Nuda v sexu

Nuda v sexu

Ahoj, s manzelkou to v sexu uz neni ono, ja bych chtel experimentovat, treba jen zkusit anal, vystriky kamkoliv nebo vyprasky, ale nechce ani o tom slyset. Mam obavy abych si nenasel nahradu. Jak z toho ven. Nutit ji do niceho nechci. Zeny co vy na to? Chlapy poradte. Urcite je nas vic.
This post has been deleted by user.
Mam obdobnej problem jsme spolu 6let a mame 2let dite ,,.
Jsme spolu 14 let , máme dvouletého prcka . Během těhotenství a taky pár měsíců po porodu to nešlo málem vůbec . Tehu + pak zotavení malém 10 měsíců bez sexu . Ještě rok po porodu to stalo absolutbe za prd . Žena neměla chuť , trochu ( dost přibrala ) a vůbec se necítila sexy takže opravdu se mnou měla sex pouze z povinnosti . Což vyústilo v partnerskou krizi . Podrobnosti psát nebudu ale nakonec nám pomohla její vrozená soutěživost ? Já začal hodně sportovat což začlo být brzo vidět , cítila se vedle mne jak štrůdl a začla na sobě makat taky . Během pár měsíců měla lepší postavu než před porodem , začla chodit ke kozmetičce a celkově se o sebe hodně starat . Což samozřejmě chtělo taky mou podporu = chodit domu dřív z práce , starat se o prcka , dat jí prostor a čas aby o sebe mohla pečovat ale taky samozřejmě zabezpečit finance k tomu potřebné . Ve výsledku teď vypadá jak modelka , začla si věřit , získala zpátky sebevědomí a v posteli se rozjela jak lokomotiva . Jde to , všechno to jde , není to všechno pouze o ženské a taky to neni všechno zadarmo... A tím nemyslím pouze peníze 🙂
Porody jsou zlo. Zesky jety chce to vymnenit a nebo neoplodnovat.
Sdílím presne co jsi napsal ...po porodu otřesné
Klukzr-Z tebe ta reklama na tvou výdrž vyloženě čiší! :-))
Klidně mi věř,že pro většinu žen to až tak důležité není.
...čím to je ? No..asi jsi ještě nerodil..