Moje manželka z počátku také nechtěla ani slyšet. Postupem času jsem jí tam občas strčil prstík při orálních hrátkách a dnes už sama nastavuje zadní vrátka. Co se týká análního zásunu, rozhodně to nejde dělat pravidelně. Ale pokud se vše sejde (chuť, čas na pořádné uvolnění a žádné ostatní problémy)není nad tu nádheru těsného průniku...
Neocenitelnou pomůckou se stal vibrátor a samozřejmě hodně gelu. Musím říct, že manželka i já si to užíváme.
Ahojte, moja uzasna manzelka mi raz sama uprostred vasniveho milovania navrhla, ze by chcela skusit aj anal, ja som rad pristal a skusil. Nerobili sme ziadny klistir, ani nepouzili prezervativ. Proste si navlhcila svoj malicky analik a jemne som svojim trosku nadpriemernym penisom opatrne vosiel do nej. Bolo to velmi super, a vlastne je, lebo odvtedy sa k tomu sem tam vraciame, ale nie vzdy, to zalezi aj na tom, aby mala sama pocit, ze je vnutri cista na tieto praktiky. Vzdy si to nadherne obaja uzijeme, ja preto, lebo mi to pripomina, akoby som sa miloval z dvoma zenami naraz, kazda je trosicku ina, ale vzrusujuca. Musim taktiez priznat, ze pre moju partnerku je to vzrusujuce az do takej mieri, ze si pritom sama zacne este drazdit klitoris a vtedy vzdy aj skonci intenzivnym orgazmom. Stane sa mi, ze v jaj krasnom analiku aj skoncim, ale nieje to moc prakticke, ked moje semeno z nej potom vyteka, preto penis pred skoncenim presmerujem a semeno vystriekam do jej muslicky, ked jej vyteka odtial je to prirodzene a nadherne, aj ked to nosi v sebe cely den a obaja si to uvedomujeme, je to v mysli take steklive ... a vzrusujuce. Vratim sa este k tomu analiku ... vyhodou u nas je ze ked svoj penis vytiahnem z jej analiku je uplne cisty, iba dva krat sa nam stalo, ze nebol. Zdovodnujem to ale tym, ze som na nu moc naliehal a necitila sa vnutri cista, ale podlahla. Samozrejme som sa siel hned umyt. Zaverom chcem povedat, ze nie kazda zena sa na to hodi, proste to musi mat naozaj rada a takych zien niej tak vela. My ale mame to stastie, ze s tym nemame ziadne problemy a je to nadherne spestrenie nasho inzimneho zivota nehovoriac o tom, ze sa da s tym uskutocnit aj krasny sendvic, ak mate na to chut a vhodneho rodinneho priatela, ale to je uz na inu temu. Takze ulne zaverom vsetkym prajem vela krasneho vzrusujuceho a predovsetkym zdraveho pestreho milovania.
uplne suhlasim
Moje žena se análku bojí, že prý by to bolelo. Ale prstění análku má hodně ráda. Vždy tam chce celej prst co nejdál. Stačí naslinit prst, párkrát jí s nim objet dirku a už se jí otevírá skoro sama.
zdravim. ja to mam podobně, nechá se dráždit, i prstík vsunout, ale penisem me tam nechce pustit, že pry špatná zkušenost. naléhat nechci tak doufam, že se taky dočkám a věřím, že to bude krásné:)P.S. malá závist těm, kterým to ženy samy navrhnou:)
pro všechny i pro ženy kdo provozuje anální sex jsem napsal vtému bisexualita vtip napište jak se vám líbí a dobré jsou ty příspěvky v kterých píšete že neděláte klistýr před ale používáte kondom kdybyste to zkusili bez možná že by to bylo více vzrušující a když by ho potom partnerka ještě přeblafla bez umytí to by muselo být pro vás super jste hnusáci fůj
nechapem ako mozes mat takyto nazor ked o tom co pises nemas ani predstavu .....najskor vyskusaj a potom sa vyjadruj.My piseme so skusenostami
až se jednou tvá partnerka lidově řečeno vysere nebo jemněji řečeno vykaká tak se podívej do čeho jsi strkal svůj penis fůj takový cený tělesný orgán máchat v hovnech ? to jste tedy všichni klesli hodně hluboko je to pro mne nepředstavitelný hnus
Tak aby ti bolo jasne este ani raz som ten "vzacny organ"do sraciek nepchal a znovu opakujem nevyjadruj sa k niecomu o com nemas predstavu
pleteš si dojmy s pojmy ,představu o tom jaký hnus je anální sex mám ale nemám a to jsem rád zkušenost s ním takže abys to pochopil pleteš si význam slov představa a zkušenost
Tož synku, nevím, nevím, Ty opravdu nevíš co je anální sex. Análek je jen pro labužníky a dělá s citem a láskou k požitku jaký přináší. Je to o něčem jiném, než šukání kundičky. Kdo neokusil, neví co je vrcholná slast. Je vidět, že ty zůstaneš jenom kundošuk a nepoznáš vrchol slasti a rozkoše z milování se vším všudy. A propó, na vytírání prdele máš sluhu, když se tak štítíš čistého hovna?
"Synek" je trochu slabomyslný, ale číst ty jeho duševní výblitky je zábavné.
Ahoj, jsme mladý pár, co začíná s análním sexem, ale jsme nezkušení a potřebujeme poradit. Snažili jsme se udělat si doma klystýr kvůli čistotě. Ale i napotřetí nevyšla jen čistá voda a nedosáhli jsme požadované čistoty. Mohl by nám někdo poradit jak si dělá klystýr? Čím si ho děláte, kolik vody a postup?
Děkujeme předem za rady.
Děkujeme předem za rady.
nejlepší je to ve vaně a odšroubovat sprchu z hadice. Pusť si VLAŽNEJ pomalej proud vody a naplň se. Nech to v sobě tak 5 10 minut a ven s tím. Pak si do té vany sedni a dělej to tak že se naplníš a hned to vypusť do vany.Dělej to do té doby než budeš čistá. To ti řekne každej zkušenej fistař a každej co dělá anál. Věř. Dělám to už sakra nějakej ten pátek. A hlavně je to i zdravé!
This post has been deleted by user.
my klistyr nerobime nikdy ...ked je obojstranna chuť vyskušať obe dierky tak ideme na vec a vysledok je vždy perfektny.Moja vravy že má tak silny orgazmus ako nikdy predtým,ale pripomynam len ked ona povie že sa dá.
doporučujem
doporučujem
A udelas se ji do zadecku? nebo ven?
tak to mas dobre ...moja to nechce ani skusit
Je to nádherne.My to máme tiež veľmi radi a keď sa spravíme naraz,tak to nemá chybu.

super análik s mojou
Ma niekto podobne skusenosti???