Mně načapala mamka při sexu s klukem na chatě...
Též mě načala spolubydlící při hoňce a bylo to pěkně hustý...
Více info do zpráv.
Též mě načala spolubydlící při hoňce a bylo to pěkně hustý...
Více info do zpráv.
mym snem je delat si to do zadeckue treba dildem a nechat se nevedomky smirovat jak se picham do analku
Ahoj všem ja honim často a všude už několikrát se mi stalo že mě někdo nacapal. Jsou ženy které se podívají dokonce i pomůžou, a pak jsou ženy co by se rádi koukali ale bojí se tak jdou rychle pryč a pak které řvou na celé kolo a přitom koukají. Přitom exibionysti nejsou nebezpečný. A pro rypaly dětem a mladým se vyhýbám
Jjj myslím si že je to dost rajcovni když vaš někdo může na čapat.. Či vidět no né. Mně to rajcuje hodně
Tuhle slabost (úchylku) mám v hlavě už dlouho ale zkusil jsem až poslední ca rok.. V práci chodíme na wc do nižších pater (mi chlapi) na našem patře jsou jen dámské. Ale v nižších patrech jsou ubytovaní studenti i studentky a na wc jsou tam tak kombinovaně. Občas masturbuji v kabince a vyruší mne uklizečka. Jedna normálně chodí otvírá kabinky a uklízí, ani se neptá zda tam někdo sedí... ca 3 x už mě chytla, při tom... řekne jen pardon a uklízí dal... Jednou mi tam přišla nějaká studentka, ta měla hezký úlek.. ale jinak ženy tohle určitě nevzrušuje... Snad je bys to musel dělat někde, kde by na tebe skrytě z dálky viděli, to by se možná některé koukali. Ale není lehké najít takový prostor kde se pohybují a vídí tě a zároveň ty jsi diskrétní... hmm
Mně načapala máma, když mi bylo tak 12 13 a byl to pěknej trapas :-D :-D
Mě přijde rajcovní, když mě někdo načapá. Ten stud míšený se vzrušením :)
This post has been deleted by user.
jako že 2/3 cizích žen se zastaví a sledují??? Tomu se mi nechce moc věřit...
ale jako lákavé to pro mne je hrozně, to jo
Napiš mi prosím do zpráv ...........
Nemám VIP. ...,.............................
Já zatím třeba někam zajel - ale když šel někdo kolem tak jsem ho schoval. Právě - doma mám rodinu a nechci trable
Chlap by se asi rád podíval, alespoň pro mne by to bylo dost vzrušující( tedy by pokud bych se díval na ženu), ženy by to třeba také zajímalo a vzrušilo ale nechtějí to přiznat-to si myslím já. Ta představ, že by mně některá žena přišla pomoct je docela zajímavá.Ale že bych to tak dělal, to zase ne, bojím se pomluv.
Ráda se podívám to jo.....ale taky ne na každého. Spíš na málokoho a radši ne na živo...nebo tam, kde se s tím počítá (swingers), ale jinak je to s píš .... přemýšlím zda děsivé, či nechutné
Doufám, že se nechceš pasovat na mluvčí všech žen
. Lidé jsou různí. Jednou při cestování rychlíkem, jsem si přisedl do kupé k páru, tak okolo čtyřicítky, protože se mi paní líbila sedl jsem si naproti ní, její partner usnul a ona se na mně dívala a zároveň si vyhrnovala sukni, tak trochu výše jak do půl stehen a zajela si rukou mezi nohy, byl jsem z toho úplně "game over", bylo mi sedmnáct. Udělala by jsi to Ty?
Sorry,teď jsem tu zabloudil,ale pasovat se na ,,mluvčí normálních žen " je trochu zvláštní,páč si myslím,že,,normální,zdr.uv. ženy" by na těchto stránkách nebyly.Ale co je to být zdravě uvažující,že?
No já vám nevím, ale mně přijde hodně rajcovní pohled "neznámé" ženy. Pokud by se zde našla nějaká, která by se ráda, třeba při pravidelném venčení psa, podívala - budu rád...
Co je rajcovniho na tom, když se kolemjdoucí pejskařka dívá jak si leštíš šavli? 
Nehledě na to, že může jít okolo někdo, kdo to vidět nechce ( dítě, důchodce, pro tebe nedej bůh PČR atd)
Nehledě na to, že může jít okolo někdo, kdo to vidět nechce ( dítě, důchodce, pro tebe nedej bůh PČR atd)
a) před dětmi bych to nikdy neudělal
b) proto to píšu sem - kdyby se našla dobrovolnice - určitě nemám v úmyslu někoho pohoršovat či se vystavit nějakému postihu ze strany PČR
b) proto to píšu sem - kdyby se našla dobrovolnice - určitě nemám v úmyslu někoho pohoršovat či se vystavit nějakému postihu ze strany PČR
Před ženou co jde na procházku s pitbullem,to může být pěkně adrenalinový sport...Už ji slyším jak říká:"Targo,vem si páreček"!!! :-)))
Kdo t jsi ze všechno komentuje. Hrůza a děs
Vidím to stejně....
Je to sex s někým koho mám hodně "rád" a není třeba mít k tomu publikum

Je to sex s někým koho mám hodně "rád" a není třeba mít k tomu publikum
tomu.se.rika.exhibicionismus.vis?
normalni.uchylka

normalni.uchylka
Smím vědět z jakého důvodu?

Načapání při masturbaci
Přistiženi rodinou nebo někým cizím