Dalešicka přehrada

Co vše u ní a kde vyvadite?

Ahoj. Já k ni rad například jezdím na kole se vykoupat nahy... mezi Hartvikovicema a Popuvkama... často i rovnou pohonim.. . :-) a co vy?
Dnes jsem tu strávil příjemné odpoledne - procházka lesem, opalovačka, koupačka, klídek. Divím se, že je to zatím tak málo profláknutá lokalita... Prostě kde nejsou stánky s občerstvením, tak to asi netáhne...*52*
Já jedu příští víkend do kempu,tak se tam kdyžtak uvidíme...*24*
Budete tam nekdo ted o svatcich. Mi tam vyrazime na prodlouzeny vikend.
Ahoj,tak já Vás tam navštívím..........*63*
nepozve nás někdo na jachtičku??
jsem spíš na nějaké to nahé koupání, opalování, smirovani atd......
Venku krasne a ze že by nikdo nic nepodnikal u přehrady? Opalování, koupání, nahocení , masturbace, sex a podobně?
No na takové rybaření nevím.. . Já ryby moc nelovim... jsem spíš na nějaké to nahé koupání, opalování, smirovani atd.
No pokud by nám někdo poslal souřadnice míst kde se dá třeba rybařit a u toho být nahatí tak to by jsme rádi přijeli, moc to tam neznáme,byli jsme tam párkrát,ale hodně nás to tam láká
Koukám na Dalesicich je mrtvo...
Co třeba nejaka "náhodná" koupacka nahata na přehradě?
A holky nebo páry nic? Chodí jen muzi ?
To jo... dodnes jsme spolu :-)
Přímo v kempu? Tam bývá dost lidí ne? Já tam jsem tak cca 2x do roku - v kempu. Většinou na Miss pláž a jednou na kole. Ale jinak jezdivam spíš na odlehlejsi místa.. ..
I u Campu se dá zalést někam a popřípadě půjčím lodičku a někam zajedu.
No a nebo s někým seznámit, ponechat a skončit u něj ve stanu :-D .... v rozkroku...
No to by bylo fajn, ale ta realita nějak je někde jinde.
No to ani souhlasím.. . Nicméně ja to zazil .. . Je to už ale pěkných pár let zpět.. .
Tam patrilo: no to aji souhlasím.. ..
Tak to každopádně jako zážitek super
Ja jezdim na nuda, kde potkam se tam s ostatnima dedkama, pokecame dame birela opecem burty, zaplaveme si a na elektrokole zase pekne odjedu domu.
Já tam jezdivam do Hartvíkovic do Campu občas. Krásně se tam opakuje ve skalách, a když je skym tak i super sex.
Souhlas...*2*takhle v noci ve sprchách,supr zážitek