Swingersclub Praha 1 zve na PRAVIDELNÉ středeční swingers párty pouze pro páry a samotné ženy. Začínáme vždy od 11-17 hodin. Tato párty pro páry a samotné ženy se bude pořádat každou středu ve stejný čas. Členský příspěvek pro pár bude 500 Kč, samotná žena 100 Kč all inclusive. Těšit se můžete na luxusní raut, bazén, 3 sauny a prostory celého klubu.
Tato party bude dále pokračovat od 17-03 formou Gangbang párty. Páry, které se rozhodnou zůstat, již nic nedoplácejí. Muži budou moci přijít od 17 hod, členský příspěvek je 1000 Kč. Placené společnice a hostesky u nás nečekejte, jedná se o amatérskyý gangbang. Po dohodě na baru je možnost si uzavřít místnost určenou pro soukromý gangbang. Toto se týká pouze středy.
Nejaktivnější žena z páru nebo samotná žena získá v tento den voucher na konzumaci v klubu v hodnotě 1000 Kč.

ŽENA NEBO ŽENA Z PÁRU, KTERÁ CHCE BÝT HLAVNÍ AKTÉRKOU NA GANGBANGU A PŘIHLÁSÍ SE S TÝDENNÍM PŘEDSTIHEM, BUDE MIT VSTUPNÉ ZCELA ZDARMA VČETNĚ KONZUMACE DO VÝŠE 1000 KČ. PŘIHLÁŠENÍ JE NUTNÉ ZASLAT FORMOU WATSAPU
*15**15**15**15*
Pokud přijdou na středeční denní party tři páry najednou, tak od nás obdrží, jako pozornost, láhev sektu.*15**15**15**15*

Promote the Dating Ad

  • This dating ad is now on the place 61 in the list. You can Top the ad to the 1st place right now.
  • Repeated use of the promotion feature adds up the days, dating ads with more cumulated days will gain a higher position in the list.
:

Choose the payment method first.