Pro mě ideál 18-22/4-6 pěkný, žilnatý, oholený a velký žalud
Já mám 14cm v reálu si nikdo nestěžoval ale tady mi ženy píšou že ho mám malého tak nevím 😉😉
Klídek, až pominou ty karantény, tak si nějaký čas dojeď do Říma a ve Vatikánských muzeích na sochách mnoha mladých mužů zjistíš, že jsi v naprostém pořádku :)
Já mám 14 cm a vadí mi jak je malý když je "malý" :) tzn v klidovém stavu. Připadá mi že v trenýrkách nic nemám...
This post has been deleted by user.
No uplé plavky bych si určitě neoblekl :)
Těch 11 až 15 asi ideální. Měla jsem partnera přes 20 a žádná sláva. Ta prvé tohle už samo ani nestojí, a za druhé můžeš automaticky zapomenout na anální sex. I když i takové odvážné se asi najdou.
Já mám 10cm a tady jsem se vždy setkal s tím že je malý
Tak nemusí stát, stačí když bude pevně viset 
A že sama nestála 20ka hůl tvému ex, neznamená že nestojí ostatním. Anal vůbec není problém, když je žena náležitě připravena (až na výjimky).
A že sama nestála 20ka hůl tvému ex, neznamená že nestojí ostatním. Anal vůbec není problém, když je žena náležitě připravena (až na výjimky).
Mám 18cm 😊 možná bych bral i většího ale co se dá dělat 😀
Ty to taky meris od kouli, jak zdejší experti, co?
Mám raději větší. Délka i šířka.
A to, když je to pořádně hluboko cítit, až do bolesti. Líbí se mi to tak.
Ale průměrná velikost (15) je v pohodě.
V určitých polohách to jde cítit i s menším.
Orgasmus ženy a velikost penisu, ne vždy souvisí.

A to, když je to pořádně hluboko cítit, až do bolesti. Líbí se mi to tak.
Ale průměrná velikost (15) je v pohodě.
V určitých polohách to jde cítit i s menším.
Orgasmus ženy a velikost penisu, ne vždy souvisí.
Mám 20 na na některý polohy s mldejma holkama můžu rovnou zapomenout. Musím se někdy hlídat..
Já se stejně chlapům divím, že to furt tak řeší. Pokud nejde fakt o nějakej extrém, tak na to **** pes. Koneckonců na každý péro se kunda najde.
A já jsem třeba estét, pro mě důležitější než velikost penisu je to, jestli se mi líbí na pohled. A navíc - když mě nevzrušuje majitel, může mít mezi nohama co chce.
A já jsem třeba estét, pro mě důležitější než velikost penisu je to, jestli se mi líbí na pohled. A navíc - když mě nevzrušuje majitel, může mít mezi nohama co chce.
Je to nesmysl, pravda, pořád řešit velikost. Co mi narostlo, to mi narostlo. Stejně to nijak neovlivním.....
Ale řeší to i ženy. Tvar a velikost prsou, pysků atd. Plus chir. zákroky. Jen to neřeší tolik na amatérech. V globálu to ale řeší podstatně více, včetně těch zákroků a úprav.
btw - i když to u protějšku neřeším, tedy v éteru, pro mne je tvar genitálií u ženy VELMI podstatný. Dost si na tom zakládám při výběru. Něco jako být či nebýt....( s ní)
Ale řeší to i ženy. Tvar a velikost prsou, pysků atd. Plus chir. zákroky. Jen to neřeší tolik na amatérech. V globálu to ale řeší podstatně více, včetně těch zákroků a úprav.
btw - i když to u protějšku neřeším, tedy v éteru, pro mne je tvar genitálií u ženy VELMI podstatný. Dost si na tom zakládám při výběru. Něco jako být či nebýt....( s ní)
no mě kozy nezajimaji stejně se jim chlap věnuje do chvile než zasune pak jsou mu kozy ukradene
no a co se tyče spodku, tak na tom jsem stejně asi... pokud se mi spodek nelibi děvčica nema šanci na druhe rande.... ja vim je to troěku sproste, arogantni, ale bohužěl mam sve priority a pevně stanovene hranice a nehodlam je měnit a slevit nejsem Ebay, nebo Amazon 50% Sale
S tím spodkem a s druhou šancí, to mám úplně stejné. Dlouhodobě si na tom dost zakládám.
A přitom taková blbost, co
A přitom taková blbost, co
No ja raději pořádne macky od 20cm a víc s průměrem minimálně 5cm. Jenže problém je v tom, že majitelé takových ptáku neumí mrdat
no asi tak nějak
Neumí mrdat....tak to bude asi tím 
jako fakt neumí mrdat, 3x tam a ven a už chrochtají jak prasátka, než takové mrdání to si raději 2 hodiny zajezdím na nějakém dildu
Takto splňuji požadavky :D asi u první slečny, na jednou velký na druhou tlustý
Mám ráda ,,zlatou střední cestu,, ...moc malý může vyklouznout zrovna když se mi to hodně líbí a jsem mokrá. A pokud je hodně dlouhý, musím opatrně při poloze zezadu.
Ale vždycky prožitek závisí i na tom, jak s ním dotyčný ,, umí zacházet,,..
Ale vždycky prožitek závisí i na tom, jak s ním dotyčný ,, umí zacházet,,..
Já mám radši menší, s velkým to bolí 

joke
joke
musíš víc trénovat 
Za ideál bych označila cokoli v rozmezí 10-14 cm, tedy víceméně to, co se považuje za průměr (alespoň tedy mimo tento server, kde má patrně každý druhý 20+). S menším nemám zkušenosti, ale nepředpokládám, že by s tím byl problém.
S manželkou občas přibereme do 3 muže, nikdy jsme se nepotkali s někým kdo měl 10-14, vždy to bylo více, proto pochybuji, že je průměr 10-14. Chápu ideál je pro každou různý, obecně si myslím, že ženy vyššího vzrůstu chtějí větší, malého menší, může na tom něco být?
Mám drobnĕjší ženu. Taky můžu potvrdit, že zezadu už jsem na ni moc velkej.. Nĕjaké rychlovky s tím dělat nejdou. Ale.vizuálně se jí velký líbí.
18-25 / 6 vyhovuje mě
každá to má jinak
Ideál
a líbí se mi veliké žaludy. Jako hříbek
já žila s černochem- 27/7 to byla jízda
To se pak blbe zvyká na menší 
Chápu že každá to má jinak, ale co sem četl x krát v inzerátech, opravdu hodně žen hledá /vyžaduje velké, často nad 20 cm.
Radši ty cm mít a nevyužít je, když není třeba, než je nemít a potřebovat je
Řvala ještě, víc, hlouběji....ale mne už došel penis
Chápu že každá to má jinak, ale co sem četl x krát v inzerátech, opravdu hodně žen hledá /vyžaduje velké, často nad 20 cm.
Radši ty cm mít a nevyužít je, když není třeba, než je nemít a potřebovat je
Řvala ještě, víc, hlouběji....ale mne už došel penis
blbost
na menšího jsem si zvykla hned
po takovém obrovi ti nezůstane kunda roztažená na věky
na menšího jsem si zvykla hned
po takovém obrovi ti nezůstane kunda roztažená na věky
Tak jasné, že by se měla vrátit do normálu....i při skoku z XXXXL na M/L
nevím čemu se směješ :))
vždy záleží jak je žena vzrušivá
vždy záleží jak je žena vzrušivá
A jak je náročná.....
Nesměji se, nevím o kolik cm si spadla dolů
Nesměji se, nevím o kolik cm si spadla dolů
tak velkého už jsem neměla,ale narazila jsem na extrém-4cm...
hele,to nešlo ani honit,ani kouřit,ani šukat

jsem schopna hodně slevit ale toto fakt ne
hele,to nešlo ani honit,ani kouřit,ani šukat
jsem schopna hodně slevit ale toto fakt ne
Ja mam 20-6 a je to akorat...nikdo si nestezoval
:D 4cm neslo to ani honit :D
to je uz takovej vetsi postevak :D
mne 4 cm prijdou, ze je to tak velikost zaludu u muze :D
to je uz takovej vetsi postevak :D
mne 4 cm prijdou, ze je to tak velikost zaludu u muze :D
nooo...nešlo...
poprvé v životě jsem nevěděla co s takovým v posteli
a žalud neměl snad vůbec..
až jsem se divila že mohl zplodit 2 děti
poprvé v životě jsem nevěděla co s takovým v posteli
a žalud neměl snad vůbec..
až jsem se divila že mohl zplodit 2 děti
tak treby s detma pomahal soused :D se divim, ze se s tebou nevytrikal.. sexepilu mas dost :-)
ale jo,on se pak vystříkal ve sprše,jak mi později sdělil.
a za kompliment děkuji
a za kompliment děkuji
Nemas za co :-)
tak aspon neco
tak aspon neco
Kam nedosáhl, tam fostříkl 😁.
nevystříkal se...chudák ...
nevystříkal se...chudák ...
Holkám nejde tolik o délku jako spíš o šířku
11 cm? To je tak na základní škole, cca 5-6 třída.
Přeci nepůjdu na zkrácení
Přeci nepůjdu na zkrácení
Tricho, ty jsi skromná
Já mám penis takový jaký mám. S čím se chlap narodí to má. A nikdy sem holku nemel ani necekam že bych někdy měl.porad někde slysim blbý narážky na malý penisy jak od holek tak kluku.tak ani holku nehledám.nechci aby se mi pak vysmala
No protože se ne všichni hlásí 😉
protože ty inzeráty píšou mužský fake profily. Ženy opravdu velikost příliš neřeší, to je čistě mužská obsese
Není jediná ja taky raději menší. Idralne 11-14
Tak já se taky hlásím ... raději kratší, líp se s tim šuká
11 CM ti stačí ako prečo tak málo
Jaj tak a mala si niekedy aj dakeho vecieho že ťa to fakt bolelo?
A na ten môj čo hovoríš aký je?
Nevím, tak normální průměr, ono řešit velikost je blbost když tedy něni nějak opravdu extrémě mini. nebo zase extrémě velký.
Jo souhlasím máš recht, můj pipín má 16 cm a třeba na koníčka to mojí partnerku bolí a i při jiných polohách, říká že ho mám moc velkého že musím opatrně, takže s stebou souhlasím ono opravdu ty holky nechtějí moc velký pipíny, ales předkožkama s stebou nesouhlasím líp vypadá trvale přetažený. Ale s velikostí máš recht.
Milé dámy máte teda starosti,jsem průměrný člověk,průměrný sexy man a žena je spokojená,tvrdí,že moc dlouhý penis ,který vyzkoušela ji byl nepříjemným..Takže ty co tam chtějí ocas koně,či nohu stoličky,či jiné obludné předměty ,nechť si poslouží...Každý,každá podle svého gusta....Mějte se v lásce...
No taky zbožňuju když mi nějaká začne vyprávět při sexu o bejvalim to bych osobně valil o barák jinam
Mám ho 17 a manželka si při poloze ze zadu stěžuje. Prý 2cm ubrat a ideální. Mám ale zkušenost, že ne každé ženě to vadí. Scházíme se s párem, kde žena může větší a 17 je málo. No člověk se nezavděčí 

Jo přesně tak obřezaný a nebo trvale obnažený a předkožka za aludem jako to snosím já, jojo přesně tak majitel nesmí být kokot jó hezky jsi to napsala.

No tak to hej Potom s tohto nič nemáš keď sa obavas každého zasunu či to nebude bolieť

Veľkosť penisu
CM