Šoustání na netradičním místě

Jaké bylo vaše neobvyklé místo?

Kdyz jsem byl na dovoleny na Velkem Darku, tak jsem s byvalou pritelkyni sukal na nafukovacim clunu. Celkem super zazitek :)
Na zamrzlým rybníku na stojáka, ale nedoporučuji...
Taky mám super zážitek. Z výletu na státní hranici v lese na Náchodsku. Seděl jsem na hraničním patníku, jednu kuli v naší vlasti, druhou v Polsku, a kamarádka se na mě napíchla, takže měla každý pysk v jiném státě. Kolikrát tehdy přešel její poštěvák státní hranici, jsme nepočítali. *1*
This post has been deleted by user.
V kombajnu, přátelé, v kombajnu.Protože venku zrovna lilo. A kdo ví, jak malou kabinu má starý E- 512, ten to jistě ocení....*22*
No, tak ten má opravdu malou kabinu. Přirovnal bych to třeba k nějakému vw polo *3*
Tak, ale v Polu se to da, taky sem ho kdysi měla.
V jednom baru za plneho provozu v zadnim boxu, ještě si vzpominam na pubertalni dobu to bylo předni kolo lesnickeho traktoru na vesnicke diskotece, v kadeřnickem saloně, jo ještě na špalku kde se rube dřevo v kotelně na lyžařskem vleku na to mam dodnes velice rajcovni vzpominky a pamatuji si ještě dodnes i jmeno i přijmeni adresu už ne, ale byla z Prahy. Samozřejmě že takove mista jako pod sušakem na seno, na lodi, v autě jsou taky zažite.
V buse z Moravy do Prahy, v obýváku s holkou co hlídá děti a v dětském pokoji vedle manželka ze synem, v nezamčené šatně posilovny, coby vyhazovac ve skladu nápojů se servirkou za provozu klubu...
A co zkusit hřbitov o půlnoci.
V Iráku. To samo o sobe stacilo.
Myslím že si v sexu toho moc nevyzkoušel ,kromě onanie .
Minuly rok v alpach, kdyz se zasekla lanovka. Pak ve verejne saune a asi nejvetsi mazec u me v praci na hasicarne a v hasicskym aute. Porad jsem si rikal hlavne at neni vyjezd.
Na panském WC restaurace "Na blbym místě" v Karlových Varech. V restauraci hotelu Akát v Praze.
Za garáži v Praze 6. V předklonu u lavičky v parku.
Na plazi v Chorvatsku.
Na plazi pískoven u Litomeric.
Na parkovišti v otevřeném aute.
A dalsi a dalsi prima mista
Mame s přitelkyní sport.To jsou rozhledny.
Rozhledny jsou super v tom, že se na ně chodí jen odspodu.
Vlak je super, jen už těch s klasickým kupé je čím dál méně. Ale jinak je vlak moc prima
to mi připomělo jak na mě nedávno ve vlaku jeden mladý arab vytáhl péro ....*22**22**22*
A co kdybych Ti jen tak položil ruku na koleno v autobuse z Uanu. Někde na zadních sedadlech. Pokud bys mou ruku nedala z kolena pryč, dostala by odvahu, a pokračovala v cestě do rozkroku...
to bys viděl ten fičák!
na koule by sis týden nešáh,jak by tě bolely*3**3*
z takovýma mám bohaté zkušenosti
To jako že by sis to nenechala líbit a rozmačkala bys mi je?😟🥺
Buď ráda,že vytáhl péro, většinou ti šmejdi vytahují nože nebo tahají za výbušný systém.
Kolikrat uz na tebe nejaky arab vytahl nuz nebo vybusny system? 😂
no neumíš si představit jak jsem měla nahnáno.při pomyšlení že je celý vagon prázdný...
přečti si můj blog *22*
Já tady kolikrát na fotkách vidím na pozadí dětský pokoj. To mi připadá snad nejvíc ujetý a sám bych to nemohl.
My šukali v dětské patrové posteli.
Proč stále vymýšlet nějaká místa ? Stačí vyzkoušet několik pozic z Kamasutry a super zážitek je hned.
V otevřeném balkonovem okně hotelu, který stál v Itálii u moře na rušné ulici.
Také jsme to tak měli.Ale naproti dalšímu hotelu.A těch diváků 😀
Když jsou ženy připoutané na kříži nebo zamčené v pranýři je také dobré vyzkoušet.
brrrrrr dej pokoj se středověkem *22*
Berusko, nikde jsem nepsal, že jim před šoustáním připaluji krupón *5*, tak jaký středověk *3* V mém případě jde vždy jen o netradiční, ale příjemné zakončení ero masáží *4*
ale dyť já vím brouku,to byl jakože vtip *22**22**22*
zkus ošukat paní doktorku z psychiatrické léčebny,která ti dává léčky
to bude zááážitek *3**3**3*
paní doktorku ne ale sestřičku jsem prcal
Mě bavilo moře. Ač se říká že ve vodě to jde hůř protože vysouší, tak já nic takového neměla a bylo to super.
Ty jo, tady je každej druhej tak strašně trapně vtipnej...
Kajuta na nějakým trajektu je moc fajn a pak jak se to u toho houpe