This post has been deleted by user.
A v cem je rozdil? To mi hlava nebere
Já bych bral ženu uprostřed, a pořád hledám pár ale zatím nic.
Stále hledáme M+Ž+M a nějak se nedaří najít přesně podle našich představ.
Já bych zase moc rád našel fajn pár na trojku.. pokud by se tu náhodou našel nějaký z Hradce Hrálové a okolí cca 100km
M+M+Ž implikuje, že se věnuje i muž muži.
M+Ž+M, že se oba muži věnují pouze ženě.
M+Ž+M, že se oba muži věnují pouze ženě.
proč by byl zbytečný? je tolik věcí které může dělat
My jsme si tady našli....napsal, zavolal, nekecal a přijel. Jezdí na domluvu, je to fajn chlap a líbí se nám to všem třem. Věříme si a nemáme problém se kdykoli ,kdyz je nálada setkat.
Ahoj, nepřizvete k sobe jednoho nadrzeneho muze z Prostějova.....je mi 34 a laka me v sexu experimentovat....záleží na vas....730 929 194
A který by té svojí třeba dopřál erotickou masáž? Setkání s posledním párem bylo super. On seděl v křesle naproti a vše sledoval. Celé to trvalo hodinu. Masáž od šíjí, zad, zadní strany stehen, lýtka. Pak se otočila a to stejné od ramen dolů. Nakonec masáž kundičky, análku. Několik orgasmů se slabším výstřikem (prý poprvé mokrý orgasmus.) Po hodině jsem už nevydržel a přišlo to i na mě. Chtěl jsem se zvednout a vystříkat se na záchodě, ale bylo mi nabídnuto udělt se jí na prsa, což jsem s radostí uvítal. Tím vše skončilo, oblékl jsem se a rozloučili jsme se. Krásný zážitek. Děkuji páru Parecek727
Já osobně jsem stále toužila o sexovani s vice muži. Manžel mi to dopřál s tím, že jsme si vše vyjasnili před akcí. Sehnali jsme 2 studenty, sexuální zážitek super, ale zjistila jsem, že mít 3 nadržený chlapy v ložnici už bylo dost náročné, ale na druhou stranu to bylo strašné vzrušující...pokud někdo váha jestli zkusit a nebo ne, tak to zkuste. T+V
no tomu se ani nedivim ale jiste to bylo fajn ze
A co chybí k splnění Vaší představy? Chápu, že to chce trochu kuráže a uvolnění a když se dodržují pravidla může to být hezký prožitek. Jen názor bez zkušenosti.
Proč myslíš ? Vše je na dohodě a o tom jak si lidé sednou
Jsme dva kamarádi a s námi určitě. Napiš :)
Je to krásně vzrušující ve více lidech.
Také mne to dlouho lákalo, nebyl problém přesvědčit kamaráda ale manželku jsem ukecával skoro rok.
Stejně jsme ji museli opít aby k tomu došlo. Vše bylo vzrušující a bezvadné, až jsem si všiml že u kamaráda víc vzdychá a víc přiráží. On pohled jak na ni někdo leží a buší do ní, už tak vzrušující nebyl. Nakonec jsem byl rád když bylo po všem a kamarád odešel domu.
Stejně jsme ji museli opít aby k tomu došlo. Vše bylo vzrušující a bezvadné, až jsem si všiml že u kamaráda víc vzdychá a víc přiráží. On pohled jak na ni někdo leží a buší do ní, už tak vzrušující nebyl. Nakonec jsem byl rád když bylo po všem a kamarád odešel domu.
Lepší někdo cizí než kamarád. A tady se fajn muž najít dá.
Já myslím, že se musí počítat s tím, že bude víc vzrušená než při sexu 1 na 1 s manželem. Manžel okoukaný vs tenhle nový...2 chlapi k dispozici...dělá to před manželem, který je z toho vzrušen...jiný penis, jiný sex.....je pochopitelné a proto by se to mělo dělat. Aby byla žena více vzrušená. Já když byl v trojce s ženou a naší kamarádkou tak jsem byl taky více vzrušený než když jsme "jen" s ženou. To nelze vyčítat, ale s tím se naopak musí počítat!
I má žena je více vzrušená, když je někdo nový. A nakonec i já s novou ženou. Asi je to přirozené.
Souglas. Urcite je to prirozene. Je to neco noveho nebo alespon neco, co clovek nema moc casto a tim je to zajimavejsi. Mame to stejne.
*souhlas
Většina žen řekne že 3 nechce...ale kdyz dovolí mít dalšího muže uziva si sex daleko intenzivněji jako doma! Každý penis je jiný, jinak tvarovany a to ženě dělá moc dobře. Nehledě kdyz je nový penis větší a širší....To je pak tanec a vzdychani.Orgasmus pak u zeny bývá daleko spíše a velmi intenzivní...neni to domácí stereotip!!
S kamaradem asi jo, ale kdyz si najdete nekoho special jen na tuhle prilezitost, byt opakovane, je to super. Jestli jste spolu nejakej patek, ze u ciziho-noveho vic vzdycha a ze on do ni vic busi je preci upne normalni... a sakra vzrusujici.
Tak v tomto případě se neudržím a musím tu hloupost okomentovat. Pokud je muž na holky, tak je pro mne nepředstavitelé tvrdit, že orální sex s mužem je pro něho něco super :) Toto tvrzení dávám do stejné škatulky s tvrzením děti, že si ježek nosí ovoce domů na zádech nabídnuté na bodlinách. Jsou pohádky pro děti a pro dospělé.} PS. Opakování dělá mistra, takže heterosexuální žena ten oral umí nejspíše lépe než heterosexuálni muž.
Jak říká Jaro Slávik- nezkusíš, nevíš 😀
třeba není jenom na holky....
Proč by měl být? Tohle spolu vůbec nesouvisí, všechno je to vesměs jenom v hlavě a o hloupých předsudcích. Sexuální orientace není o tom, s kým si člověk dokáže užít sex (třeba se zavázanýma očima člověk těžko pozná, jestli ho kouří muž nebo žena a užil by si oboje), ale primárně o tom, s kým je schopen romantického vztahu. Já si nedovedu představit, že bych měl se ženou vztah a mohl se v ní zamilovat, ale vyzkoušet si a užít sex by pro mě nebyl problém.
Mám splněno.
S mužem jsme zkoušeli jak FFM tak MMF a mě osobně se teda víc líbí MMF :)
A co se líbí víc mužovi? Jak zvládal vidět že s jiným,jinou?
Jsme kanda pár a hledáme tip na nějaký kandaulisticky zaměřený film M+M+Ž
Já to zkoušela a super. Měla jsem dva krásné mladé zajíčky a luxus.
Ty jsi takovy žvanil Ludwiku
Procpak ne s partnerem? Kdyz nezarli a jde mu o to, aby si to zena uzila, pak se tam pridava prvek toho, ze ji zna a vi co ji kdy dela dobre.
Presne....neziarlim...milujem keď ju mrdam s inými
Njn, asi neni kazdy tak skvely jak ja:-D Nebo kandaulista. Ale argumenty chapu.
Me az tak nevzrusuje, ze mi ji suka nekdo jiny, neb nejsem kandaulista. Davam prednost vymene a spolecnemu sexu vedle sebe, ale protoze svou zenu miluji, rad ji dalsi muze dopreji pri nasem milovani (sexu, soustani, mrdani - nehodici se skrtnete:-) ). Ale priznavam, ze je to situace zalozena na nasem vzajemnem vztahu. A stejne tak uznavam, ze kdyby se nas vztah pokazil, ztratilo by to ten naboj a mohlo by se stat, ze to ve vice lidech prestane fungovat. Ale to je opak toho, kdyz se vztah rozpadne kvuli trojce. Tady by se M+Z+M(+M+M....) rozbilo kvuli vztahu. A na to, ze se chapeme uz jsme vyplytvali spoustu pismen. Takze zakoncim jen ze sexu ve vice lidech zdar a krasny vecer vsem;-)
přesně tak.s partnerem,který je navíc patologický žárlivec to je na prd
A co když to partnera láká,přemlouván partnerku dlouho,ale nějak bez úspěchu
Dovolím si nesouhlasit. Myslím si že jsem dost Alfa, ale o tom to není. Za prvé je to jen sexuální zpestření a za druhé jí rád dopřeju někoho jiného a péči dvou mužů. Užívám si její vzrušení.
Máme to stejně. A je to zpestření našeho sexu. A trochu hra.
Jo rád bych viděl jak si to užívá,její vzrušení,orgasmus. Viděl jsem ji při orálním sexu s jiným a moc se mi to líbilo. Jde jen o sex,ne o lásku. Ženu nechce,prý by nedala když by viděla jak si to užíváme,škoda i to by se mi líbilo
Souhlas. Kéž by se našla žena z Ostravska se stejným názorem :-)

M+M+Ž
Máš odvahu?