Názor od žen

Jaký máte názor na mladého kluka s určitým pr

This post has been deleted by user.
Vyžraností asi myslíte morbidní obezitu. Když je žena oplácaná, tedy baculka, boubelka (a propo - jaký je vlastně rozdíl mezi boubelkou a baculkou?), je to rozhodně hezčí pohled než na nějakou vyzáblou bulimičku anorektičku. Vidět na ženě prosvítající kosti je nehezké, při sexu se člověk může zranit. Když je hubená a ještě k tomu má jedničky nebo dokonce nulky, je to hotová tragédie. Hubeností se dost často vyznačují fetky. Máme 40 let po válce a typ hubených postav patří do doby koncentračních táborů.
Pokud vás navštíví nějaká těžší nemoc, vždy z toho vychází lépe, vítězně právě lidi, co mají z čeho brát. Hubený jsou často brzy studený.
Vy podvyživené, neberte to prosím příliš osobně, je to jen můj osobní názor (a názor mnoha dalších vyznavačů baculek/boubelek).
Hezký páteční den, těšme se na víkend.
Já třeba za vyžranost považuju i normální nadváhu. Morbidní obezitu si představuju, jako když člověk váží třeba 200kg.
A musím říct, že se mi nelíbí, že jakmile někdo upozorní na to, že nadváha prostě není ok (i když nepopírám, že někomu se to může líbit), začnou na něj útoky ve smyslu "lepší než bulimička, vyzáblina atd.". Zní to jako by ženská, co není "baculka" (btw tenhle termín je fakt děs), musela být vyzáblina, jakoby neexistovaly normální, štíhlé krásné ženské.
Vždy se může pracovat jen s takovým materiálem, který je k dispozici a to platí, jak pro muže, tak pro ženy. *6*
This post has been deleted by user.
Žádná bacule nejsi, to jsou tvoje mimikry - modří vědí *4*
Si krásná a milá žena, takový místní klenot *114* *119*
Ono je to tak.Se štíhlýma holkama je to složitější, protože jsou většinou víc náročnější.Kladou na výběru partnera větší nároky, takže je horší s nima vůbec navázat kontakt.Jsou to prostě dámy na úrovni a nebudou se bavit jen tak s někým.Oni si myslí že jsou někdo....
Ženy s nějakým kilem navíc nejsou tak náročné, dá se s nimi lépe navázat kontakt a nejsou alespoň tak namyšlené. Dá se s nimi bavit očemkoliv a nehrajou si dámy a při navazování kontaktu jsou více komunikativní a nemají nosánek nahoru jak většina štíhlých žen.
Mě se štíhlé ženy taky líbí,ale nějak nevím co bych s takovou ženou dělal a nevím co by dělala ona se mnou.... Takže i když o takovou ženu zájem mám ,ani s nimi nepokouším navázat kontakt...
Přesně to "Mauze" vystihl. Spíš macatější holka, než štíhlá se usměje a začne s člověkem bavit, než štíhlá, která má o sobě často nereálně vysoké mínění. A ještě často ani neumí odpovědět na pozdrav. To se pak není co divit, že se s ní nikdo ani nechce moc bavit..
Ty tvoje moura mě ničí 😂

Vždy je to o člověku e o jeho váze. Největší namachrovaný idioti tu jsou 200kg bezdomovci. Naopak kluci z posilky s pěkným tělem, jsou naprosto v pohodě.
Přesně. Ani já ji nepochopil.
Pěkně si protiřeči. A chtěl bych vidět 200 kg vážícího bezdomovce. U nás jsou odhadem čtvrtinovy.

Člověk by skoro řekl něco o potrefené huse, či spíše ovci *3*
To bylo obrazne receno kluci ;)

Ale nechapu v cem si protirecim...

jo uz to vidim ono mi tam vypadlo A , sry pisu z mobilu

"Vždy je to o člověku a o jeho váze".
Nazdar odpade!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale jo, to ano. Požadavek je jedna věc, reálná šance na úspěch při hledání požadovaného věc druhá.
Je fakt, že některé mají buď minimální, nebo žádnou soudnost. Každý by chtěla borce ala Brad Pitt a přitom s Angelinou mají společného tak maximálně pohlaví *3*
Pod to se podepíšu, do písmene souhlasím.
X krát sem zkusil oba typy žen a máš pravdu.
Hele, to je jako když dostaneš řidičák a máš trému jezdit. Nedá se s tím dělat nic, jen prostě trénovat...
Musím říct, že hezké holky mají někdy překvapivě málo nabídek, protože - světě div se - pánové se bojí je oslovit. Třeba si myslí, že tak hezká holčina už někoho nutně musí mít, nebo se pro ní necítí dost dobří apod. Ale na to se vykašli. Prostě to zkoušej, a a počítej s tím, že někdy asi úspěch mít nebudeš, ale nemá smysl se z toho hroutit. Protože uvědom si, že když ji neoslovíš, tak to URČITĚ dopadne špatně (=žádný vztah, žádný sex), ale když ji oslovíš, je tu vždycky šance na úspěch.
Jo a ještě nějaká motivace :-)) https://www.youtube.com/watch?v=ZXsQAXx_ao0
Mrduchtivý, legenda říká, že až se rozvine tato debata, tak vlákno vstoupí do dějin *3*
Tím chceš říct, že bacule se oslovit nebojis, pac jsou hnusné a zoufale a košem Ti nedají??? 😀