Prečítal som si to tu, celkom zábava. Najviac sa vždy smejem na tých komentároch, že koľkokrát baby by chceli aby mal chlap aspoň 20cm a 6cm hrubý. Alebo aj muži by taký chceli. Štandardný rozmer plechovky 0,5l od piva je cca 17cm na výšku a 6,5cm priemer. Keď to položím pred pomaly každú druhú babu čo to tvrdí, že k ich optimu chýbajú len 3cm na dĺžku, že sa chcem pozrieť ako to do seba zasunie, že či mi nehrabe, že to do seba nedá ani náhodou. To tvrdia aj baby, ktoré sa k tomu nevyjadrili. Ale tiež na to tak pozerajú, že čo je veľa, to je veľa. Ako niektoré priznaly, že to skúšali s takým rozmerom, ale skôr to bolo utrpenie a nepohodlie, že určite normálnejší rozmer.
This post has been deleted by user.
A ešte taká pikoška od bývalej frajerky, čo bola na pokeci aj tu. Keď chlap tvrdil, že ho má 17+ cm na dĺžku, tak vždy chcela foto s metrom, alebo plechovkou piva, nech sa presvedčí. Možno 2x dostala tú fotku aj s metrom a ani raz na nej neboli tie cm, čo sľubovali. Inak zakaždým len viac foto penisov, s komentárom, že či nevidí, že má 20, 25cm a podobne alebo nedostala nič, len sa ju snažili presvedčiť, že ozaj to je tá dĺžka. Pritom na 3/4 fotiek bolo vidno, že to ozaj viac ako 15cm nemá. Raz sme sa nudili, tak sme sa trocha fotili. Potom ako sme to neskôr pozrelali, tak pozerala na môj odfotený penis, že keby nevedela aký ho ozaj mám, tak by mi tipla aj o 5cm viac, skrátka dobre trafený uhol.
Ja mám 13cm a trauma cely zivot
Není to o délce, ale o technice jak ženu krásně udělat !!
Měla jsem několik milenců, ale délku jsem nikdy neřešila. Omáčka okolo je pro mě důležitější. V podstatě pokaždé to skončilo tak, že muž se udělal a já ne. Možná jim připadá, že když trochu zavzdychám už mám orgazmus. Měli by se raději učit zacházet s poštěváčkem. :-)
Ahoj Neli, cetl jsem tvuj prispevek na foru o velikosti muzskeho prirozeni. Musim ti dat za pravdu, ja osobne mam velikost prumernou, ale muzu rict ze se mi parkrat stalo ze jsem byl bohuzel driv nez zena. Nejpeknejsi pocit je kdyz citim jak jsem v zene jeji tepajici a tekouci. Ale abych se dostal k jadru veci, co se mi nepovedlo penisem, tak jsem dokoncil prstiky a jazykem a muzu rict ze jsem se tim naucil zenu privest k mokremu orgasmu. To je tak krasny prozitek kdyz jsem videl postupnost zvysovani jejiho prozitku az to je tak daleko ze kdyz se milujeme tak ji k tomu dokazu privest i pri styku a to jak jsem potom cely zestrikany a mokry je uzasne, sice potom to uklizeni je trochu slozitejsi ale stoji to za to. Kdyz to na ni prijde tak je schopna vyprodukovat tolik stavy az to nekdy je tezke uverit.
Svatá pravda! Ženo to miluje :)
Mám klasický 16 cm ale spíše hrubší a zatím nemám negativní reakce. Ono i ta mušlička není nekonečná
Nechci nějak mudrcovat, ale asi více záleží na průměru než na délce. Na délce třeba záleží při různých polohách, třeba jedna slečna milovala polohu zezadu s nataženýma nohama u sebe a prý s bývalím (s menším) to prostě nešlo tak dobře. Ale není dobrý se spoléhat jen na penis, miluji orál a aktivní pohyb je taky důležitý:-)
Ja mam svojich 17 cm a zatiaľ si žiadna žena nesťažovala (aspoň nie nahlas.) Možno by som chcel mať o kúsok väčší. Vždy som závidel mojmu kamarátovi jeho 18 cm.
Ale ten môj vždy urobí to čo potrebujem ja a hlavne moja skvelá milenka!
Foto je v janicko2
Ale ten môj vždy urobí to čo potrebujem ja a hlavne moja skvelá milenka!
Foto je v janicko2
This post has been deleted by user.
Ja si myslim ze vetsinou muzi by se meli nad sebou zamyslet,aby jste nam venovali vic casu a ne skocit,zasunout,skakat jako kralik,vystrikat se a papacko,zbytek si udelej sama.A pokud tady budeme probirat vedu,tak vedecky je take dokazano,ze vetsina zen hraje orgasmus,nebot vy muzi jste jako Pendolino.....Muzi zamyslete se nad sebou!!!!
Přesně tak to je. Soudě podle průměru máme v republice jen nadprůměrné samečky. No ten můj z nich naštěstí vybočuje. Proč naštěstí? Chlapi s velkým penisem si myslí, že "velký klacek" stačí a umí jen tam a zpět. A protože snad každý chlap trpí délkou (stejně jako my velikostí prsou :), tak se ti opravdu průměrní až podprůměrní daleko více snaží jinak. A to je 100x lepší než jen tam a zpět.
presne tak,normalni chlapi su omnoho pozornejsi a vynaliezavejsi ako nzv.nadsamci,ktori si myslia,ze ked do zeny vrazia nieco o velkosti termosky tak je to zarucene to naj...ale dnu a von,dnu a von dokaze aj vibrator A ten este aj vibruje.
Jasne, ale vibrator nedokaze pokosit travnik :o))))
zenska pochva je prumerne 10 cm dlouha, tzn. v delce je zde znacna velkorysost, prijemnejsi je jiste tloustka, ale i tak bod G (Grafenberguv bod) je ulozen na predni stene pochvy za vchodem do pochvy, takze i "maly" ud dokaze zenu jiste uspokojit ... :)
Já mám v erekci 16,5/5 a v klidu 3 cm a vím že je to chcípák! Na velikosti kurevsky záleží - doktoři řeknou že je OK i 8 cm, je to nesmysl, dostatečný je minimálně 20/6!I ženy to potvrdí když se připijou a rozkecají - 15 cm v nouzy stačí, ale 20 je 20...
Jsem ženská a jen chci říct, že ani tak moc nezáleží na dýlce, ale spíš na šířce. A když zůstanu u té délky, tak musím říct, že se mi někdy stává, že v určitých polohách je délka dokonce na překážku, protože je to nepříjemné, bolestivé. A to musím konstatovat, že mám na mysli délku 18 cm. A nejsem sama - kamarádky mají podobné zkušenosti. Hlavně musí být chlap šikovný i jinak a v nejhorším se dá použít jiných předmětů tohoto tvaru ;-)
ja mam 20 neni to moc dobre chcel by som ho kratsi ale ze by som este nemal tu spravnu zenu a je tu ???
No já mam 22/6,5 a myslim že je to dobrej průměr.. ten kdo říká že je hodně velkej je to kec. velkej je nad 25cm a jinak každej hodnotí podle toho svího, ale já si myslim že s malim kašpárkem se velký divadlo nezahraje....
průměr je 15 cm ty pako...
hmmm... možno v Číne
17/5 vyholený vypadá delší
mam 15.5/5 a chtel bych aspon 1.5 jeste vetsiho ale jelikoz si ho holim tam vypada vetsi :-)
mám 15-4,5 a ženám to stačí
Tomu opravdu věříš? Ony ti jenom asi neřekly, že to tvoje šimrání patnáctkou ani nezaznamenaly.
Prosim tě,ty si fakt myslíš, že záleží na délce penisu??Pro tebe to je asi stěžejní rozměr, ale věř tomu, že ženě nejde o délku, ale o hloubku(toho všeho) a ne o to,co máš v trenkách.Doporučuji prodloužení, třeba ti stoupne sebevědomí a můžeš se všude chlubit.P.
Dobrý názor ;-) R1620 má asi opravdu mozek někde jinde, než ostatní. Já na svém penisu také nenaměřím 18 cm nebo víc(měřím-li poctivě) a nikdy jsem neměl problém. Ono je to, jak říkáš, taky o něčem jiném. Někdo vybalí kus šunky a myslí si, že má vyhráno a jiný si s ženskou hraje tak, že je v sedmém nebi ještě dřív, než ho do ní strčí....
svátá pravda souhlasím s Tebou
ano přesně,tak...já mám sice ráda velikost penisu tak mezi 18 - 22 cm,ale pokud si chlap se ženou nepohraje tak je ta velikost nanic.měla jsem jednoho co ho mel tak 19/6,jako sex dobrý,ale pořádně nepohladil nepolaskal a o orální sex jesem si musela říct a to nebylo nic moc...jako by se toho mého poštěváčku bál a to já ho přitom udělala až do konce...
Kocko to ja jsem hravy jak dite a ver ze bys byla v sedmym nebi i kdyz ho nemam 20cm ale byla by si hotova
Nebuď naivní. Dej si inzerát, napiš, že ho máš 15 cm, a uvidíš, že ti žádná neodpoví. A kdyby náhodou, tak to bude nějaká romantická nebo pobožná kráva, se kterou si stejně nic neužiješ, protože jí bude stačit, když se s ní občas projdeš parkem a povedeš ji za ruku. Schválně to zkus, uvidíš sám. Hlavně nezapomeň napsat tu míru.
no a moje mieri su 19/4 dufam že to je aspoň priemer
ale ved na dlzke penisu nezalezi aj s malym sa daju robit pekne veci
to je totální BLBOST!!!
Blbost! Když mě někdo píchá malým, nic z toho nemám. A kouřit se to taky nedá.
19/5 dufam že je to akurát no a moja hovorí- od 17-22/4-8 tomu hovorý penis ako sa patrí
ja mam 18x4,5 - 5,0 a myslim si ze sa nemusim hanbit, je to tak akurat a zatial nikto nereklamoval, naopak nasli sa aj kladne hodnotenia, no aj tak si myslim ze by mohol byt vacsi

dlžka penisu
otazka pre dámy
páni- koľko má mieru Vaš penis. /ale pravdu/