jak reagovat?

co když někoho přistihnete?

Může se nám stát, že na své cestě přírodou nebo při hledání hub přistihneme sexující dvojici. Jak se zachovat? Asi nenápadně vycouvat?
nám sa to stalo. Pán nás diskrétne obišiel a tváril sa že nič nevidí.
slušně pozdravit a přidat se
Mě se to bohužel ještě nestalo, že bych někoho pristihl. Ale svelkou pravděpodobnosti bych se z diskretni vzdalenosti koukal.
Nám se toto stalo už mockrát že nás někdo viděl,většinou projdou okolo,pozdraví a jdou si stoupnout o kousek dál aby viděli a tam si dělají dobře,jen jednou jsme měli nechutnýho kolemjdoucího,ten mermomocí chtěl honit přímo u nás tak jsme toto nechali a poslal jsem ho do pr....,jinak supr zážitky
jelikož chodíme na houby s manželkou asi by jsme si zasexovali taky.
Asi bych byl překvapený pokud by se mi v mé prodejně rozhodli dva milenci si zašukat nebo on předvést svojí kundičku, ale určitě bych je povzbuzoval a možná i fotil? Záleželo by nanich a na sympatyich
Povíš kde máš prodejnu? Hledám místo na předvádění partnerky :-)
Keby som trtkajuci par stretol tak sa slusne pozdravim a poprajem im skvelu mrdacku a spytam sa ich ci nepotrebuju pomoct ak by povedali ze nie tak by som sa ich este spytal ci sa mozem na nich divat a ak by nechceli tak paaaa a siel by som si svojou cestou este by som sa niekde v dialke obzrel ci si to nahodou nerozmysleli...
inspirovat se a pomilovat se nadohled...
Ovšem také se sluší pěkně pozdravit,například:Pomáhej pánbůh!
...bez legrace -- přesně to jsem udělal.
Můj oblíbený pozdrav -- "Pomáhej pánBů, dobří lidé..."
Ale nějak je to vykolejilo. dokud jsem neodešel, nic se nedělo a koukali na mě jako na pana faráře... :-)
Když budu sám, nebudu rušit, rád se podívám a příjemně vzruším.
S chutí se podívám, co z toho bude.
This post has been deleted by user.
no ja som akurat dnes natrafil prvy krat na parik akurat jej ju lizal a skoro som spadol z bicykla
Co máš co padat z kola,máš slušně pozdravit :Pomáhej Pánbůh!
do parku se nechodí jezdit na kole,musíě být opatrný a třeba příště zas něco uvidíš :-)
hlavně nevyrušovat a v klidu si vychutnávat nevšední zářitek :-)
No hodně záleží na momentální situaci. Ale nejlepší by bylo počkat až se pořádně rozjedou a pak se zkusit přidat. Ono v tom nejlepším se těžko končí a tak by byla větší šance úspěchu. Ale každopádně žádné násilí!!!!
Ja sa zajtra chystám do prírody aj s priatelkou dúfam že pôjde niekto okolo a zapojí sa samozrejme v norme
Jo jo,souhlas...třeba z povzdali pozorovat a honit sám a pak se zkusit přidat :o)
No, zvážila bych hlavně výšku a svalovou hmotu toho pána, kterého hodláte pozorovat - předpokládejte radši, že o samičku se samečci obvykle neradi dělí (pravda, tady na A je to vyjímečné prostředí, takže to není reprezentativní výzkumný vzorek :-))
A není to blbost bát se to se hned pozná jestli jim to vadí a přestanou a nebo se mi už stalo že jsem byl požádán slečnou jestli bych je nevyfotil jejich fotákem nebo se mě někdo zeptal jestli tady je nudi. A jednou v sauně mě páreček řekl jestli si to tu mužou dodělat a protože jsem stejného ražení nic jsem nenamítal
Když jsi sám a chceš se přidat tak si koleduješ o přes držku,leda kdyby začal souložit s nimi souběžně pár,to by šlo,ale jeden mužskej to je blbost!