udělám se jen při orálu

...

ahoj mužete mi někdo prosim nějak poradit? orgasmus dosahnu jenom při oralnim sexu a to se musi partner hodně snažit. při normalnim sexu nic necitim, nic mi to nedělá.... už nevim co si mam počit, trvá to už rok a půl
ahoj ja ma podobny problem s moji manzelkou ona sexu moc neda jednou tak za mesic a to ji jeste musim prosit ale k tematu kdyz se milujume tak si zena veme vybrator a ja ji pomalinku sukam a ona si to dela vybrouskem a pokazdy se udela a pak i ja rika ze kdyz je ve vnitr ze je ten orgasmus intenzivnejsi a z ema i obcas nabeh na klasickej orgasmus ktere uz nem asi 3roky a kolikrat ji moc nechyby ale ja to bohuzel nevydrzim a strikam takze je to mozna i na vydrzi toho chlapa
no ked ti tvoja zena da raz za mesiac tak sa nemoze cudovat ze vela nevydrzis ;)
Ba naopak ho přímo miluju a po přítelkyních vyžaduju a když se mi při orálku udělá sem nejšťastnější. Sice teď žádnou nemám, ale sousedka to kopenzuje:-) má přítele, ale orál prej neni podvádění, takže si ho užíváme třeba 3krát tejdně. Je dost náruživá.
já bych to řešila jedním mužem v pochvě zezadu a druhý by lízal.
Jo, tak ty bys to Ahasvere,Dalbychu atd.. řešila! :-)) Tak už se cpeš i mezi ženy a představuješ se jako žena! Ty jsi opravdový magor.:-))
to je celý on dalbych ale nemá komu on už neví co je jestli ženská nebo chlap ono se mu to všechno motá je z toho zblblej když jeho žena má největšího čuráka na světě on si plete už i anální díru s pochvou a myslí si že je ženou když má díru to je ahasver chudák debil s kašperským internetem
to víte to je dalbych --ahasver u něj plně platí naplno to jak se říká že myslí prdelí on má ty dva anální otvory a z té držky co má v té svojí blbé hlavě mu padá víc hoven než z prdele a potom se divte že vtom výzkumáku nevěděli kde má prdel a kde hlavu a nebyli si jistí zda chodí po nohách nebo po rukách
to si myslím , že vůbec nevadí --hlavně , že s evůbec uděláš -je spousta žen , které nedosáhnou orgasmu vůbec .. Takže buď v pohodě....