Německé swingers kluby

Swingers v Německu

Ahoj,
rád bych se zeptal jestli neznáte nějaké swingers kluby v Německu, kde to fakt žije.
Ideálně něco ve větších městech, kam chodí více lidí (ideálně 100 a víc).

Našel jsem na netu např. Insomnii v Berlíně, ale vypadá to, že tam jsou o víkendech spíš taneční zábavy než přímo swingers. Mimochodem, nemá náhodou někdo přímo osobní zkušenost s tímto klubem?

Taky by bylo fajn, kdyby to byl klub kam můžou i samotní muži (vyjma gay klubů samozřejmě).

Předem díky za všechny užitečné odpovědi.
Chemnitz byl tam někdo? Je to kousek za hranicema . Nějaké info děkuji
Taky by mě zajímalo co se děje v Chemnitzu 😊 Právě se zde nacházím a rád bych tu našel nějakou zábavu.
Tak zatím první recenze navštíveného klubu:

www.emmanuelle-swing.de
Adresa: Westerbachstraße 70, 60489 Frankfurt am Main, Německo

Je to v trochu odlehlejší části Frankfurtu, takže spíše taxi (Uber tam zatím neoperuje).
Vchod se dá lehce najít, je tam zvonek, rezervace předem asi ani není nutná.

Dostal jsem se tam až kolem 22:40, jako samotný muž jsem platil 80 EUR. Protože byla středa a klub měl otevřeno jen do půlnoci, bylo prakticky už po párty. Zbylé páry už končily a podle toho co mi bylo řečeno, většina právě odešla. Skřínky jsou hned u vchodu.

Klub má tři podlaží. Na stejném patře, kde je vchod a šatna jsou za rohem záchody a občerstvení (většina toho byla už snězena, a nějací lidé tam ještě dojížděli zbytky). Ale kvůli jídlu jsem tam nešel.
Po schodech nahoru jsou místnůstky na šukání + sprchy. Asi 2 větší místnosti. Pak takový ty psí boudy jako bývaly v Jungmance a jedna Glory hole místnost. V největší místnosti byla velká postel, zavěšená houpačka a velký otevřený okno, kterým se dalo částečně pozorovat dění dole na zahrádce.
Po schodech dolů se naopak jde do místnosti s tanečním parketem a barem. Pití (nealko) je zřejmě úplně zdarma. Z taneční mísntosti se jde na zahrádku kde jsou stolky, sedačky, možná i vířivka (už si přesně nepamatuju) a nějaký ty tiki torches pro doladění atmosféry. Plus je tam i jeden kout s postelí, kde si to ještě rozdávali poslední dva páry.

Celkově bych hodnotil klub jako docela zajímavej, ale je asi potřeba přijít včas, protože zřejmě Němci choděj do těchto klubů opravdu šukat. A není to jako v Bunkru, že se to pomalu rozjíždí až 2 hodiny před zavíračkou..
Ahoj jezdíme do Berlína Insomia je ok byli jsme tam v úterý na Knutchen party .Asi 40 lidí nedříve se mazlili a potom brutální jebačka, ale ve vší slušnosti, věk tak kolem 30 let a pár starších chlapů kolem 50 jako já.
Jinak je v Berlině dobrej Avarus ve středu a jinak v německu to jede všude asi TOP SunMoon v Sachsenheim u Stuttgartu tam chodí kolem 100 lidí nebo Karee v Plilippsburg u Heidelberg.
Ještě na závěr zkus www.joyclub.de tam se můžeš jednoduše zaregistrovat a taky vidíš nahlášený lidi na párty v celém německu a rakousku/ Vídeň taky dobrá
Díky moc za odpovědi.

Do tý Insomnie se dostanu spíše přes víkend a koukal jsem na ty stránky a o víkendech to je spíš taneční párty než klasický swingers. Tak uvidím, případně zkusím nějaký z těch Tvých doporučovaných. Každopádně jde mi hlavně o to, aby to byla párty kde se můžou normálně zapojovat i samotní muži a nikdo na ně nehledí přes prsty. (jinak já jsem 30cátník)

Taky asi předpokládám, že je nutné umět trochu šprechtit a s angličtinou tam moc nepochodím, co? Budu muset oprášit středoškolskou němčinu..
Německé swingers cluby by měli navštívit majitelé českých klubů a nebo si prohlédnout jejich stránky. Tradice našich klubů je bazén a podobné věci ve stylu wellness a to zrovna není moc moderní. V zahraničních klubech jsou různé zajímavé místnosti, prolízačky, temné místnosti,někdy disco parket apod. O cenách vstupného raději nemluvit.(vstupné zhruba jako u nás,ale při výplatách němců je cenová relace vstupného jiná). A to nepočítám bohatý raut v německých klubech. Máme se hodně co učit.
víkendy v Insomnii jsou ok a s angličtinou vystačíš
Ok, ale co to konkrétně znamená? Mám opravdu čekat klasickou swingers ve stylu grupáč, že je tam plno mladých holek, který šukaj s každým o 106 nebo nějaký techno DJ taneční párty s přísným dress codem a potom na konec, že se nějaký páry vytrácej do temných místnůstek a "soukromničí"?
This post has been deleted by user.
Hezký výklad pro neznalého. Takže pokud manželka není schopná jít ani na nudapláž, tak si prostě nezašukám ani tady (zřejmě myšleno obecně). Kde se "párujou" pro vstup do klubu singles, či zoufalci jako já? Seznamka je spíš neseznamka, ale nějak to fungovat musí. V řadě honičů být fakt nechci.
cekej presne to, co tady... zaujmes nebo ne... dresscode je volny, kdyz nejde o specialni akci (program na webu). Mistnustky ani nejsou, je velky plac nad tanecnim parketem, ale lehci akce jsou treba i v kurarne a jinde. Dj tam je, kdo chce, tancuje, vetsina lidi je na baru, kolem parketu a jinde
Spíš mi jde o to, jestli je to klasická swingers party v tom smyslu, že Ti přidělí skříňku, ručník a můžeš jít do sprch, oblečení si dát do skříňky nebo jestli je to jak na srazu amatérů v Kotelně, že tam každej běhá oblečenej a občas si něco sundá, aby si mohl vůbec zašukat?
Sprchy jsou, skrinky ne, u vchodu je satna. V Insomnii musis koukat na program, delaji ruzne akce, jinak muzes narazit na gay party, jen pary nebo prisny dresscode atd.
Se srazy amateru to ale nema nic spolecneho, i kdyz dresscode neni, lidi ve svetru tam nepotkas, nejbliz k tomu ma u nas Libertinage (Milk&Honey) nebo ty nejvetsi tematicke party ve Fantasy. Ale stejne to neni. Zagoogli, na netu je toho spousta, dokonce snad i v cestine
S tím co píšete plný souhlas mají se co učit
přesně tak na www.joyclub.de, najdeš vše i recenze od lidí.