klub pro naháče

existuje???

Čauky zajímalo by nás s manželkou jestli existují nějaké kluby kde člověk může trávit čas třeba u vínka a nemusí na sobě nic mít???Poradíte?
tak co alespoň udělat sraz v sauně jen uzavřený okruh lidí.páry i nepáry holky i kluci samotní, žádný omezení.Jen zdraví a čistota.Akce v Plzni.
Ahojky.To se mně moc zamlouvá.Rád to podpořím.
a ty si sám?nebo máš ženskou,já sem teď drobet v sám.
jsme na tom stejně, jsem sám. stejně mám však obavu, že jetli něco opravdu uskutečníme, tak tam budou samí chlapi, co ty na to?
Este kedsom pracoval v Cechach tak som sa s priatelkou zastsvil v babylone v Liberci a prave tam bolo kupanie bez plaviek bolo to prijemne a aspon nebolo vela ludi.
já bych to raději udělal venku, v přírodě, dokud je ještě léto, třeba na některé méně navštěvované nudapláži
Tak se mi zdá, že to tady nějak usnulo, to má každý vždy plno keců a potom nic...Kdyby měl někdo zájem, pokusil bych se dát něco dohromady, takový sraz u vody na jednom odlehlém místě v jižních čechách - ozve se někdo?
Ahoj, doporucite mi nejaky prijemny strip klub/bar (damsky, pansky, lesbian, ...). Neco originalniho, kde se clovek bavi, kam muze vzit partnerku a uzit si originalni vystoupeni a ne unudene krouceni u tyce s davem nadrzenych chlapu;-), muze byt i kabaret ci neco podobneho. Diky za tipy, L
ona, atraktívna exhibicionistka - 25 a on, 43 - ročný exhibicionista (netvoríme v súkromí pár) plánujú zorganizovať nahé stretnutie v okolí Trnavy. Záujemcovia, ozvite sa!
čau dík za vzkazy rád bych něco podniknul jsem z Plzně můžem se někde sejít a udělat si natur party nebo tak něco.
tak co, bude nějaká ta akce?
Ahoj, teď mě napadlo, že podobné téma tady už existuje. Mrkněte ve fóru na Swingers párty - Společná nahota. Jo a hlavně už se konečně na něčem dohodněme.
To by se mi taky líbilo. Prostě nahota jenom tak pro potěšení. Když se žádný klub nenajde, co kdybychom ho založili?
ahoj odkud jste?sejdem se někde?Co někde v okolí plzně v přírodě?
jsem od strakonic, jezdím občas na nudu na borskou přehradu. a co ty (vy)jsi sám nebo pár? v profilu nic moc nemáš, můžeš poslat ňáký fotky? čau. jirka.