Krk

Priskrceni

Cauky, poslednich par sexu doma jsem po vsem hlazeni, libani, lizani a osahavani posadil zenu na konicka a jak si jezdila, tak jsem ji chytil za krk a lehce priskrtil, stenala vic a po chvilce se udelala, tak jsem ji na zada povalil, ruce za hlavu a jak to uz v mokre jeskynce klouzalo, chytil jsem ji ruce za hlavou a druhou za krk a prirazel, po chvilce zase byla... Je mozne, ze je to tim priskrcenim??
Já mám zase nedotatek kyslíku ,když lížu přítelkyni *211*Pěkně se tam zabořím ,nos mám sevřený mezi půlky a nebo ji ho strkám do kundičky a snažím se to co nejdéle vydržet i když se mi při tom opravdu špatně dýchá tak se to snažím vydržet dokud se neudělá.
Ahoj..taky to mám ráda, ale jen tak zlehka chytnout a jde to samo..jeden za druhým :)
Juu, jsem rad ze to od nekoho slysim, vlastne ctu... Ano jen z lehoucka, ale tak aby citila ze ta ruka tlaci na krk... Pak to na me pusti jjj
Někoho vzrušuje ten nedostatek kyslíku při škrcení. Nějak odborně se to jmenuje, ale to už si najdi sám.
Ano, je to o nedostatku kyslíku.
Se zeptej ji ne. Třeba jo, třeba ji bralo to že nad ní máš moc, nebo o cm jiný úhel průniku.
Fakt nevím proč lidi místo aby komunikovali spolu, ptají se na netu.
Ono je to jeste trochu jinak, tak kdyz nevis,... neprepinej.. *18*
Tak se blbě neptej když nejsi schopný vysvětlit souvislosti *1*