Vzdy kedsme na dlhsej ceste. Priatelka sa mi v aute zacne nudit. A zacne sa predvafzat az sa mi z toho postavi. A uz ide do toho. Vytiahne mi ho z gati zacne honit potom ma vyfajci. V pohode sa to da odsoferovat. Samozrejme po dialnici
This post has been deleted by user.
Ty velkomesto. 😁 si to este raz precitaj. A z toho by si mal pochopit kde sme to skusali
This post has been deleted by user.
Vzdy na dlhsej ceste ked sme sami a ked si klaknem aj ma pekne prstuje, hrozne ma to rajcuje s vystrcenou ritkou
niektoré sú FAKE - sny, či bludy
No mne to moja zena robi dost pravidelne milujem ked ma mojho vtaka v ustach a ja soferujem a hlavne ked prebieham pomaly kamion suoper pocit minule sme sli podialnici mna moja fajcila a ako sme predbiehali auto taky mlady tam sedeli no kuknem tam a kocka mu ho pekne za jazdy honila aka nahoda heheh
este honku si viem predstavit, ale fajka dost obmedzuje priestor pri volante. to radsej zastat na chvilu. ci dve.
Musíš si zobrať väčšie auto, ja mám miesta dosť, aktívny tempomat, kontrola jazdného pruhu - ruky a nohy mám voľné. Neviem aké je riziko, len ak "priatelia z NDR udělali chybu. :)))
Máme už takúto skúsenosť aj my sme to praktizovali.
Vela krat som to robila manzelovi :D Je dobry sofer takze nikdy nebol problem.
Hlavne pri konci to je náročné udržať smer

Fajka šoférovi počas jazdy
Raz som zažil a prijal by som to znova