Manželka s cudzím mužom ...

ona si myslí že o tom neviem,

Ako ju nechať "zbaliť" aby si myslela že o tom neviem ?
Jsme manželé 23let dlouho jsem se vzrusovaly představou sexu ve třech až jednou jsem k nám domů pozval kamaráda který se manželce líbil už dlouho popíjeli sme víno žena se uvolňuje vyptává se Honzy Jestli někoho má jestli se mi líbí ona Honza ní hned řekl že hodně moc kdybych tam prý nebyl hned by jí to udělal. Alenka mu hned řekla že to nevadí že se budu dívat a začala honit líbat a svlékat Honza koukal na mně já kyvnul můžeš tak sem se díval jak žena kouří jeho velký penis a on ji mrda ze zadu já byl nahý a honil byl jsem vzrušený postříkal ji záda ona ležela já to nevydržel a Honzu jsem chytil za penis a dal si ho do pusy a kouřil ho koukal co dělám ale užíval si to manželka se přidala a kouřila ho se mnou az nás postrikal.
Velmi rad surfujem na pokeci.Raz vecer som dostal rychlu spravu.Nevedel som si predstavit,kto mi moze pisat,nakolko s nikym som nepisal ziadne rychle spravy.Prekvapko pre mna bolo.ze pisal mi jeden pan,ktoreho nepoznam ci nemam zaujem sa stretnut s manzelskym parom za ucelom trojky.Ani na chvilu som nevahal,vymenili sme si cisla telefonu a behom pol hodky boli u mna na byte.Mali sme druznu debatu aku maju predstavu a co ocakavaju odo mna.Musim povedat,ze to bolo uzasne oni boli tiez spokojni s priebehom nasho milovania.Uz je tomu rok ako sa stretavame a verte je trojka super.Prichadzaju dva razy do mesiaca a mna to tesi som sam nemam manzelku a podotykam,ze mam 62 a oni su mladsi o 20 rokov odomna.No to je nahoda,ze si ma vybrali na pokeci.Je to super!!!
Tři zásadní problémy v této oblasti. 1) většina pánů co nabízí své partnerky,se za cuckoldy, nebo kandaulisty jen vydává, ve skutečnosti, v praxi to neustojí. 2) pokud už se najdou vhodní partneři, bývají zpravidla na druhém konci republiky. 3) mnohokrát partnerky ani netuší, že jsou nabízený a mnohdy je to pro ně překvapení, nebo k tomu jsou partnery nuceny.
Tak se mi zase poštěstilo a musím pochválit mou manželku,která se poslední dobou krásně činí! V pátek se u nás doma uskutečnila vzrušující akcička s novým milencem.A vypadá to,že u nás nebyl naposled!Zatím co já byl v práci,tak manželku navštívil předem domluvený milenec.Náramně si to užili a tak pochopitelně i Já!!!! Na památku mám i hodně dráždivý zvukový záznam a příště už to bude i s videem a fotkama.Manželce se tyto akce náramně zalíbili a musím říct,že je velmi aktivní v hledání porfolia milenců.Ač to není tak jednoduché jak by se mohlo zdát.O pisálcích a chvástelech co těsně před reálem utečou už nemá cenu ani psát!!!Chtěli by jsme pro manželku tak 3-4 milence,které by si mohla dle nálady a chuti střídat.Zatím má dva.Musíme oba konstatovat,že toto naše praktikování sexu nám hodně pozvedlo jak partnerský tak i sexuální život!!!Proč jsme s tím nezačali dřív!!! Ale lépe později nežli pozdě nebo vůbec,že!!
Tak i já se musím podělit o čerstvou akcičku.Již delší dobu jsme se s manželkou bavili o sexu s dalším mužem.Postupem času a myšlenek u mě totiž vznikl kandaulizmus resp. velké vzrušení vidět nebo vědět,že má manželka sex i s jiným mužem.Chvilku to manželce dalo se rozhodnout,ale nikterak se tomu nabránila,proč taky.Sex ji baví,já jsem její pouze druhý sexuální partner,tak nová zkušenost se jí nemohla nelíbit.A to o to víc,když se každý den přesvědčuje jak je u mužů žádoucí.Pracuje totiž ve zdravotnictví (soukromém) a každý den přijde do styku s mnoha muži a to dokonce tak,že se pacienti resp. klienti pravidelně vracejí.Je logické,že v takovém množství mužů si ten svůj typ najde několikrát a to s ověřením o jeho zdravotní nezávadnosti :-).A stalo se.Po několika měsíčním laškování,smskování slovo dalo slovo a manželka si dala rande.Ano,bylo to včera ráno,před jejím nástupem do práce.Maník přijel,naložil manželku do auta a zaparkoval ve vedlejší slepé ulici.Dle manželčin slov to nebylo na poprvé excelentní,ještě k tomu když měli málo času,musela za půl hoďky do práce,ale povedlo se.Jak to tak bývá vše začalo líbačkou,pak mu manželka pokouřila,on ji při tom prstil a nakonec došlo i ke krátkému zásunu.Ke krátkému je zcela pochopitelné neboť obrovské vzrušení panovalo na obou stranách a maník byl rychle hotovej.A zlatá třešnička na dortíku?Samozřejmě se mohl do ní udělat a udělal.Manželka byla spokojená a já mnohonásobně více!O celé akcičce mi podala vzorně z práce mailové hlášení,a já myslel,že mi u čtení těch mailů praske penis!!!Doma večer po jejím příjezdu z práce jsem si to zase nechal znovu celé vylíčit a nemohlo to dopadnou jinak,než naším sexem a VÁLKOU SPERMIÍ v její kundičce!Manželka nezahálí a má obrovskou chuť mě neustále vzrušovat a podněcovat a už spřádá další setkání s milencem.V pondělí jedu na dva dny na služebku,tak se uvidí... :-)Nedávám tomu dlouhou dobu a budu sem moct připsat zkušenosti z první trojky 2M+1Ž. Držte palce!!!
My sme sa aj dohodli ze to vyskusame ale najst niekoho seriozneho , ktory chce real a nie si iba vypisovat a je ochotny prist je asi nadludsky vykon :))
joj, takovou dálku... kdysi jsem měl jít na vojnu do vašeho města, k parašutistům, radši jsem onemocněl :-).
To je tá najvzrušujúcejšia predstava a zážitok dívať sa na svju ženu ako si to rozdáva s iným.Lena ko ju k tomu nahovoriť.
je to pekna predstava,aj ja tu moju neviem k tomu nahovorit
som mlady chalan ak by dakto mal zaujem aby som zbalil jeho zenu nech sa ozve cez postu...
Je to naozaj super, aj my uz mame tento zazitok konecne za sebou. Tak sa zajacik snazil a vyuzil svoju prilezitost dokonale. Pomiloval ju paradne, ona si ho vychutnala a poriadne ju vystriekal. Urcite si dame repete :)
Cau/te/, zaujal ma Vasa skusenost.Mozes mi poradit ako ju zbalil, vedela manzelka o tom, ci to prislo samo?Skusili sme trojku ale toto by ma lakalo!!!! Manzelka by aj skusila este raz trojku ale nemoze sa odhodlat, toto by bolo plinule!!!!
Poradte...
This post has been deleted by user.
Jednou jsem mojí přítelkyni nechtěně překvapil,když byla se svým milencem zrovna v nejlepším a byl z toho akorat pěknej trapas (milenec totiž nevěděl,že já vím),tak jsme si udělali pravidlo,že když bude se svým milencem u nás doma,tak zatáhne žaluzie abych nepřišel zase nevhod.A musím říct,že to byl neskutečně vzrušující pocit,vidět je zatažené a představovat si co u nás doma v naší posteli právě dělají,občas jsem to nevydržel a šel poslouchat za dveře,přítelkyně byla celkem hlasitá a milenec výkonej
hledam nejakej par kekterymu bych se pridal nbo rospracoval nakou zenusku ja 35 sport
vsetci pisu muz sa hlada tazko,ja zase vravim par sa hlada tazko
Pekna predstava ja zas tuzim po lizani k....ky kde by sa jej muz na to pozeral ale ona musi mat nad 45rokov sice mam len 33rokov ale predstava to je pekna
Ahoj, mohu potvrdit, najít muže na úrovni na šukání vlastní ženy je dost problém. Musí se líbit oběma partnerům, což je trochu kámen úrazu.
Zdravím Ji5
jak se ti to líbí...vzrušuje?...
tobě se to taky líbí. Mě jo, ale moje o tom nechce ani slyšet.
mala som znovu mladika,super doporucujem
Ahoj
Manželka má na pátek zamluveného hřebečka 30, takže o šest roků mladší s dobrou výbavou, tak uvidím.
Půjde do toho poprvé, doufám že budu u toho.Zatím ještě nikdy neměla odvahu.Snad se jí to bude líbit a mě také.
Aj mne sa to zdá byť veľmi zmyselné, aj mojej manželke. Nebolo ťažké po roku naznačovania ju na to nahovoriť. Mám proste super ženu :-), a to aj v inej oblasti :-). Ale pokračujem: tak sme si to vyskúšali a musím priznať, je to pre nás oboch veľmi vzrušujúce, najmä hneď potom, keď ešte na nej cítim dotyky, vôňu aj vlhkosť druhého muža, ktorému sa predtým oddávala, keď vnímam, ako z nej vytekajú kvapôčky jeho šťavy, je úplne celá zvlhnutá, vzrušená a roztúžená a potom ... sa jej zmocním ja. V hlave my pritom lietajú všetky tie myšlienky o tom, čo asi všetko a ako robili a jednoducho sa tomu nedá odolať, túžim intenzívne po nej,všade ju bozkávam a hladím, ponorím sa do jej úst, potom do jej horúceho lona, proste robíme si navzájom všetky tie tak nekutočne zmyselné, dráždivé veci, umocnené týmto zážitkom, že túžba v nás priam kvadraticky narastá s každým dotykom, každou minútou a niet tomu konca. Je to možno perverzné, ale nám obom sa to veľmi páči, každý z nás si to nádherne vychutnáva a užíva, v tomto momente si aj ja uvedomujem, že do jej lona práve ten istý deň opať exploduje svoje horúce semeno ďalší mužský úd, a zároveň obaja spejeme k absolútnemu vrcholu, v zápätí padáme vysilení od milovania , sme na seba naďalej mili, pozorni a tešíme sa z nášho prežitého tajomstva, aby sme možno opäť o nejaký čas, skúsili prežiť niečo podobné. Hľadáme si trvalého rodinného priateľa, prípadne pár, ktorý by bol podobne naladený, bol by z okolia a s ktorým by sme môhli toto prežívať a brať to ako krajšiu súčasť tohoto života, ako dar tohto sveta od tých a pre tých ľudí, ktorí sa dívajú na tento svet, lásku a milovanie tým prírode prirodzenejším spôsobom spokojného života muža a ženy. Ale to hladanie je tažká vec, lebo chceme to, čo ponúkame, ale asi máte všetci s tým svoje skúsensti :-).
...Mám stále silnejúcu túžbu aby moja manželka šukala s iným mužom, aby som o tom vedel aj ked ona si myslí, že o tom neviem, alebo aby som to videl a mohli sme s ňou byť dvaja - traja muži naraz a aby si to užívala... :-)
Uvažujem dokonca nad inzerátom: Hladam niekoho kto dokaze zviest moju zenu (41) - vzrušuje ma táto predstava - diskrétne - ona zatiaľ odmieta trojku. Časom ju spolu presvedčíme... Mal by si byť vysoký sympatický 30-50 ročný udržiavaný zdravý so schopnosťou zviesť vydatú ženu a ... diskrétny ! Prosím nepíšte mladší a neskúsení...
Vzrušuje ma ked balím niekoho manželku alebo predstava, že niekto balí, dotýka sa alebo šuká moju...
Ako je to u vás? Aj Vás to bere...?
V tomto probléme by som ti rád pomohol a mám určité výhody som skús. 50tnik ,disponujem exkl. priestorom -chatou v lukrat.a disktret.prostredí!
Pouvažu j. Je tumožnosť určitej kamufláže a dosť dôvodov -možností na pozvanie tv. polovičky Ja som z Pn a vy?
Chcem ísť s manželkou na chatu lebo hotel na víkend a veľmi by som uvítal muža ktorí by sa tam pokúsil zviesť moju manželku
Tak porozmýšľaj ,čas neuprosne beží a biologický proces chce svoje pomôžem ti ju ošukať, dôležité je z vašej strany chcieť ,niekedy cez tieto pochmúrné víkendy ,zájdeme do welness na úrovni len pre nás -uzavretej spoločnosti, ozvi sa a daj e-m ,zkonšpirujeme náhodné stretnutie ! Nie však len nezmyselné vypisovanie -nie som pisálek ale reálné stretnutie! Biologické hodinky neuprosne tikajú nám všetkým! ozvi sa
to ťa vážne nezaujíma,čo si o tom myslí ona,čo vlastne ona chce?daj pozor,aby si nebol sklamaný,aby sa jej to nezapáčilo viac ako chceš,alebo aby sa nenasrdila,že ju podhadzuješ.....ak sa to páči tebe fajn,ale skús sa dohodnúť,aby ste si to vychutnali obaja....teda všetci traja.....:))),veľa zdaru a pekných zážitkov
Napíš niečo bližšie ,odkiaľ a pod. a ak máš -máte záujem som k dispozícií .Najvhodnejšie na bud. víkend o týždeň t.j. v pia-so môžme ísť do welnes na úrovni len pre nás na objednávku. Ak je záujem odpíš a zdelím podrobnosti , objekt je na nete s popisom a fotky
Skús jej objednať domov maséra.Som profesionálny masér a mám 48rokov.Neviem či chodí na masáž,ale určite by bola spokojná.Či by sa neskôr podarilo ju prehovoriť na to po čom túžiš,tak to by ukázal čas.Mimochodom,rovnakú túžbu mám i ja,vidieť moju manželsku s iným mužom,ale tiež to nieje jednoduché.Ak máš záujem,pošli mi Tvoj mail.
Taky jsem měl podobný problém a vyřešil jsem to tak,že jsem začal vysvlékat manželku v lese.Postupně se ji to začalo libit,tak jsem začal s tím ,že ji možná někdo sleduje.Nakonec jsme si domluvili schuzku v lese s jedním klukem.Musím napsat ,že moje manželka je hodně stydlivá.Nakonec místo sledování ji prohmatal ,vylízal obě dírky a ona ho vykouřila.Nemusím psát co to dělalo se mnou.Jsme z Třebíče a je ná 39let.
Jsme taky z Třebíče a taky rádi chodíme po lese nahatí a rádi někoho potkáme a .....
tak to bych take bral jsme z Prahy ale
Ahoj.
Mám podobnou touhu, že bude moje manželka šukat s jiným chlapem, který ji tam bude vrážet to jeho velké péro.
Když jsme o tom mluvili tak byla hodně vzrušená, možná by se jí to i zamlouvalo, ale sama k tomu nemá odvahu přistoupit.
Musel bych to vymyslet nějakou jinou formou, jako nějaké náhodné setkání a když by se jí ten muž zamlouval, možná by šukala pěkně. Možná je ale moc slušná než aby se nechla nějakým mužem oblbnout a ošukat.Škoda! Samotného by mě zajímalo jestli by podlehla?

Napište někdo své zkušenosti jesli do toho jít a chtít z ní udělat kurvičku, nebo jak jste k tomu přeluvili vaše ženy.
Nápady na seznámení jsou taky přínosné.
Díky za radu
Ahoj, zaujal mě dotaz Ji5, to samé bych chtěl i já, moje představa je, že ji svede muž, že ji občas někam pozve a tam si spolu užijí a on mi napíše, jak to probíhalo, případně by mi udělal nějakou fotku z jejich radovánek, případně video skrytou kamerou, ale i moje je asi příliš slušná" na to, aby něco takového připustila. Bohužel ani řeč o tom, že by ji mohl svést cizí muž nepřipadá v úvahu. Je domácí typ, je hodná, sex má ráda, ale nevím, jak bych to na ni narafičil. Sehnat muže, který by toho šel asi není problém, ale takového, aby u toho myslel, měl na realizaci dost času a neudělal nějaký průser, nebo podraz, je asi dost težké, protože nechci, aby se to ani v kladném, ani v záproném případě úspěchu nikdy nic nedověděla, že je to z mého popudu. Když napíšu inzerát, obvykle první odpovědi jsou, "pošli mi ji, já Ti ji vymrdám" To je, jako bych zrovna požádal o rozvod. Někteří chlapi snad uvažijí opravdu jen penisem. Kdo má s tímto zkušenosti, ale ani mi nejde o ty, kde jejich partnerka o tom věděla, nebo sama toto navrhla.
Ahoj! Si žena poraď s pohľadu ženy ako najlepšie skúsiť a úspešne aj zvládnuť to zvádzanie vydatých žien. Ako žena lepšie vieš posúdiť myslenie žien,čo na ne najviac zaberie. Poraď nám márne sa pokúšajúcim mužom
je mi 38 a jsem ujjetána mladé. takový klu se chce bud prezentovat jako vůdce a když chceš vpustit ještě jednoho dovniř, chce mít pocit, ze je to on, kdo půjčuje tebe a závisí to jen na jeho vůli.
pak je jetě jedna možnost - dostt se s klukem do extremní situace. určitě by ti dala kdybyste byli na potápjícím se titanicu
mně naháněli na italském venkověě čtyřu kluci. zachránil mnre pátý tím, že mne položil na trávu a hned zasunul.

Mame podobne zaujmy napis na mail" kamos.d@azet.sk a mozeme si povedat viac. Ja mam 53 rokov
Ahoj.Mam 58r.Mam aj ja take predsudky,neviem ani ja si poradit.Prosim Ta o radu.Dik.

Ahoj! Nad takymto niecim rozmyslam aj ja. Chcel by som aby nejaky muz zviedol manzelku a potom ju nahovorit spolocne na trojku. Tiez ona o tom nesmie vediet lebo by to ihned odmietla
sa proste dohodni s kamaradom dnes je svet socialnich sieti tak nech jej napise alebo nech ju zavola na kavu a normalne sa o tom snou porozprava .. aspon budes hned vediet ci by to chcela alebo nie