This post has been deleted by user.
Rada by som bola sekretárka oddana každému
Co srbky a ukrajinky v PSA daju sa lahko zbalit? Alebo robia drahoty?
Je to super hlavme ak maju obaja rozum. Mam skusenosti dost s koleginou , podriadenou bolo ich niekolo . Nepracuju uz v tej firme ale je to bomba dobijat ich potom ich osukat a tvarit sa v robote ze sa nic nestalo
Ka som si to rozdavala v sklade zo zakanikom aj ked som mala plno ludi a cakali kym ich obsluzim
Ja som zažil že som čakal, kým ma niekto obslúži, takže už poznám dôvod, Ty si bola v sklade😀
Ahoj, to som zažil aj ja a je to neopísateľný pocit, má to svoje čaro, adrenalín a vzrušenie, určite ešte skúsim. A bolo to v BB 😉
Ale a aké to bolo kde že to bolo v bb coooooo
A v ktorom sklade to pracujes? Pridem aj ja na nakup😉, 👍👍👍
..a potom si sa zobudil a ruka v serbli 
Nuz ako napises. Ale citaj menej pribehov, medzi realitou a fantaziou je stale znacna hranica
Nemyslím si, že nejako fantazíruje... Niekoľko-krát som zažil podobné scenáre. Riaditeľova sekretárka ma fajčila pod stolom, pričom sme boli na chate a kolegovia bežne chodili okolo (samozrejme ju nevideli kde je a čo robí). Počas krátkej cigaretky v suteréne, keď sme zostali sami, som kolegyňu pekne pretiahol rýchlo a tvrdo odzadu... Pri jednej pracovnej návšteve som pretiahol sekretárku riaditeľa odberateľskej firmy na riaditeľovom stole, a výstrek skončil samozrejme na jeho stole... A takých by bolo veľa reálnych príbehov...
Za mnou dnes prisla manzelka do prace doniesla mi doklady ktore som si rano zabudol bol som v robote sam tak som ju za odmenu pretiahol .... no krasni zazitok
a čo tak manželka, alebo manžel v práci? nejaká skúsenosť, alebo nepríjemnosť, alebo sex cez oslavy, alebo firemné akcie............
A este je aj rozumna..neriesime nic osobne..je vydata..ja zenaty..a je to vsetki bez narusenia sukromia..takze toto je idealny stav...
A čo ak to robí tvoja takto isto pa!
Ahoj..mam kolegynu..s ktorou sexujeme ba wecku..tak dva krat do tyzdna..ideme takto uz skoro rok a pol..nadhera..sex v praci..a este nam za to aj platia..odporucam...
Dobra firma to kde platia😁žartujem doprajem vám
Alebo sex na pracovisku s manželkou/manželom/milenkou :-)
Len tu najlepsiu. Nie je nad to, prasit nadriadenu. V posteli urobi vsetko, co chcem ja.

Sex v práci/robote
Máte skúsenosť, vyskúšali ste?