_AKM_ _AKM_
Man seeking woman
Czech Republic Czech Republic
Without trans

Ahoj nehledám zatím vztah, ale kamarádství .
Miluju svoji práci řidiče, šoféra, kamioňáka, autobusáka a cestování po republice i světě když jsem tři dny na jednom místě už mě začínají svrbět ruce po volantu a táhne mě to na cesty. Miluji být každý den jinde.
Rád bych, ale našel někoho kdo by se mnou občas jel a je mi jedno jestli to bude žena či muž, ale někoho s kým si budu moci cestou pokecat. Někoho s kým budu moci jít na výlet , nějakou akci nebo třeba jen na kafe. Někoho kdo , ale nebude žárlit na mé kamarádky a kamarády. Mimochodem některé mé kamarádky se mnou také jezdí. Říkám že věk jen číslo tak se věkový rozdíl mých kamarádů a kamarádek pohybuje něco přez 20 až někam přez 80. To jen aby jste se nelekali. Nehledám sex, ale ani se mu nebráním, jsem hetero. Nejsem žádný puritán rád si zajdu třeba na nudi.
Vždycky jsem snil o tom že najdu dívku, ženu , která by se mnou jezdila po světě . Udělala by si řidičák a profesák žily a pracovali by jsme spolu. Naším domovem by byl náš kamion , který by jsme si koupili. Bohužel to byl jen sen, který se asi nikdy nesplní.

Promote the Dating Ad

  • This dating ad is now on the place 10840 in the list. You can Top the ad to the 1st place right now.
  • Repeated use of the promotion feature adds up the days, dating ads with more cumulated days will gain a higher position in the list.
:

Choose the payment method first.