Ahoj. Omlouvám se, ale už musím toto komentovat. Neustále zde čtu, jak je zde nemožné najít ženu nebo pár, či cokoli jiného, jak má někdo malý penis ,, jen 17cm" atd. Nejsem žádný Alan Delon s pekáčem buchet na břiše a nemám ani péro 22/6cm. Poznal jsem zde asi 5 párů i sólo ženu. Musím uznat, že většina žen z páru byla velmi krásná a sexy. Vždy to byl vztah na delší dobu. Nikdy ne na jednu zkušenost, ale vždy jsme si časem neměli více co nabídnout. A proto si myslím, že každý by se měl zamyslet sám nad sebou! Nechovejte se jak nadržený hovada, buďte slušní, trpělivý, přemýšlejte mozkem, né rozkrokem a hlavně dodržte co slíbíte. Nadrženců, slibotechen a vtěrků je tu dost. Svět se netočí jen kolem Vašeho péra a Vaše ego není nedotknutelné. Neurážejte se pro odmítnutí. Vždyť každá žena má právo vlastního výběru, komu otevře bránu ke své mušličce. Pokud máš ego větší než svůj penis a mozek naopak menší, nemůžeš čekat, že každá žena nebo pár hned zvlhne po Tvé neodolatelné nabídce : Ja jsem Tom a chci tě šukat! Chovejme se jako chlapi a né neandrtálci! Pak možná budeme mít větší šanci. Hodně štěstí všem....
Gordon, hodně trefně napsané. Už mockrát jsme dostali nabídku na trojku, ačkoli máme v profilu napsáno, že nikoho nehledáme a profil máme jasně a docela obsáhle vyplněný. Po slušném odmítnutí a odkazu na náš profil se většinou snesla sprcha urážek a nadávek ve stylu: co tu teda hledáte vy ubožáci starý, tady nemáte co dělat. O žádné důchodce stejně nestojím . Hovada jedny , atd. Jsou tu ale i tací , co slušně popřejí hezký den a odmlčí se, nebo si s nimi píšeme dodnes. Né všichni jsou stejní, bohužel je ale hodně těch, so si nevidí na špičku nosu, jejich ego je nedotknutelné a myslí si, že když pošlou fotku péra a profil mají absolutně prázdný, každý si z nich sedne na zadek.
This post has been deleted by user.
Tak zkušenosti jsou obdobné, ale pár normálních se tu vždy najde, ale dá to zabrat.... Ovšem, dnes mě dostalo:
"Máte zájem?" (v příloze fotka)
"Ne"
"Důvod?" ....
Tak asi tak...
"Máte zájem?" (v příloze fotka)
"Ne"
"Důvod?" ....
Tak asi tak...
Nejvíc vždy pobaví ti co píšou jak se jim libime a jak by nás chtěli, a po odmítnutí jsme starci co mají drzost s našima postavám a ksichtama sem vůbec vlézt, pak porazí i v galeriich a pak si nás dají do ignorace
Nám se podařilo až na 4 pokus.
Je parádní. Hned bych se přidal.
Tak tohle mě pobavilo 😂. Možná, že kdybyste si mezi sebou napsali, kdo se k vám takto choval, byli by to ti samí...
Pod to se podepíšu 

Hezky napsané, dva dislajky máš asi od Toma.
přesně popsané !!!!!!!!!! ono obráceně je to taky něco ,tady je to virtualní svět a lovci skalpů až na vyjímky tedy!!!
Ahoj,
v Pátek 27.12 pozvu pár v Praze do soukromého wellness nebo saunového světa. Zaplatím vstup za všechny, případně mohu dát i nějakou zlatku navíc. Jen bych se rád podíval na vaše mazlení, prstění, kouření, milování... co situace dovolí. Láká mě to - koukat se jak si to pár přemnohou dělá, nebojte se obtěžovat nebudu. NE znamená NE a vše je o vzájemné dohodě. Pokud bychom šli do veřejného prostoru, pak už vás nechám zbytek doby o samotě... Já 33 let, VŠ, sport. postava, sympaťák...
Najde se nějaký takový pár?
Piště do zpráv, ať se můžeme během dopoledne dohodnout a mohu případně
něco zarezervovat,
Děkuji.
v Pátek 27.12 pozvu pár v Praze do soukromého wellness nebo saunového světa. Zaplatím vstup za všechny, případně mohu dát i nějakou zlatku navíc. Jen bych se rád podíval na vaše mazlení, prstění, kouření, milování... co situace dovolí. Láká mě to - koukat se jak si to pár přemnohou dělá, nebojte se obtěžovat nebudu. NE znamená NE a vše je o vzájemné dohodě. Pokud bychom šli do veřejného prostoru, pak už vás nechám zbytek doby o samotě... Já 33 let, VŠ, sport. postava, sympaťák...
Najde se nějaký takový pár?
Piště do zpráv, ať se můžeme během dopoledne dohodnout a mohu případně
Děkuji.
Dá se sehnat. Měli jsme s ženou šílenou chut na sex ve třech / za hodinu přijel sympatický kluk a už jsem ho od ženy nedostal :))))))))) bylo to super!
Ano, kdyz par chce tak se sehnat da - dvakrat se mi to povedlo
To záleží také na tom, zda chtějí prince na bílém koni nebo si chtějí rozumně zašoustat.
To, že má pár velké požadavky, nemusí znamenat, že ten pár, za to také stojí.
To, že má pár velké požadavky, nemusí znamenat, že ten pár, za to také stojí.
Čím více požadavků si pár nebo žena napíší do inzerátu, tím je jasnější, že o společné šoustání nemají zájem.
Těm, kteří mají opravdový zájem stačí jeden rozhovor po telefonu, nepotřebují dlouhé a zbytečné tlachání ve vzkazech.
Těm, kteří mají opravdový zájem stačí jeden rozhovor po telefonu, nepotřebují dlouhé a zbytečné tlachání ve vzkazech.
Nikde jsem nepsal, že rozhovor po telefonu probíhá, tak jak si napsal. To samé platí o požadavcích. Kolik zpráv potřebuješ napsat, aby poznal, že si sednete? 20, 30, 50 a ve finále stejně musí dojít na telefon, pokud se na psaní během doby, adept na šoustání neodmlčí. Ten kdo si rád píše zprávy, ten většinou nešoustá.
Na amících mám rád to, že mockrát někdo z hledajícího páru napíše, že nehledají sex turistu, ale už nedodá, že velmi často, manželka zná víc ptáků, jak hajný v lese.
Na amících mám rád to, že mockrát někdo z hledajícího páru napíše, že nehledají sex turistu, ale už nedodá, že velmi často, manželka zná víc ptáků, jak hajný v lese.
hlavně jde o to, že solo chlapů je moc. My máme každý den až dvacet, třicet nabídek na trojku, takže ani nelze všechny uspokojit, protože zase nestojíme o to, aby si jednou zašukal a šel dál.
Napsal jsi to správně : když pár chce. Ne jen o tom snít a psát.
my, když jsme hledali muže do 3, tak vždy přišlo spousty nabídek, nebyl problém si vybrat. Obráceně věřím, že je šance mnohem menší
Naše dobrý a sehnali jsme skoro hned se dá říct par
Když mrkam na vaše galerie, tak se nedivím! A chápu zájem o vás.
Sehnat pár- nemožné...Jindy zase čtu,sehnat ženu-nemožné...Tak co je teda možné?
Hledáme již 6 měsíců a je to faaakt problém.... jen keci,sliby,a skutek utek...
Zkušenosti máme v obou směrech. Chce to trpělivost a nejvhodnější je zajít do klubu. Tam není trapnost a všichni vědí, proč tam jsou. Nedávno jsme měli šikovného samečka a to opakovaně. Nasytil se a pak se už neozval. S tím ale musí člověk počítat, nejsme tady proto, abychom si hledali životní partnery.
Co je možné ?
Osobně se tu celkem nasměji nad blbostí některých jedinců a je jedno, zda z řad mužů nebo žen a párů.
To, co tu marně hledá většina, to hledám a nacházím v reálném životě.
Osobně se tu celkem nasměji nad blbostí některých jedinců a je jedno, zda z řad mužů nebo žen a párů.
To, co tu marně hledá většina, to hledám a nacházím v reálném životě.
Všichni tady někoho shánějí. Ve finále ale stejně nikoho nesezenou.
Jít do 3 snad sen každého kluka ale jen 2 holky a jeden kluk nejlépe. Myslím že to se u me nikdy nestane za to bych si musel zaplatit a na takovou úroveň se nesnižim takže postačí i jen ta představa😊
Zkušenosti jsou takové že po nějaké době hledání jsem se na to vykašlal a začal čas věnovat jiné činnosti.
A dominantní pár co by chtěl suba nemožný
90 % zde hledajících párů jsou jen chlapi nebo kecalové, 8% jsou slibotechny a ty 2% párů, které to opravdu dělají, nemohou přeci vojet zbytek fóra
Důležité je nebrat to všechno moc vážně. Nám se již několikrát zde podařilo s jedním z vás skórovat, ale na jeden vydařený večer, připadá 5 večerů, kdy jsme zůstali na hotelu sami. A to nemluvím o času stráveném na chatu a komunikaci s dotyčným před akcí, bez které to nejde. Naše rada tedy zní. Trpělivost.
Pokud se nepletu, tak u kanda párů je to hledání a výběr trochu lehčí
A v čem myslíš že je to lehčí?
Nechci je házet všechny do jednoho pytle. Některý páry mají nastavený jednoduchý požadavky, je jim jedno koho na manželku pustí atd. Ti, kteří hledají někoho na delší čas, tam už je výběr složitější.
Je to těžké sehnat pár s kterým si sednete,my jsme me měli štěstí, provozujeme čtyřku dost často a úplně super.
Joooo "sehnat tak pár" to jsem si rikal minuly tyden u karet.
Sehnat tak par kraloven, tak bych bral bank ja
Sehnat tak par kraloven, tak bych bral bank ja
Ja mam zkusenosti dobre :) Ovsem predpokladem je urcita uroven komunikace a vzhledu a na schuzce pak vychazet z toho, ze vy jste tam pro ne, a ne oni pro vas.
Tezke, lec ne nemozne.
.
.
Jak sehnat par. Mejte partnerku ktera je otevrena mysl a neni to krava a jedte na swingers - parove akce. Najdete si par. Zasukejte si. Jak proste. A nebo spamujte na amicich forum.. no to taky jde.
Každý není na takové akce kde je spousta lidí a hledá pár nebo jednotlivce pro společné zážitky.
Přesně tak, taky nám masové akce nesedly. Raději preferujeme "kamarádský" vztah. Řekněme s výhodami...a to znamená, že nás dotyčný musí nějak zaujmout a musíme si "sednout". Honiči, fotoměniči a podobně to fakt nejsou.
To chapu .. ono ale neni potreba se tam zapojit. Jde o to seznameni navazani kontaktu. A pak se lze videt i jindy.
Je zajimave, ze nekdo chce vic lidi, ale vic nez vic je moc. Nicmene, to je ta krasa toho, ze jsme kazdy jiny.
Nechapu proc zady vsichni hledaji sex. Sexovat se ma tam venku tady si z toho lidi delejte jen srandu a usetrite si nervy a jeste se pobavite.
Naše zkušenost s většinou mužů a párů co se ozvalo je taková ,ze polovička přestala komunikovat po zaslání fota a zbytek po finální domluvě ke schůzce.
To je tu bohuzel bezna praxe:-p
Třeba nebyli na šukání a raději si s někým popíší
vše má své. Jak to vidíme my. Co vlastně chtějí chlapi, kteří nemají uvedené bydliště, věk a mají problém poslat foto i civilní. A ještě je tu jedna věc. Párů, co hledají do trojky, či čtverky je fakt málo a solo chlapů, co se chtějí přidat je hafo. No a každému nelze vyhovět. A jako poslední připomínka je to, že většinou už nějaké vztahy máme, ale tím se nebráníme mít ještě jiné. No a co se týče toho popsání? Asi tak, že se snažíme získat nějaké info o dotyčným, nelze, jak se říká hop na krávu a je tele. 
naprosto souhlasíme s Vámi, jak vidíme profil kde neni nic uvedeno tak, je jasné, že zase nějaký honič. Si myslí, že si někoho pozveme,aniž uvidím o koho asi půjde. Muži jsou asi tak blbí, nebo najivní. Civilní foto poslat, je tak u 70% mužů problém , že nejlépe osobní setkáni, ale scházet se se všemi co projevi zájem, tak neděláme nic jiného. Najít se dá, ale je to i hodně složité.
Já to mám trochu snazší, ten kdo chce, tak si mě najde sám. Odpadá zbytečné vypisování, stačí se objednat na běžnou masáž a když si vzájemně sedneme, tak pár udělá nabídku. Chápu, že pár potřebuje info, ale nač dlouhé vypisování, stačí několik telefonátů, domluvit setkání a je vyřešeno.
Přesně tak. A úplně nás dostávají muži, kteří nám napíšou: "A přijedete za mnou?"
Nejsem naivní, tuto otázku si kladu pořád...stejně jako v jiné oblasti života, je i toto "soutěž" a musíš zaujmout...Neobjevil jsi nic nového:-)
To je přesně ono, jenže většina si myslí, že zaujme tímto:
1. Ahoj
2. Já XX/XXX/XX pero 20 cm
3. Co dnes ?
4. Co tu hledáte ?
No a dodávat, že 90% nemá galerie a má prázdný profil je už zbytečné.
1. Ahoj
2. Já XX/XXX/XX pero 20 cm
3. Co dnes ?
4. Co tu hledáte ?
No a dodávat, že 90% nemá galerie a má prázdný profil je už zbytečné.
ještě chybí---- jak to má ráda?
Jo, i otázka “A jak vás mám zaujmout?” stojí za to
Já hledám pár m+ž či ž+ž už dlouho, a zatím nic...v okolí Liberce snad ani žádný takévý či takové páry nehledají...a když se nějaký "pár" ozve, tak píše chlap, zda by mi nevadilo si nejdřív zašukat s ním...tolik mé zkušenosti:-(
Já si to se seznamkou nepletu, jen by mě zajímalo, co teda dělám špatně?
Muž hledá většinou pár tehdy, když ho vzrušuje např. souložit cizí ženu před jejím manželem a to je často běh na dlouhou trať. Páry mají z čeho vybírat a hlavně jsou to často jen kecalové, tak jako na obou stranách
. V dalším případě to může být jen neschopný drapák, který si neumí sehnat ženu sám a myslí si, že s párem si hodí hrbem snadno a rychle
. Nechám na každém, kam se sám zařadí, abych někoho neurazil a nebo nedej Bože, nepřecenil
Já hledám, protože mě to vzrušuje :-) Se ženami problém nemám, jen s tím šukáním ve trojce. Párkrát jsem to zkusil a je to nádherné :-)
Me třeba vzrušuje trojka pouze se svou paní 😂😂
Mě taky
Nádherná věc
Tehle for tu je XY, proč zakladas nové?

Sehnat pár - nemožné
jsou tady páry, které opravdu hledají muže?