku a lehounce pošimrám jeho okraj konečky prstů, než se vrátím ke klouzavým pohybům celou dlaní a s roztaženými prsty přejížím zase od podbřišku až k bedrům...

... Má dlaň je tak velká a horká. Llíbí se Ti to a Tvůj dech se prohlubuje. Pomalu se skloním hlavou k Tvému rozkroku a mé rty se nedotknou, ale přiblíží natolik blízko, že cítíš na své mušličce můj horký dech. Stále Tě hladím po celém těle a můj horký dech bez doteku putuje po bříšku nahoru až na Tvůj krk těsně pod levým uchem, kde se konečně mé rty dotknou Tvé kůže v něžném polibku, až Ti z toho elektřina projede celým tělem. Pak mé polibky získají na tlaku a můj něžný tichý vzdech tě ještě víc rozvibruje. Tvá pánev se přitom zmítá v divokých pohybech proti mé dlani, která je jako přisátá na Tvé mušličce...až najednou... jakoby zčistajasna...jeden z mých prstů vklouzne do rozpálené mušličky, kde chvilku posečká...pohyby ustanou... a Ty... jen hluboce vzdychneš...

..."Líbí se Ti to?" tichonce se zeptám. "Ano..." jemně špitneš lapaje po dechu "...pokračuj... pro-sím!!!"
Ve Tvé tiché prosbě je jakýsi náznak tlumeného naléhání, jež překrývá Tvé vnitřní vzrušení a bouře hormonů, která v Tobě právě probíhá...

... Prostředníček, který byl oním vyvoleným, spočívá nehybně na svém místě a Tvá pánev se pohybuje nahoru a dolů, jakoby mi sama chtěla vlastním tempem ukázat, co je Tvé jeskyňce příjemné. Ostatní prsty rozhrnují v udávaném tempu a jemným tlakem závoje tvé mušličky a prostředníček přitom klouže dovnitř a ven...Dlaní stále přisátou na Tvém vrcholku slasti jemně tlačíc na klitoris...

... Rty mezitím objevují Tvůj dekolt a jazýček šmátrá po Tvých bradavkách, dokud je nenajde a pak si je smyslně obkrouží. Mé horké rty obalí Tvé dvorce, jak je to jen možné, jemně se přisají a podtlakem odtáhnou...mezitím jazýček stále dráždí bradavku. Volná ruka se věnuje mazlení druhého prsíčka, hladí, mačká, masíruje a dráždí bradavku, kterou občas lehonce zmáčkne...

... Prostředníček v lasturce už rytmicky klouže a přitom na vnitřních stěnách Tvé svatyně lásky hledá stále nová a citlivější místečka a objevuje ta nejcitlivější vnitřní zákoutí...

... Rty se pravidelně přemisťují z jednoho prsu na druhý, střídavě s druhou rukou, aby žádné prsíčko nebylo zanedbáno...

... Ruka z rozkroku čas od času vyklouzne a hladí bezprostřední okolí mušličky, podbřišku a stehen, než se zase vrátí k objevování citlivých míst uvnitř...

... Pozornost od prsíček přejde k Tvým rtům, něžně Tě políbím a po chvilce líbání mé polibky směřují po hrudníku a bříšku dolů k rozkroku, kde se za nepřerušeného klouzání prstů připojí k mazlení políbením a obepnutím klitorisu mými rty a jazýčkem. Jazýček si hraje s Tvým roztouženým klitorisem a jeho okolím a prst lehounce klouže s jemným tlakem proti podbřišku se zvyšující intenzitou a tempem přizpůsobujícím se tvému dechu a pohybům...

…Druhá ruka stále hladí krk,hrudník, podpaží, boky a bříško, kam až dosáhne... a dráždí Tvá prsa...

... Mé horké dlaně, jazýček na správném místě a pohyby prstů způsobují, že pocity ve Tvém těle a jeskyňce jsou stále intenzivnější a intenzivnější...prosíš, ze mě chceš mít v sobě, ale já ti řeknu, že až potom, ať si to užiješ takhle... teď a tady... ať se uvolníš a vnímáš jen své vlastní pocity a vibrace... jsem tu s Tebou a vnímám hloubky i výšky Tvého obrovského vzrušení...kolotoč myšlenek a pocitů střídající stavy naprosté bezmyšlenkovitosti ve změti záplav silných vibrací, které projíždějí celým Tvým tělem...

... A za chvilku už se mi zmítáš v orgasmické křeči a Tvé tělo se kroutí rozkoší jako uragán, který narazil na obrovskou skálu, kterou se snaží roztrhat na kusy!!! V orgasmu můj jazyk klouže od klitorisu dovnitř Tvé mušličky a zpět... prožívám s Tebou všechny stahy a přitom Tě pevně držím a dýchám spolu s Tebou v jednom rytmu. Jak se vibrace skrze doteky přenáší i do mého těla, společně se zmítáme v nádherných křečích a nekontrolovatelných pohybech způsobených stahy svalstva celého těla.............................

... Trpělivě nechám Tvůj orgasmus, stahy svalů a křeče pozvolna ustát, držíc tě za ruku, kterou mi silně tiskneš, dokud se Ti celé tělo úplně neuvolní. Vnímáš jen ten nádherný pocit ze záplavy hormonů...

... Chvíli ležíš... dýcháš... a odpočíváš...

... a pak.............. ... po chvilce odpočinku... ................. ... zatoužíš dotýkat se ty mě...


...pokračování příště... ? :)