Parťáci z Vysočiny

20.4.2024 09:29
Photo_SunnySense Photo_SunnySense
Couple seeking man
Czech Republic Vysočina
With VIP membership
With albums/videos
Verified users

Na výletech do přírody občas potřebujeme během focení pomocníka, asistenta, foto parťáka. Vždy se najdou situace, kdy by Livka potřebovala něco přidržet, podržet, odnést, přinést, poupravit… Součásti kostýmů, hračky, zrcadlo… Nebo za slunečných dnů nasvětlovat odraznou deskou.

Chcete vidět Livku a naše focení "z první řady"?

amateri.com/album/3453440/partaci-z-vysociny

Přihlaste se jako náš foto Parťák v Vysočiny. Hledáme trvalou spolupráci.

Odjezd na focení se řídí aktuální tvůrčí náladou, proto hledáme parťáky převážně z Vysočiny. Potřebujeme mít v záloze větší počet osob, jsme schopni dát vám vědět jen několik minut nebo hodin předem, narychlo - skrz hromadnou WhatsApp zprávu. Je nám jasné, že většina lidí nemá právě volno a nedokáže přijet hned. Ale šťastná náhoda nám jednoho volného pomocníka přihraje - po telefonu se s ním hned domluvíme a další hromadnou zprávou pak dáme vědět ostatním, že už jsme se tentokrát stihli domluvit. Nevadí, že ostatní dnes nemají čas.

Kdo nás chcete poznat osobně a pomáhat během focení, odpovězte na tento inzerát a rovnou, prosím, přiložte k Vaší žádosti i civilní fotky tváře. Představte se nám. *456* Potřebujeme znát:

- telefon na Vás a potvrzení, že také používáte WhatsApp
- Vaše jméno, neboli jak Vás máme oslovovat při konverzaci
- přiložte nějaké civilní fotky (nebo odkryjte tvář v albech), když vás zatím neznáme
- město, odkud přijíždíte, resp. my zrovna projíždíme okolo Vás a budete nám asistovat tam u Vás...

Pohlídejte si, že Vám na WhatsApp přišla zpráva: "Vítejte! Právě jste byl zařazen do našeho adresáře Parťáků z Vysočiny! Párkrát do roka dostanete pozvánku pomáhat nám s aktuálním focením, na kterou buď nemusíte reagovat, nebo naopak - hned po telefonu domluvíme setkání."

Díky, že se našich focení účastníte a pomáháte nám s naší tvorbou! *7* Focení je zábava! *7* Fotíme pro radost, kvůli našemu vlastnímu objevování všech tajemství erotiky a sexuality.

Livi & Sunny

Promote the Dating Ad

  • This dating ad is now on the place 322 in the list. You can Top the ad to the 1st place right now.
  • Repeated use of the promotion feature adds up the days, dating ads with more cumulated days will gain a higher position in the list.
:

Choose the payment method first.