Sto lidí, sto názoru. Mě se třeba líbí a sama mám. Ale odsuzovat druhé nebo je soudit, že jsou špatný jen proto, že mají tetování je hloupost. Je to každého tělo a ať si dělá co chce. Důležité jsou stejně sympatie, jak mi s tím druhým je.
Každý ať si na své tělo vytvoří co je libo. Mně se tetování nelíbí, ale svůj názor nikomu nevnucuji, nikoho za to neodsuzuji. Když jsme zde s manželem hledali kamaráda k dlouhodobému vztahu, zarazily mě vulgární reakce některých potetovaných mužů, když jsem je slušně odmítla. Je to přece moje věc, mé rozhodnutí...
This post has been deleted by user.
Františku nejsem......
To by mě zajímalo, z čeho tenhle názor vychází?
Pokerovanej sem uz z vetsi casti tela a jen chci rict ze opravdu mam co do huby a ziju usporadanym zivotem.. Tyhle xenofobni nazory od lidi jsou mi naprosto u rite. Tohle vlakno sem radsi ani nedocetl pac bych se musel rozcilovat.
Vite jakej je rozdil mezi potetovanym a nepotetovanym clovekem? Tetovany neresi nepotetovany
Vite jakej je rozdil mezi potetovanym a nepotetovanym clovekem? Tetovany neresi nepotetovany
Už samotný fakt že odsoudite někoho protože nemá stejný vkus jako vy soudí hodně o vašem intelektu
NESMYSL
Tetování není zdobení těla, ale prznění. Především je to přiblblá móda posledních let. Nejlepší ozdobou je dobře udržované, zdravé tělo, které žádná čmáranice nevylepší, ale spíše poškodí a naopak - když je někdo rozměklý chcípák, tak mu žádná čmáranice na těle stejně nepomůže. Tato móda stejně jako všechny předchozí časem odezní a zůstanou jen čmáranice a jejich majitelé budou vypadat jako pitomci. Osmdesátiletá bába bude mít na prdeli místo roztomilého motýlka vytahanou můru. Je mi vždy líto, když vidím holku, která by byla pěkná, kdyby si nenechala zprznit tělo tetováním a piersigem
posledních let??? Blábol. Čisté tělo spojené se se zdravím a výkonností? Blábol...celé blábol
Pro lilith1111:
jaxem již psal, mám na rozdíl od vás vyplněný profil a přístupný úplně všem, tedy bez jakéhokoliv omezení jen pro někoho. I když jste se na můj profil dívala, asi je tam údajů až moc a ne každý je schopen všechny tyto údaje vstřebat, ale je tam i údaj "ženatý". Takže asi mě nějaká chtěla :-)
jaxem již psal, mám na rozdíl od vás vyplněný profil a přístupný úplně všem, tedy bez jakéhokoliv omezení jen pro někoho. I když jste se na můj profil dívala, asi je tam údajů až moc a ne každý je schopen všechny tyto údaje vstřebat, ale je tam i údaj "ženatý". Takže asi mě nějaká chtěla :-)
Já zas nechápu, proč byste tam nemohla mít informace v profilu vyplněné. Od toho tam ta políčka k vyplnění jsou. Nemám se zač stydět, mládnout šlo tak leda v Císařově pekaři :-) Vy mě alespoň podle mnou vyplněných údajů můžete nazývat "dědkem", já nevím, jestli jste "bába" či něco jiného. Ale jednou se možná taky titulování "bába" dočkáte. Škoda, že nechápete, proč tady ta políčka k vyplnění v osobním profilu jsou.
Já taky nikoho nehledám - to není důvod k nevyplnění údajů, aby je další Amatéři mohli vidět. Nebo máte důvod něco tutlat, tajit ...?
Já taky nikoho nehledám - to není důvod k nevyplnění údajů, aby je další Amatéři mohli vidět. Nebo máte důvod něco tutlat, tajit ...?
Je to naprosto směšné. Co potřebujete vidět? Můj penis, postavu, tvář ...
Tak určitě na fotky dědka nad hrobem není nikdo zvědavý, že...
Vy tady fotky máte cca 2 dny, takže vydržte, možná sem nějaké do víkendu taky umístím.
Víc než fotky nebo videa (pro neVIP stejně nedostupné) hold někoho zajímají informace z profilu. Nepatřím k honičům, co si nad ženskými fotkami musí leštit kládu.
Tak určitě na fotky dědka nad hrobem není nikdo zvědavý, že...
Vy tady fotky máte cca 2 dny, takže vydržte, možná sem nějaké do víkendu taky umístím.
Víc než fotky nebo videa (pro neVIP stejně nedostupné) hold někoho zajímají informace z profilu. Nepatřím k honičům, co si nad ženskými fotkami musí leštit kládu.
A co nám řekneš na kulturu v Polynésii nebo na východní kulturní etnika. Mnoho kultur má pevně zakořeněné tetování. Ale co debata s tebou je ztráta času. Myslí si co chceš. Pokud umíš s PC tak by si se mohl podívat od kdy tu máme galerie. A důvod proč je tu máme? Protože jsme na erotickém webu. Tvůj vyplněný Nick je k h.....
To bylo pro chytrolína a moralistů Pokracovatele.
Tak už známe názor pana Pokračovatele a pana Miroslava, kteří si myslí, že iq člověka se dá posoudit podle vzhledu. Já mám vysokoškolskej diplom na technický škole, čož by dle téhle teze znamenalo, že nepotetovaný lidi musí bejt jaderný fyzici a vejš (?), kolegy Choopermana, kterej vyznává pro estetiku těla jen a pouze tělocvičnu, několika málo přispěvovatelů, kterým se inkous pod kůží líbí a slečny Lilith, které se nelíbí ani tetování ani maloměšťácký homofobní názory lidí. Díky za názory, vaše tedy již známe. Co nově příchozí? ;)
Proboha, ten chlap je nemocnej. Hlavně, že má vyplněný profil a nemá galerie. To nás pobavilo. Jinak tetování se používá od nepaměti, proto zdobení těla patří k lidem a to je fakt :)
Proboha ten /ta stencici (kdo vlastně píše - každý z vás po jednom stisku klávesy?) je nemocný /-á.
Máte pravdu, tetování se používá od nepaměti - u dobytka. U lidí hlavně absolventů kriminálu a těch myšlenkově trochu pomatených. Jo a taky v koncentráku se tetovala čísla. Tehdejší vězni šli asi s módou, že. Tam byli potetované různé věkové kategorie a určitě na to byli pyšní, že jsou takto "ozdobeni". Zrovna tak vás můžu napadnout, proč nemáte v ústech v zubech diamanty, v nose kroužek od klíčů, v uchu prostrčený šíp nebo obřízku, že je to přeci taky krásné a některá etnika toto obdivují a vyžadují.
Plácáte tu již po několikáté o zdobení těla, ae tetování fakt nemá se zdobením nic společného. Je to značkování.
C se týče vyplněných profilů a absence fotografií /videí, tak doufám, že projdete i profily dalších X tisíců uživatelů a v rámci pobavení zhruba polovině z nich vyčtete, že nemají galerie, že jsou také nemocní.
Máte pravdu, tetování se používá od nepaměti - u dobytka. U lidí hlavně absolventů kriminálu a těch myšlenkově trochu pomatených. Jo a taky v koncentráku se tetovala čísla. Tehdejší vězni šli asi s módou, že. Tam byli potetované různé věkové kategorie a určitě na to byli pyšní, že jsou takto "ozdobeni". Zrovna tak vás můžu napadnout, proč nemáte v ústech v zubech diamanty, v nose kroužek od klíčů, v uchu prostrčený šíp nebo obřízku, že je to přeci taky krásné a některá etnika toto obdivují a vyžadují.
Plácáte tu již po několikáté o zdobení těla, ae tetování fakt nemá se zdobením nic společného. Je to značkování.
C se týče vyplněných profilů a absence fotografií /videí, tak doufám, že projdete i profily dalších X tisíců uživatelů a v rámci pobavení zhruba polovině z nich vyčtete, že nemají galerie, že jsou také nemocní.
Pane se vší, vlastně s žádnou. To co píšete, cituji: "Máte pravdu, tetování se používá od nepaměti - u dobytka. U lidí hlavně absolventů kriminálu a těch myšlenkově trochu pomatených.". Vy jste úplný IDIOT...ne Vy jste starý honič, už to mám. Takhle nemůže přemýšlet nikdo pod, no 60, ať nežeru...
no a vy jste zase KOKOT na entou. Nechápu, proč píšete 60, když jste se díval na můj profil, kde mám mimo jiné i vyplněný věk.
Jestli vás nebude zřírat vaše debilita, tak se možná těch 56 nebo 60 taky jednou dožijete.
Co znamená to "Pane se vší, vlastně s žádnou"? Já teda vši nemám.
Můžu vás ujistit, že tetování se nelíbí většině lidí v mém okolí (asi se tedy pohybuji ve "špatné" společnosti), a není jim zrovna 60. Dokonce je mezi nimi dost mladých, mezi 20 a 30. Jak ti mladí můžou bez omalovánek na svém těle žít? To vy asi jako KOKOT na entou nepochopíte, že?
Jestli vás nebude zřírat vaše debilita, tak se možná těch 56 nebo 60 taky jednou dožijete.
Co znamená to "Pane se vší, vlastně s žádnou"? Já teda vši nemám.
Můžu vás ujistit, že tetování se nelíbí většině lidí v mém okolí (asi se tedy pohybuji ve "špatné" společnosti), a není jim zrovna 60. Dokonce je mezi nimi dost mladých, mezi 20 a 30. Jak ti mladí můžou bez omalovánek na svém těle žít? To vy asi jako KOKOT na entou nepochopíte, že?
Jen tak dál a víc. Postavme ho na pranýř a ukazujme na něj prstem! Třeba mu i upadne!
Myslím, že do toho je Vám prd zda s ním některá půjde. Jsou i lidé (dokonce i ženy), kteří nesdílí Vaše pocity a dovedou se bavit s tím plesnivým dědkem 
pocity? Tak třeba názory..................
Tak třeba pro mě to nejsou čmáranice, každé z mých tetování má důvod a symboliku, kterou znám jen já. A ano, vím, jak budou vypadat až budu stará, ale je mi to úplně jedno, jsou na místech, která lze eventuelně docela dobře zakrýt a nikdy bych si je nedala na místa jako je zadek apod. A už vůbec to není o nějaký módě, např. moje poslední tetování na předloktí jsem si nechala dělat v 36 letech, máš pocit, že řeším co je IN a co ne?
zas to úplně neukončuj :) at tu není úplný ticho :)
nestačí prostě říct "nelíbí se mi to"? Je nutný se navážet do těch, co se jim to líbí? Pak se zbytečně hrotí debata
Tak můj první příspěvek byl stručný, ale pak se tu objevily příspěvky jiných zastánců omalovánek, kdy jsem cítil potřebu jejich ničím nepodložená jednostranná tvrzení nějak nestranně uvést na správnou míru. Těch tvrzení je více, z různých oblastí, proto ta obsáhlost.
Pokud někomu dělá problém pochopit obsáhlejší text, tak sorka.
Pokud někomu dělá problém pochopit obsáhlejší text, tak sorka.
Mohu vás ujistit, že do špitálu se nechodí jen exnout, dostanete se tam s apendixem, frakturou, transplantací ... nebo na návštěvu někoho blízkého nebo jako personál. Nikde jsem nepsal, že jsem sociopat, který chodí pozorovat umírající. To vaše tvrzení jste vyčenichala kde? Nemusíte nikomu radit, ať se dá vyšetřit. Nejdřív se jděte vyšetřit sama, ženy mají přednost, já až po vás. V jednom s vašich geniálních příspěvků se oháníte bolševikem - tak zrovna ti posílali lidi na psychiatrii. Je vidět čím a jak se řídíte.
Zeptejte se personálu, jaký je to pohled na potetovaného nemocného, co je "in ale momentálně si nedovede ani utřít pr*el, i když zrovna neumírá.
Pokud si dobře vzpomínám, výraz potrefená husa jsem nikde nepoužil.
Netolerantní a maloměšťácká jste vy, když nesnesete jiný názor než je ten váš.Zamyslete se nad sebou. Je mi vás líto.
Zeptejte se personálu, jaký je to pohled na potetovaného nemocného, co je "in ale momentálně si nedovede ani utřít pr*el, i když zrovna neumírá.
Pokud si dobře vzpomínám, výraz potrefená husa jsem nikde nepoužil.
Netolerantní a maloměšťácká jste vy, když nesnesete jiný názor než je ten váš.Zamyslete se nad sebou. Je mi vás líto.
co do toho pletete bolševika? Na rozdíl od vás (velké V nepoužiji) mám v profilu věk a i další info vyplněné. Možná že skorodůchodci to mají v hlavě trochu víc srovnané než ti, co neumí, nemají odvahu o sobě uvést pravdivé údaje.
"Obdivuji" lidi, kteří nemají čím rozumným argumentovat, tak začnou vytahovat věk, komunisty - co ještě - že se mi líbí třeba baculky a ne vychrtliny... ?
Jak nebo čím obviníte ty, kterým je -náct, -cet a ničení lidské kůže se jim taky nelíbí?
"Obdivuji" lidi, kteří nemají čím rozumným argumentovat, tak začnou vytahovat věk, komunisty - co ještě - že se mi líbí třeba baculky a ne vychrtliny... ?
Jak nebo čím obviníte ty, kterým je -náct, -cet a ničení lidské kůže se jim taky nelíbí?
za to vy jste snášenlivá, kamarádská, chytrá, pohledná...
Mám místo dědka použít slovo dámského přírození nebo samice od skotu?
Mám místo dědka použít slovo dámského přírození nebo samice od skotu?
no nevim, ty rozhodně nejsi nestrannej, ale dost fest zaujatej :)
Nejsem si jistý, že "fest zaujatej" je to správné označení. Kdyby souhlasil a chválil tak by nebyl zaujatý?Ten člověk pouze vyslovil svůj negativní názor na otevřené téma a spustil demokracii po česku. Kýveš- jsi náš, nesouhlasíš- mlč.
tady jde spíš o způsob argumentace. Taková ta pozice morální nadřazenosti, ne diskuse rovnocenných názorů
líbí se mi u děvčat, když maj decentní a "něcovypovídající" tetování. Taky se mi líbí typ "suicide girls", ale asi jen na pohled, doma bych to nechtěl, ačkoliv tu a tam do postele asi jo :) Na druhou stranu jsem alergickej na ty různý ozdoby nad zadkem diskoslečen, na ty zmiňovaný jména dětí a partnerek/partnerů a tak.
Koukám, pro pravdu se lidi nejvíc zlobí.
A někteří nechápou význam psaného slova.
Téma bylo započato "nazory , chutě, zkušenosti, sem s nimi :)"
Tak jsem si dovolil napsat nejen svůj názor.
Nepsal jsem, že "podle něj jde jenom o mukly, fetaky". Já psal: "...kérky mají dost socky..." to slovo "dost" tady nejde bohužel nijak víc zvýraznit, tak jen ty úvozovky - to je právě to, že někdo nechápe význam psaného slova a překrucuje to (23-5-sex). Jinak - mám možnost pracovat s různými lidmi. Pravda, že i někteří vzdělaní, postavení mají kérky. Ale je to spíš výjimka než pravidlo. Právě spíš ta "spodina" (nechci nikoho urážet), co nemá co do úst, tak se raději nechá pokreslit než aby to dala do něčeho smysluplnějšího. Co se týče vašeho materiálního zajištění, věřte, že blahobyt ne vždy znamená jen a jen štěstí, spokojenost, pohodu, zdraví atd. Znám mnoho lidí, co v práci ze sebe dělají debila, jen aby se mohli před okolím předvést, že mají nové auto, nákladnou dovolenou, byt vybavený nejmodernější spotřební elektronikou atd. No a někteří si tohle pořizují na půjčky.
Sám také i manželka máme slušné zaměstnání, jsme bez dluhů, nebydlíme pod mostem ani v paneláku ... ale tyto majetkové poměry (ani naše ani vaše) nevypovídají o všem, tohle vytahování můžete hodit možná na fejs, tam vám to budou někteří baštit i s navijákem.
Pro stencici: to je ale výrok: "Zdobení těla vždy bylo a bude součástí lidí". Hovoříme tu o tetování - to určitě se zdobením nemá nic společného. Nevím jestli je ještě tomu tak dnes, ale dřív se značil (tetoval) dobytek. Znovu opakuji - navštivte nějaký špitál a omrkněte tam potetované lidské neštěstí - pohled k nezaplacení. I Vy jednou budete možná stará a pohled na vás, jestli budete mít tetování, nebude vábný, věřte mi.
Řada lidí není schopno uvažovat trochu do budoucna. Zrovna tak budu mít negativní náhled na to, že sem dá někdo tvrdý fotky nebo video včetně obličeje (ano, je to jeho věc) a pak se bude divit, že za 10 let s tím někdo vyrukuje před jejich dětma nebo ve firmě, kde se uchází o nové místo (teď nemám na mysli post nějakého operátora výroby v nějaké montovně, tam se kérky asi přehlédnou). A právě podle tetování se dá zjistit, komu patří zbytek "osobnosti".
Někteří dříve narození si tetováním dokazují, že jsou ještě "mladí", in, někdo si v 50ti upíchne mimčo (viz uvažování o budoucnosti). Znám i spoustu mladých i starých, vysoce i "nízce" postavených, co bez omalovánek dokáží spokojeně žít.
Jen jsem vyjádřil svůj názor, ke kterému byli uživatelé vybídnuti v počátku diskuze - máme přeci demokracii, že ehm ... A někteří asi očekávali, že tady budou všichni pět ódy na krásu tetování. Tak se hold našla výjimka.
Omlouvám se za poněkud delší příspěvek.
A někteří nechápou význam psaného slova.
Téma bylo započato "nazory , chutě, zkušenosti, sem s nimi :)"
Tak jsem si dovolil napsat nejen svůj názor.
Nepsal jsem, že "podle něj jde jenom o mukly, fetaky". Já psal: "...kérky mají dost socky..." to slovo "dost" tady nejde bohužel nijak víc zvýraznit, tak jen ty úvozovky - to je právě to, že někdo nechápe význam psaného slova a překrucuje to (23-5-sex). Jinak - mám možnost pracovat s různými lidmi. Pravda, že i někteří vzdělaní, postavení mají kérky. Ale je to spíš výjimka než pravidlo. Právě spíš ta "spodina" (nechci nikoho urážet), co nemá co do úst, tak se raději nechá pokreslit než aby to dala do něčeho smysluplnějšího. Co se týče vašeho materiálního zajištění, věřte, že blahobyt ne vždy znamená jen a jen štěstí, spokojenost, pohodu, zdraví atd. Znám mnoho lidí, co v práci ze sebe dělají debila, jen aby se mohli před okolím předvést, že mají nové auto, nákladnou dovolenou, byt vybavený nejmodernější spotřební elektronikou atd. No a někteří si tohle pořizují na půjčky.
Sám také i manželka máme slušné zaměstnání, jsme bez dluhů, nebydlíme pod mostem ani v paneláku ... ale tyto majetkové poměry (ani naše ani vaše) nevypovídají o všem, tohle vytahování můžete hodit možná na fejs, tam vám to budou někteří baštit i s navijákem.
Pro stencici: to je ale výrok: "Zdobení těla vždy bylo a bude součástí lidí". Hovoříme tu o tetování - to určitě se zdobením nemá nic společného. Nevím jestli je ještě tomu tak dnes, ale dřív se značil (tetoval) dobytek. Znovu opakuji - navštivte nějaký špitál a omrkněte tam potetované lidské neštěstí - pohled k nezaplacení. I Vy jednou budete možná stará a pohled na vás, jestli budete mít tetování, nebude vábný, věřte mi.
Řada lidí není schopno uvažovat trochu do budoucna. Zrovna tak budu mít negativní náhled na to, že sem dá někdo tvrdý fotky nebo video včetně obličeje (ano, je to jeho věc) a pak se bude divit, že za 10 let s tím někdo vyrukuje před jejich dětma nebo ve firmě, kde se uchází o nové místo (teď nemám na mysli post nějakého operátora výroby v nějaké montovně, tam se kérky asi přehlédnou). A právě podle tetování se dá zjistit, komu patří zbytek "osobnosti".
Někteří dříve narození si tetováním dokazují, že jsou ještě "mladí", in, někdo si v 50ti upíchne mimčo (viz uvažování o budoucnosti). Znám i spoustu mladých i starých, vysoce i "nízce" postavených, co bez omalovánek dokáží spokojeně žít.
Jen jsem vyjádřil svůj názor, ke kterému byli uživatelé vybídnuti v počátku diskuze - máme přeci demokracii, že ehm ... A někteří asi očekávali, že tady budou všichni pět ódy na krásu tetování. Tak se hold našla výjimka.
Omlouvám se za poněkud delší příspěvek.
Ty (už ani to vykání si nezasloužíte) jsi arbitr pravdy? To je blbost, že. Máte nějaký metr na to??? Mám vážné obavy, že jsi schopen kriticky zpětně vyhodnotit logiku svých textů. Už nic prosím nepiš...
tetování se ti nelíbí, to je v pořádku. Ale to, co tady píšeš je naprostá dojmologie
Mohu vědět, v čem spatřuješ konkrétně dojmologii?
Máš pravdu ve svém příspěvku, ještě jsem minule zapomenul na tetování jmen s narozením momentálního partnera, to je taky dobrý úlet. Co po rozchodu a dalším, novém vztahu? Aby zbylo ještě místo :D
Znám hodně lidiček, co svého nerozvážného činu litují, a pak si tetování chtějí nechat odstranit, případně v levnější variantě předělat na něco jiného. Že se to většinou nepodaří a je z toho ještě větší hnus, nemusím asi nijak zdůrazňovat.
A ještě: dost lidií se nechává tetovat někde doma, v amatérských, nehygienických podmínkách. Zdravotní komplikace tu rozvádět nebudu, každý má svůj rozum a pokud je pevně přesvědčen o tom, jak bude In, nemá cenu mu to nějak vymlouvat. Je mi jasné, že se tady neozve nikdo, kdo toho lituje, bude přeci držet basu s těmi ostatními pomalovanými.
Jo a viděli jste předposlední Výměnu manželek, ze Zittau? To byla krása, co...
Máš pravdu ve svém příspěvku, ještě jsem minule zapomenul na tetování jmen s narozením momentálního partnera, to je taky dobrý úlet. Co po rozchodu a dalším, novém vztahu? Aby zbylo ještě místo :D
Znám hodně lidiček, co svého nerozvážného činu litují, a pak si tetování chtějí nechat odstranit, případně v levnější variantě předělat na něco jiného. Že se to většinou nepodaří a je z toho ještě větší hnus, nemusím asi nijak zdůrazňovat.
A ještě: dost lidií se nechává tetovat někde doma, v amatérských, nehygienických podmínkách. Zdravotní komplikace tu rozvádět nebudu, každý má svůj rozum a pokud je pevně přesvědčen o tom, jak bude In, nemá cenu mu to nějak vymlouvat. Je mi jasné, že se tady neozve nikdo, kdo toho lituje, bude přeci držet basu s těmi ostatními pomalovanými.
Jo a viděli jste předposlední Výměnu manželek, ze Zittau? To byla krása, co...
dojmologii spatřuju v tom, že svoje dojmy vydáváš za obecně platný fakta. Tenhle přístup v diskusi fakt nechápu. To, co píšeš se jistě může stát a stává, ale neznamená to, že se to stává vždy.
Ae ono skutečně nejde o dojmy, ale o fakta.
Pokud se budeš v podobném prostředí pohybovat, dáš mi za pravdu. Nepíšu, že se stává vždy ze 100 %, ale jde tam o jasnou převahu.
Kdo nechce věřit, samozřejmě si vždy nějaký protiargument může vymyslet.
Pokud se budeš v podobném prostředí pohybovat, dáš mi za pravdu. Nepíšu, že se stává vždy ze 100 %, ale jde tam o jasnou převahu.
Kdo nechce věřit, samozřejmě si vždy nějaký protiargument může vymyslet.
Rozhodně nesouhlasím a hádat se nehodlám.
Pokračovatel by to tu měl raději ukončit a pokračovat jinde
PROČ? Pan pokračovatel zde na výzvu jasně vyjádřil svůj názor na potetované, na rozdíl od vás milá dámo. Vy jste přispěla pouze nevyžádanou radou. Zkuste napsat svůj názor na tetování a takové rady si nechte. Nám se tetování také nelíbí.
Haha, to so rozvířila voda. Znám spoustu lidí co tetujou doma ale neznam nikoho, kdo by to delal na prase bez sterilnich podminek. Co se týká “litovaní” ošklivých kérek, tak spousta lidi má neaktualní veci i tak rádo, protože to prostě bylo něco, co v jejich životu proběhlo a jsou to vzpomínky. I kdyby to mělo být jméno nekatualního partnera. Ta věc se prostě stala, tak proč ji tajit. A jestli má někdo něco ošklivýho, tak to je právě ono - je to možnost realizace, třeba jen estetický, ale realizace - o člověku to něco vypovídá. Každej má možnost se realizovat a je na něm, jestli se esteticky vyšvihne, nebo pohřbí. Nikdo to dělat nemusí, je to volba, kterou si každej může vybrat. Takže řekněme to o někom může i vypovídat - třeba že má umělěcký cítění, nebo naopak nemá… Pan okračovatel je názoru, že on je společensky na výši nad “smažkama” co nemaj na obed ale maj na kérku. Někdo jinej (asi já) je zas názoru, že lidi jako pan Pokračovatel by meli přestat hudrovat a řešit cizí životy. Koukáním na televizi (na zmíněnou výmenu manželek) si člověk štěstí a zábavu do života nepřihraje ;)
Nehudrám a neřeším cizí životy - jen jsem psal, opakuji to již poněkolikáté, svůj názor na věc, na základě Tvé výzvy "nazory , chutě, zkušenosti, sem s nimi". Asi si nečekal, že ne každý bude tetování opěvovat.
Jsem rád, že nejsem v negativních názorech na tetování sám, už se tu objevují i názory od jiných, co se jim to taky nelíbí.
Právě koukáním na TV člověk vidí, v čem, za jakých podmínek jsou lidé schopní žít. V posledním díle Výměny (ae nejde jen o poslední díl Výměny nebo o tento pořad, jsou i jiné, na jiných stanicích - to pro odsuzovatele Novy) taky - doma humus, ale tetování bylo přednější.
Co se týče být společensky na výši, tak se opravdu necítím (spolu třeba s uživatelem 23-5-sex) být někde dole na dně, právě proto, že majetkově, zaměstnáním atd. máme to co máme, i když majetek opravdu není vše.
Mrkněte na děti ve školách, které pobírají příspěvky na školní obědy a pak na jejich rodiče - 90 % opravdu dá přednost cigárům, hulení, chlastu a dalším neřestem před tím, aby své děti lépe zaopatřili. Bohužel. A bohužel, spousta dalších hmotných dávek pro ně jde z našich daní.
Jsem rád, že nejsem v negativních názorech na tetování sám, už se tu objevují i názory od jiných, co se jim to taky nelíbí.
Právě koukáním na TV člověk vidí, v čem, za jakých podmínek jsou lidé schopní žít. V posledním díle Výměny (ae nejde jen o poslední díl Výměny nebo o tento pořad, jsou i jiné, na jiných stanicích - to pro odsuzovatele Novy) taky - doma humus, ale tetování bylo přednější.
Co se týče být společensky na výši, tak se opravdu necítím (spolu třeba s uživatelem 23-5-sex) být někde dole na dně, právě proto, že majetkově, zaměstnáním atd. máme to co máme, i když majetek opravdu není vše.
Mrkněte na děti ve školách, které pobírají příspěvky na školní obědy a pak na jejich rodiče - 90 % opravdu dá přednost cigárům, hulení, chlastu a dalším neřestem před tím, aby své děti lépe zaopatřili. Bohužel. A bohužel, spousta dalších hmotných dávek pro ně jde z našich daní.
Podle tetování se dá dost lehce zjistil majitel takovéhoto těla.
S přibývajícím věkem a vytahováním nebo svraštěním kůže je to pohled k zblití.
Mrkněte někdy do špitálu na někoho po mrtvičce, jak si sám neutře ani pr**l, jak komicky na něm to tetování působí.
Donedávna to byla výsada muklů, teď si každý myslí, jak je in, když má na sobě omalovánky, no jako ve všem jsme 100 let za opicema, v civilizované společnosti už tohle jaxi vyšumělo z módy.
Zajímavé, že kérky mají dost socky, které nemají na pořádný jídlo, hygienu - u nich doma to vypadá jak když se zastavil před 40ti lety čas, ale na tetování, cíga, hulení prachy mají. A jejich děcka pak ve škole pobírají příspěvky na obědy, protože rodiče na tyhle "nepodstatný" věci zkrátka nemají.
S přibývajícím věkem a vytahováním nebo svraštěním kůže je to pohled k zblití.
Mrkněte někdy do špitálu na někoho po mrtvičce, jak si sám neutře ani pr**l, jak komicky na něm to tetování působí.
Donedávna to byla výsada muklů, teď si každý myslí, jak je in, když má na sobě omalovánky, no jako ve všem jsme 100 let za opicema, v civilizované společnosti už tohle jaxi vyšumělo z módy.
Zajímavé, že kérky mají dost socky, které nemají na pořádný jídlo, hygienu - u nich doma to vypadá jak když se zastavil před 40ti lety čas, ale na tetování, cíga, hulení prachy mají. A jejich děcka pak ve škole pobírají příspěvky na obědy, protože rodiče na tyhle "nepodstatný" věci zkrátka nemají.
Větší blábol jsem dlouho nečetl.
Podívejte se prosím s těmito svými úvahami o věku na vykopávky a do muzeí kolik těch ubožáků, kteří přetvářeli svět. A to se nebavím jen o středověku a mnohem dále, ale i době před 200 - 300 let. To, že to ve vás asi komovýchova zafixovala se strýcem, který byl na Borech, není k tématu relevantní. Mimochodem na vás působí komicky kdokoliv, kdo je v nemocnici nemohoucí, komicky? Vy jste tedy kokot pane...
Kokot jste vy sadteddybeare, máte ho i na profilovce.
Strýce jsem na Borech neměl ani nemám, komovýchovu jste zažil asi i vy.
Je to opravdu nehezké, dívat se na potetovanou vyplandanou kůži. Pokud je v nemocnici někdo "normální", nepokreslený, vzbudí jeho stav třeba lítost. U potetovanejch pak něco zcela jiného. Určitě komicky nepůsoví každý, ae jen někdo.
Přeberte si to jak chcete.
Strýce jsem na Borech neměl ani nemám, komovýchovu jste zažil asi i vy.
Je to opravdu nehezké, dívat se na potetovanou vyplandanou kůži. Pokud je v nemocnici někdo "normální", nepokreslený, vzbudí jeho stav třeba lítost. U potetovanejch pak něco zcela jiného. Určitě komicky nepůsoví každý, ae jen někdo.
Přeberte si to jak chcete.
Ano já mám kokota, pěkný ne? Co máš ty? To je bradavka? A ano jste idiot. Ty vše výplody, to není o IQ nad 100
tak ty ses uplnej idiot tetovani od studia ti vyjde klidne na 50 000kč, tak kde by nato vzala socka, moje stalo 8000kč, jde o styl,a jestli se to nekomu libi nebo ne, ty ses opravdu debilek ktery ví uplné hovno
pan pokracovatel je videt ze je odbornik přes lidi, ani debilni ksicht si neda na profil jen to jeho ubeho tintitko, to sem nežral co za voly tady žije
pan debil alias „xmark“ je zřejmě také odborník na ksichty. Já teda ksicht nemám, mám obličej nebo tvář, ae pokud vím, není podmínkou mít zde zveřejněné fotky penisu, tváře, rukou či dalších částí lidského těla. Doufám, že obdobně jako mě napadnete dalších možná 90 % uživatelů Amatérů, kteří zde fotku svého ksichtu rovněž nemají.
Jinak, já nerozumět řeči vašeho kmene - co „jen to jeho ubeho tintitko“ znamená v češtině?
Váš způsob vyjadřování i u jiných vašich příspěvků dává dost najevo, co se nejen v ksichtu skrývá. Být na vašem místě, tak se svým ksichtem moc nevytahuji, a těmi omalovánkami, co máte na svém těle, už vůbec ne. Možná byste měl své dílko opatřit ještě cenovkou, jako má např. zboří v obchodě, protože vysolit za to pomalování třeba „jen“ 8 tisíc, to lidský rozum nechápe.
Když použiji váš slovník, tak já taky nežeru, co za voly tady žije a píše.
Jinak, já nerozumět řeči vašeho kmene - co „jen to jeho ubeho tintitko“ znamená v češtině?
Váš způsob vyjadřování i u jiných vašich příspěvků dává dost najevo, co se nejen v ksichtu skrývá. Být na vašem místě, tak se svým ksichtem moc nevytahuji, a těmi omalovánkami, co máte na svém těle, už vůbec ne. Možná byste měl své dílko opatřit ještě cenovkou, jako má např. zboří v obchodě, protože vysolit za to pomalování třeba „jen“ 8 tisíc, to lidský rozum nechápe.
Když použiji váš slovník, tak já taky nežeru, co za voly tady žije a píše.
obcas mam preklepy, mily pane idiote, vas bych rad poznal v realu, za pocitacem je kazdej machr, neznate me, nevite co mam a nemam, nevite nic, jen mate idiotske nazory a sam jste jen ubozak ktery se nanic jineho nez kritizovat druhe nezmuže, a jestli zaplatim 8-15000 za tetovani je jen otom zda nato mam ci ne, vy jste psal ze potetovani sou socky, tak vam říkam že socka nejsem,a pokud mate problem muzem si to vyrikat osobne, stim problem nemam, jen me vytaci ty vase nazory ohledne lidi co maji tetovaní, sestra je inzenyrka a ma 4 nebo 5 tetovani, a taky je socka? proberte se ztoho snu, a sprominutim, vy mate ksicht,
Překlepky máte neustále, v každém příspěvku, naučte se nejdřív trochu česky, vy idiote xmarku. Já bch tedy takového blba, jako jste vy, v reálu potkat nechtě, stačí mi to, že se musím potkávat s vámi podobnými exoty. Ubožák jste vy, když se nezmůžete na nic konstruktivního, jen umíte urážet ostatní, co nesdílí váš přitroublý názor.
Sestra je inženýrka ze z Plzně? Možná atomová fyzička
Sestra je inženýrka ze z Plzně? Možná atomová fyzička
Ze z Plzně! Bože! Tohle nikdy nikdo na Plzeňsku neřekl. To si jen Pražácí posilněni dvanáctkou vymysleli...
Nejsem ani z Plzeňska ani z Prahy. Jen se mi to "ze z ..." líbí. Jako ae místo ale.
Je to celkem úsměvné. Peskovat tady někoho za překlepy a sám je taky děláte. Bohužel je doba T9, i nám program doplňuje slova pokud píšete z mobilu.
Ano, máte pravdu a jsem rád, že se tomu (za)smějete, že hned neurážíte.
Máte pravdu, predikce textu je ošemetná věc, a to to po sobě kontroluji, přesto se občas něco změní. Po odeslání a přečtení příspěvku mě polilo horko. Je to něco jako kázat vodu a pít víno.
Je ae rozdíl, když někdo vyloženě neumí pravopis, za časté a opakované hrubky, urážky a nesmysly T9 nemůže.
Máte pravdu, predikce textu je ošemetná věc, a to to po sobě kontroluji, přesto se občas něco změní. Po odeslání a přečtení příspěvku mě polilo horko. Je to něco jako kázat vodu a pít víno.
Je ae rozdíl, když někdo vyloženě neumí pravopis, za časté a opakované hrubky, urážky a nesmysly T9 nemůže.
A pro pokračovatele: sám jich mám hodně a mám rodinu, dítě má co potřebuje a jenom si vzpomeneme co pro něj chceme, na dovolenou jezdíme, být máme nadstandardní a práci mám trvalou a ne za minimální mzdu a žena taktéž, tak nechápu to srovnání: tetování=socky, hygiena, atd.....
No ty jsi ale kus ...... To je názor jak za krále klacka. Zdobení těla vždy bylo a bude součástí lidí.
Tak to taky ale bylo myšleno, podle něj jde jenom o mukly, fetaky atd. a tak to vůbec není, tetování má kde kdo a nevidím důvod proč je odsuzovat a urážet.
Promiň nečetl jsem tu druhou zprávu pro koho to bylo:) :) ta se mi ukázala až když jsem odpověděl;)
To bylo pro Pokračovatele... Ok
Nejdementnější názor co znám :) :) :) a klidně si urážej, ale š tímhle názorem jsi koště Ty a tou reakcí co jsi napsal jsi vyjádřil dost jasně tvojí inteligenci. Divil by jsi se jací lidé a na jakých pracovních postech mají tetotovaní. A ty tvoje urážky by si hodně lidem co tetování mají do očí ani neřekl a naopak by jsi je raději obdivoval, aby jsi neměl problémy.
Na Borech každou chvíli nějaký odchází. Velcí drsňáci
.
mimo topic...
jsem tetovany a nemam nic spolecneho s kriminalnikem, mam sestru s 6 tetovanimi, a je inzenyrka, tak nevim kam natyhle nazory chodite
tvoje kamoska to s tebou mysli dobre ;). fernando, dohlidni na to a poslete pak fotku, plati? :)
ja to beru :) ale fernando, ve (dvou? trech?) se to lepe tahne. neboli jdem drzet kazdej z jedny strany? :) ale jen abych dobre rozumel - kleopatro, tys mela jit pod jehlu a utelkas? chapu spravne?

potetovaný těla
kdo ma slabost? zazitky? nazory? :)