Moje se sprchou udělá jen když ji to “nařídím” jinak se děla jenom vibratorem. Někdy se jdeme koupat do akváče kde mají ze zdi trysky na masirovani a tam se taky udělá. Já teda někdy taky
Hmm, zostáva mi len ticho závidieť. Moja žena si to buď nerobí sama, alebo to robí tak tajne, že som ju ešte nepristihol. (A pritom, tak by som chcel pri tom byť s ňou!) Skôr si ale myslím, že platí to prvé? Ženy, ktoré ste sa tu vyjadrovali, aká je masturbácia sprchou super, myslíte že je to bežné, aby si to nejaká žena nerobila sama?
Já to sprchou dělám. .je to super a chuť na sex mám pak ještě větší.
This post has been deleted by user.
to mi zkoušela sama, když jsme tam jednou vlezli spolu, ale mě to moc neosluvuje
Doporučuji trysku ve vířivce.
1. ušetříš za vodné
2. ušetříš svůj jazyk
3. popřípadě se můžeš přidat zásunem zezadu
Přítelkyně zkusila několikrát. Orgazmus ale dokáže jen jeden. Tlak z trysky je tak velký, že se jí potom nesmím dotknout alespoň půl hodiny, jak je citlivá.
1. ušetříš za vodné
2. ušetříš svůj jazyk
3. popřípadě se můžeš přidat zásunem zezadu
Přítelkyně zkusila několikrát. Orgazmus ale dokáže jen jeden. Tlak z trysky je tak velký, že se jí potom nesmím dotknout alespoň půl hodiny, jak je citlivá.
Trysky tam máme, ale odšroubovaná hubice je pohodlnější na směrování, nemusí se vrtět ona, ale směřuje si proud, kam potřebuje
:-D ano, prodražuje se to a ještě pak mám smůlu v posteli !! :-( Hamba! :-)
Tak naštěstí máme přístup do stoupaček z koupelny ... to bych si asi i všimla, že se tam hrabe .....
termostatická baterie by horkou vodu pustit neměla, to pro případ (ne)chtěného uzavření studené stoupačky.
Nee, nezkoušej
..... u mě by to třeba vedlo k tomu, že bych byla vzteklá - a ne k tomu, že bych doma víc šukala .....
Moje si to dělá úplně stejně. Ale že by pak neměla chuť na sex, jsem si nevšiml. Zkus ji tu hlavici poradně utáhnout.
:-) hele to už jsem jednou udělal, když jsem letěl na měsíc do USA... to pak byla po návratu "divočina" :-)

Ženská masturbace sprchou
Moje žena miluje dělat si to sprchou
Po čase jsem na toto téma dal řeč, nejdříve zapírala, ale pak když jsem jí řekl, jak mne to vzrušuje přiznala a občas mi to i předvedla. Je to pro mne extrémně vzrušující
Problém je, ža pak už nechce sex se mnou a dochází ke sporům. Je jasné, že i když mám slušnou výdrž, 9x za sebou se se mnou při klasické souloži neudělá. Uspokojí se sama ve sprše a se mnou už se k sexu moc nemá :-( Prakticky to asi dělá jen kvůli mně, což je bohužel vidět. je jasné, že po 20letech manželství to není bůhvíjaké nadšení, ale já jsem náružiivější a pak musím kamrádky hledat jinde... :-)
Máte někdopodobnou zkušenost? Většinou si na tohle stěžují dámy...