MIMI BAZAR :-)

A diskuze na nem...

Ahoj. Nedavno jsem jednomu diskutujicimu radil, at vyzkouší mimibazar, ze otazky pro nactilete jsou spis tam, jestli je neco ala Bravicko nevim. Nicmene jsem tam nakoukl a vsiml si podstatneho rozdilu oproti "diskuzim" tady. A to, ze vetsina se snazi odpovedet na otazku. Oproti tomu tady to je inzerat uz od zacatku, nebo se to do jednoradkovych pokusu o seznameni zvrhne velmi brzy, pripadne si to nekdo ukradne pro sebe (nedavno jsem koukal - "mam problem se udelat" - "co, ale ja mam problem vydrzet, pojde se bavit na tohle tema..."), a nebo se prudi.
Rikal jsem si cim to je. Jestli tim, ze zakladajici se opravdu ptaji na neco co je zajima a dotazy maji vetsinou hlavu a patu a neni to Bravicko, taky proto, ze tam nehrozi seznameni, takze to nikdo nezkousi... kdo vi.
V prubehu psani tohohle me napadlo, jestli by pomohla moznost autora mazat prispevky, ale to by se zase zneuzivalo k vyrizovani uctu.
Ach jo.
Tak jak zlepsit kvalitu obsahu fora?
Mimi bazar, emimino, modrykonik.. no neblbnete tam chodi zenske co maji mliko na mozku s nima se preci neda vůbec bavit a sou uplne blbe.. navic jsou tehotne nebo tluste no fuj. Tady na amaterech oproti tomu jsou velice inteligentní muzi kteri vedi co chteji. Proste elita!
No v jednom má pravdu, osazenstvo na zmíněných fórech je úplně vylízané, né na těle, ale na duši*3*
Největší rozdíl bude v tom "publiku"! Třeba na mimibazaru, ale i jinde jsou hlavně lidé, co k tomu mají vztah a o to zájem.
Oproti "Amíkům", kde píše kde kdo (ano, třeba i já) a chce na sebe hlavně upozornit - v lepším případě fotkami, v horším otravností a bohapustou blbostí svých příspěvků. Možná třeba i jen proto, aby měl hodně zobrazení profilu.
Ale řešení to podle mě nemá. Jen by každý pak řval a stěžoval si na adminy, že jeho příspěvek byl ten nejlepší a že je do diskriminace atd. Bohužel!
Bojim se, ze je to tak a bez kvalitni prace to lepsi nikdy nebude. Musel by tomu nekdo venovat cas a zlepseni aituace by nutne eliminovalo pitomce, kteri by sem tim padem prestali chodit a prestali generovat zisk. A to je konec, tadydadyda. Zpatky na stromy.
This post has been deleted by user.
Ano, mazalo by se hodne:-) Otazka je, co je zadanym vystupem z fora pro adminy. Jestli je to jen proto, ze je to bezne mit, tak se to nikdy nezmeni. Jestli dat lidem moznost si poradit, tak by to dalo praci a mazani, ale asi by to slo.
Me uz napadl koncept negativniho hodnoceni a pokud by mel prispevek třeba sto minusu, tak by se automaticky smazal. Ale i to se da zneuzit.
This post has been deleted by user.
Prave to byla myslenka, aby to nebylo samo sebou, ze jeden sva to zaskrtnou a konec a zase aby se daly eliminovat spamy i bez zasahu adminu.