Sex s cizinci

Jaké to bylo

Ahoj, měli jste někdy už sex s cizincem/cizinkou? Jaké to bylo? Dokážete identifikovat nějaké rozdíly? Jsou vášnivější apod.
This post has been deleted by user.
No, to určitě.... Vždyť vypadají všichni stejně. Jako děti, i v dospělosti *2*

Na druhou stranu, Vietnamky jsou některé velmi pěkné. Takové lolitky. Štíhlé a drobné.
A zase jsou jak přes kopírák všechny stejné....
Jestli mají ouzkou to nevím, žádnou triádu sem ještě neměl *3*

Ale tak nějak to je...
Nejsem cech a vzdy me lakalo mit sex s cizinkou. Pak kdyz jsem mel cesku, tak pro me to byla nova zkusenost, ale ted nevidim zadne rozdily v tomhle. Protoze je to jedno odkud jsi,hlavne aby clovek byl sikovny :)
A důvod proč to dělat? Málo žen či mužů v populaci? Možná dobrý nápad někde něco chytit.
Proč by měla být větší pravděpodobnost chytit něco od cizince než od Čecha/češky?
Pláž, svoboda, snědý mladík. Dívka neodolá, samozřejmě je to jeho první *3*. Opak dovolená třeba v Asii, malá sladoučká zaručeně zdravá prostitutka *4*. Znám pár případů kdy se nakazil partner, od svého "zlatíčka". Nejsem zastánce těchto...... Jak to napsat "vzplanutí". Máme dost krásných "našich" holek tak proč......
cizinec nemusí být nutně Arab, Asiat apod. Mě taky exotika neláká, ale s děvčetem z Polska, Německa, Slovenska... apod. bych si klidně začal :)
Tak to máš nastavený ty, ale zdejší číči raději bubáky, ti je kulturně obohatí.....
Fernando, to bylo myšleno pro libenaka, tvůj příspěvek mě jen předběhl....

Fernanda bude nejspíš Španělka, katalánka od Barcelony.... *2*
Taková doňa Isabela Lopézová Fernandová *4* *3*
Holka z Ukrajiny by mi taky nevadila, několik znám, jsou to fajn slušný holky :)
Žila jsem od 18 do 20let s klukem z KSA. Rozdílu bylo sousta.
Já tedy arabku nikdy neměl, ale v čem jsou Arabáci jiný?
Kromě toho, že občas vymění ženu za velblouda atd - only joke *3*

Ať efendy neumře nevzdělán, proto se ptám *4*
Třeba obřízka, nedělají ani nepřijímají orální sex a další věci( bavím se o těch věřících, ne o těch co pod stolem pijou pivo s tím že tam je Alah nevidí).
A víš co to je 20 let co jsme spolu byli. Tenkrát to bylo jiné. Společnost byla jiná.
Chápu, chápu.... tak ten orální sex bych jí neodpustil *23*
Už nechci Arabku.
Tak mohl to být nějakej reformista :)