Jak zvýšit množství ejakulátu?

Existuje na to něco?

Tak určitá strava ti může pomoci s kvalitou ejakulátu, jiné nikoliv. Uzené, koření, česnek ti moc nepomůže. Pomohou banány, ovoce, zelenina bohaté na vitamíny.
Zkus své partnerce do úst vypustit misto ejakulátu svůj průjem. Jeho konzistence a barva, možná i vůně budou od tvého ejakulátu nesjpíš odlišné, ovšem z jeho množství bude nadšena.*3*
Denně 2 x banán s jogurtem,rozmixované,radila mi to jedna kurva z trasy od Biliny. Nemohl jsem však posoudit,hned druhý den jsem měl sračku.......tak jsem to utnul.
To ale mušíš orálně a né análně.
Možná to zafungovalo... jen se ti ten ejakulát vytvořil v análu. *2* Seš si jistý, že Eržika správně pochopila o co ti jde? Možná v tom byl nějaký komunikační šum... *22*
bože chlape ty jsi idiot .........
This post has been deleted by user.
Zkus tribulus terrestris, suplement na bodybuilding. Sekundarnim efektem muze byt co pochtivas ...
jasně že nemá :)) dyť si stačí přečíst pár jeho dementních příspěvků *3**3*
Ale jo, abstinencí ho zvýšíš! Když budeš stříkat 3x denně, tak ho logicky budeš mít jiné množství, než když vystříkneš jednou za 3 dny.
Nesouhlasím. Nejlepší je to střídat, protože tělo má schopnost adaptace. Tzn. jeden den se udělat aspoň 5x, druhý vůbec. Pak zase aspoň 5x, pak 2 dny vůbec, a potom vlítnout na partnerku.
da sa to zvysit provironom idealne 75mg a HCG vyskusaj sam. strasne stavy nadrzanosti a o poznanie viac ejakulatu