Opalování bez plavek je fajn. Nevadí mi nahota. Hanka od HK
Dobrý den, psal jsem Vám zprávu
Oprava, odpověď patřila pro Hanku z hk
JJ také to mám moc rád. Už se těším až bude tepleji..
Ze ty mas dneska erekce na slunci vid?
This post has been deleted by user.
Ale dneska to je echt
Letos by snad měla být opět v provozu vyhlášená nudapláž v Hošticích u Volyně (Slunce, seno...)Měl by někdo zájem se tam sejít, pokecat a potom by se vidělo co dál...
no vyhlášená asi ne ale chystáme se tam taky podívat.
Kdy tam budete?
Jestli bude počasí tak někdy příští týden.
Nemá někdo tip,kde se v klidu bez hluku opalovat?Jsme spontálni a když nás to chytne,tak řadíme.Samozdrejme bez dětí někde logicky.Naposledy jsme byli v Merkuru a jeden pán nás pozoroval 10m a honil.Vzrusujici ho vidět při prstění manželky.Kdyby se našel pár, který rád koukne na nás a taky rád provokuje,tak ať napíše.Ve 4se to lépe táhne 😊😉
Ahoj škoda že hledáte pár. Já 34lety diskrétní nadrzeny Jihomoravak heterak ktery hledá pár kterému by nevadil masturbujici divak
Ahoj my hledáme hlavně muže..tak napiš až tam pojedeš,my tento víkend..
Ahoj chodíme taky hodně do Merkuru a přesně tohle nás láká,provokovat ostatní muže aby si začli honit,popř se k nám přidali..letos se nám to snad splní..
Jsme taky provokatéři a moc rádi kouknem..
Jsme taky provokatéři a moc rádi kouknem..
Pokud pošlete polohu, možná že se stavíme 😉. Merkur neznám.
Ahojky jmenuji se Pepa je mě 34 jsem diskrétní jen nadrzeny jihomoravak heterak hledám pár kterému by nevadil masturbujici divak
Ahoj,tak napište zprávu a můžeme se tam vidět a provokovat společně.😊😉
Pokud je to někomu z páru nepříjemné,tak nepište.... Neminime se dívat na kyselé obličeje zavistivych zen.Pokud chcete napsat,tak si to proberte první doma.Diky😉
když budete chtít, tak dejte vědět, horší to bude s tím počasím...
takze Lhota nebo Dzban?
Lhota je jistota, neznám nic lepšího, jen je dnes trochu chladno, minulá neděle byla lepší.
Sluníčko nám už konečně hřeje, nahatá sezona začíná, najde se někdo kdo by chtěl někam vyrazit a neví třeba kam nebo se mu nechce samotnému?
Ahoj naháči,chci vás upozornit na značný úbytek ozonu,který chrání před škodlivým UV zářením.Při pobytu na slunci doporučuji plavky s dlouhým rukávem.
Muzete mi vysvetlit pred cim me ochrani plavky s dlouhym rukavem??:-))) Leda, ze by ten ,,rukav,, pokryl cele moje telo, pak bych to chapal.:-)
Pokud jsem se někoho dotkl,tak se omlouvám,sami se s manželkou také rádi vykoupeme bez plavek.Nelíbí se nám,když studí po vykoupání.Takové podobné plavky jsem viděl v jednom krásném filmu,myslím si že se jmenoval Rozmarné léto.Příspěvek byl myšlen ironicky,ale ozonu je nyní skutečně málo,jako každé časné jaro,ale postupně se to bude zlepšovat.Jinak chodíme odčas do bývalé zatopené pískovny u obce Jindřiš,ale na nás je ještě příliš brzy.
V tom pripade se omlouvam za muj hloupy prispevek.:-) Sice jsem opravdu netusil co si predstavit pod pojmem ,,plavky s rukavem,, , presto mi nedoslo, ze to bylo myslene jako vtip, asi mam dlouhe vedeni.:-)
Už jsi někdy viděl plavky s dlouhým rukávem? Mně bylo hned jasné, že příspěvek byl míněn ironicky nebo, že by snad přeci...?
rád koupání a slunění bez plavek!!! Hledám kamarádku, která si se mnou vyjde na nudapláž. V létě dovolená u moře!!!
jo! A šuká se jenom potmě a pod peřinou. S tebou si asi ženský užijou.
koukám že je ti jedno jakou kravinu píšeš hlavně že píšeš na nuda se chodí v létě a ne ted
Tak to já bych radši kluka...
proč ne, napiš kam chodíš a třeba spolu vyrazíme
Bacha na ztenčující se vrstvu ozonu!

opalování bez plavek
Hledám ženu nebo dívku z Ms ká