Nikde, toto je forum, nie zoznamka.
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
strach kazdy 

Nik🐽🐷🐽🐷

co vy bojkovia 

najde sa niekto

nikto nic
kazdy sa boji

kazdy sa boji
nik taky neni
hm

hm
Najde sa aktiv na sex v gumakoch vonku alebo perverzne kde chce
Mas super galerky chlape. Vidno ze vies co chces.
☣️☢️☣️☢️😈😈😈😈😈

Ma niekto záujem o to

kto sex v gumakoch

Daj si záväzok že túto otázku napíšeš do tohto fóra každý deň.
A čo sa máme z toho všetci zblázniť?
veru tak tak.... už sa otvaraju diskusie, fora jedno smiešnejsie ako druhé !
Prečo si nedávate inzerát ak máte takéto zvláštne chute? niekto dunča fajči, ini zas v gumakoch
kde sme to už dospeli ?

Prave som sa nad tym zamyslal. Nieze zamyslal, prisiel do udivu. Psa fajcit a este pisat, ako chuti jeho semeno? Co to kurva je? To skupine ludi uplne jeblo? A vidno to aj v spolocnosti. Uplny upadok. Alebo som jebly ja a je to normalne. 🤔🙈😄
Toto bolo v ludskej spolocnosti stale. Vdaka internetu sa to len viac dostava do popredia.
Rovnako ako idioti na social sietach.
Kedysi o tom ze je clovek idiot vedelo len najblizsie okolie.
Ale sme dost offtopic.
Ked bol umysel autora zohnat niekoho na sex v gumakoch ma nato zoznamku, ked bolo cielom vyvolat diskusiu, mal by sa zapajat a moderovat si ju.
Inac poznal som kocku ktora sa vedela spravit len ked bola naha a mala na sebe tenisky, zvlastne troski ale preco nie ;)
Edit: ok uz vidim ze si hlada.. nieje tu niekto kto to tu cisti? Nejaky admin alebo co.
Toto nieje zoznamka. To je taky problem chapat rozdelenie forum/zoznamka? Kde jedno sluzi na diskusiu a druhe na zoznamovanie?
Je to tak tazke respektovat a nerobit si na amateroch bordel?
Osobne by som to tu cistil jedna radost 😂 (edited)
Rovnako ako idioti na social sietach.
Kedysi o tom ze je clovek idiot vedelo len najblizsie okolie.
Ale sme dost offtopic.
Ked bol umysel autora zohnat niekoho na sex v gumakoch ma nato zoznamku, ked bolo cielom vyvolat diskusiu, mal by sa zapajat a moderovat si ju.
Inac poznal som kocku ktora sa vedela spravit len ked bola naha a mala na sebe tenisky, zvlastne troski ale preco nie ;)
Edit: ok uz vidim ze si hlada.. nieje tu niekto kto to tu cisti? Nejaky admin alebo co.
Toto nieje zoznamka. To je taky problem chapat rozdelenie forum/zoznamka? Kde jedno sluzi na diskusiu a druhe na zoznamovanie?
Je to tak tazke respektovat a nerobit si na amateroch bordel?
Osobne by som to tu cistil jedna radost 😂 (edited)
nejeblo im oni su takyto
a pre nich je to normalne, pre nas nie
Ako sledujem uz isty cas tu je malo normalnych a zdravy sex chtivych ludi.... cest vynimkam...
myslel som si ze to bude trosku ine a mat aj uroven...
On si tie gumáky naťahuje na penis namiesto prezervatívu,taký ho ma obrovský

sex v gumakoch
sex