This post has been deleted by user.
Fak věc názoru.
Kluci: do x až po asi 25 - Dát si jointa nebo alkáč a užít si a bez ohledu na partnerku a pak hned odchod. Diskrétnost nula. Nejlépe se podělit o zážitek s kamarády na pivu.
Muži: 50+ Jointy si nedávaj. Diskrétnost (asi tak mají své důvody). Zkušenost, ohleduplnost, mazlíci, něha až vděk, až překvapivě dobrá hygiena.
Tak si vyber.
Kluci: do x až po asi 25 - Dát si jointa nebo alkáč a užít si a bez ohledu na partnerku a pak hned odchod. Diskrétnost nula. Nejlépe se podělit o zážitek s kamarády na pivu.
Muži: 50+ Jointy si nedávaj. Diskrétnost (asi tak mají své důvody). Zkušenost, ohleduplnost, mazlíci, něha až vděk, až překvapivě dobrá hygiena.
Tak si vyber.
200cm, 95kg :) male brusko :) neveril som, ze sa to nejakej babe paci, ale som rad :)
to sú ale teda vymenované skôr tie "extrémy" :D keď to nieje ako obrácený lavor ale proste je to troška viditeľnejšie :D vtedy je názor aký? :D
diky za názory :D pre doplnenie (keďže upravovať komentáre evidentne nejde), ja napríklad mám 170cm, a mám trocha brucho, rozhodne nie ploché ale rozhodne to nieje ani úplný balón.

Názor
zaujíma ma názor dievčat na chalanov