Já osobně ve věku nevidím vůbec žádný problém.Jinak jak je psáno nahoře, budeš rád, že ti dá důchodkyně :-) :-)
ja šukám 40-ničku ale rád by som aj staršiu 50-60, žiaľ takú som zatiaľ nenašiel, ktorá by chcela. je to aj o podmienkach, staršie už chcú aj niečo iné ako sex (nemyslím peniaze) a to zas ja nie. je to o náhode ale hľadám ďalej.
Já cím jsem starsi,tim vic si me zadaji mladsi muzi.Je chápu a sama si to užívám,protoze je mi 50 a muz nad 40 me proste nema sanci uspokojit.Jsem přesvědčena,že zeny meho věku a natury vi,o čem píšu.Zajdove mi taky nic nerikaji,aby bylo jasno,ale 15 až 20 let rozdíl je pro me v sexu ideal.
Pro 143251 : " je mi 50 a muž nad 40 mě prostě nemá šanci uspokojit ". Dobrá hláška, po ránu jsem se dobře nasmál
Když to vezmu obráceně, můžu napsat, že pro mě je nejideálnějši sex s mužem mezi 30 až 40. Proč se mám dívat na plešatějícího padesátníka s povislou kůži. Jenže...co mám z mladého, svalnatého kluka, který je v sexu kopyto, případně ještě myslí jen sám na sebe. Stejně tak může být nemožný v sexu i padesátník. A na druhé straně může být starší chlap, který má ,, náboj,, charisma a sex je s ním super. Je to individuální a důležité je aby si ti dva takzvaně ,,sedli,, a pak je sex perfektní.
Vždy to záleží na těch dvou lidech. Z vlastních zkušeností vím, že po 1,5 hod masáží je již ženám většinou jedno, zda jsem o 10, 20 nebo 30 let starší. Nezáleží ani na její profesi, jestli dělá rukama nebo jestli je manažerka, případně ředitelka. Záleží na komunikaci, atmosféře a řadě podobných věcí.
Vůbec nezáleží na věku, ale chuti . Může být mladá a při sexu bude ležet jako prkno, tak to je pak na nic...A šikovná šedesátnice je pak lepší...Já nemám problém se milovat se starší než jsem já...
This post has been deleted by user.
S tou blbostí u některých žen bych byl opatrný
Ve ctyriceti by te mely nejvic vzrusovat zkuseny kozaty tricitky.
Pokud chces prcat patnactky tak tam u tebe bude asi nejaka dusevni nezralost.
Pokud Ti je 40, tak vše 😆
Neni to jenom o tom mase, ale co maj ty zensky taky v hlave, s vekem proste zrajou ten sex je s nima jinej.
Jak to mužeš vědět? vždyť si se na jinem foru přiznal, že jsi pro ženy nežadouci
Jo tak ty jsi „ PSALA “ no to se pak nedivim, že jsi u žen nežadouci
Tato odpoved, zvlaste v kontextu jineho vlakna, ktere jsi zalozil, mi prijde jen jako tve snove prani
Tak Ty nejsi Tricho, ale Shrek ?
Prvně v životě nelžeš, že ?
Takže jsou pro tebe lepší buzeranti když tě nechtějí děvčata do 20ti let?
No to bych si asi vystacil jen s tim honenim.
Idealni vek je od patnacti do doby kdy ji to bavi...
Nebo ti to v tvem veku uz proste tak nefunguje a proto potrebujes silnejsi podnety.

Ideální věk ženy na sex
Jaká je vaše hranice?