Víme o tom a pracuje se na nápravě. O technických chybách nebo dotazech je lepší psát do kontaktu. Fórum je určeno k jiným účelům.
Tak naposledy, kdy jsem psala, se nikdo neobtěžoval ani ozvat zpátky ani chybu napravit ... takže se ptám: k čemu to vůbec někam psát ... ?
Taky mi zmizla odchozí zpráva . U příchozích nepřečtených mám pořád jedničku i když ji odkliknu jako přečtenou .
já mám vše v cajku, ale včera jsem měl u dvou borců jedničku, i když byly zprávy přečteny, jak píše kolega nahoře. Po cca dvou hodinkách zase zmizely, ty jedničky, jinak se neztrácí nic. 
Také mi mizí zprávy, nevím jak příchozí, ale odchozí teda určitě 
Widle 8.1 prohližeč aktualni Firefox bez problemu, vše funguje jak ma
taky mam problem se zpravami... android, chrome
Zařízení/operační systém? Prohlížeč (jaký?) nebo aplikace?
Mám stejný problém, děje se to napříč platformami - Windows, Win 10, Firefox i Chrome, dva různé PC, aplikace rovněž...
Tohle vypadá na slušný problém v databázi.
Tohle vypadá na slušný problém v databázi.
Testnul jsem to teď na pracovním stroji Win10 a Maxthon prohlížeč a žádný problém nezpozorován.
Potrzeno od adminů:
"Meli jsme potiz na jednom ze serveru a mozna doslo k chybe v synchronizaci."
"Mame vzkaznik ve 3 kopiich na 3 serverech a jeden mel problemy a po restartu se to neobnovilo jak melo.
Proto se to obcas objevi a obcas ne, zalezi z jakeho serveru ta data jedou."
"Meli jsme potiz na jednom ze serveru a mozna doslo k chybe v synchronizaci."
"Mame vzkaznik ve 3 kopiich na 3 serverech a jeden mel problemy a po restartu se to neobnovilo jak melo.
Proto se to obcas objevi a obcas ne, zalezi z jakeho serveru ta data jedou."
To je mozne, ale me se popisovany problem neprojevoval na zadnem z mych zarizeni
N3, jestli to nebude tím, že ti nikdo nepíše. Nemáš zprávy, nemá ti co blbnout 
A prej zařízení...
Teď jsi mi to teda nandal
máš tam ještě něco jiného? Něco víc dospělejšího než jen dětské věci z hrátek na pískovišti
Nebylo ucelem ti to nandat, ucelem bylo si z tebe vystrelit. Chytil ses perfektne a jeste si myslis, ze jsi mi to nandal, no povedlo se 
Tak vystrel vypada trochu jinak 
ale kdyz si to myslis, tak te v tom necham
a víš proč to tak máš Ondro?
no přeci proto že jsi zdejší jednička a nikdo,opravdu nikdo na tebe nemáá

no přeci proto že jsi zdejší jednička a nikdo,opravdu nikdo na tebe nemáá
No mám to tak, protože umím používat telefon/počítač
což se o většíně zdejších uživatelích nedá vůbec říct 
A pleteš se :-) třeba v programování tady některým lidem nesahám ani po ramena
A pleteš se :-) třeba v programování tady některým lidem nesahám ani po ramena
není možné,fááákt? i ty kluku jeden 

To cumis co? Jak krava na nakladak z Kosteleckych
to jo
já jako prototyp staré duté krávy na to nemám slov
já jako prototyp staré duté krávy na to nemám slov
Coz je skoda nemyslis?
umřu s otevřenou tlamou,co už 
Dobře ti tak
PS.: ne dutá, ale tupá
PS.: ne dutá, ale tupá
jenže ty nejsi středobod vesmíru! Už mě pěkně sereš, jak si hraješ na důležitého a že vše musí být jen podle tebe - a jen ty máš ve všem patent na pravdu!
Mě ty zprávy taky mizí, a nebo se s několika hodinovým zpožděním oběvují už přečtené zprávy jako nové! A dalších několik lidí co jsem si s nima psala mělo stejný problém! Maj s tím problém spousty lidí!!! Takže to že TOBĚ to neblbne není pro nás ostatní směrodatné!!!
Mě ty zprávy taky mizí, a nebo se s několika hodinovým zpožděním oběvují už přečtené zprávy jako nové! A dalších několik lidí co jsem si s nima psala mělo stejný problém! Maj s tím problém spousty lidí!!! Takže to že TOBĚ to neblbne není pro nás ostatní směrodatné!!!
Kurna, škoda že tě neseru nepěkně

Takže můžeš tady napsat reálné a doložitelné věci, kdy tvrdím že to musí být jen podle mě? Jsem zvědavý
Mě ty zprávy nijak neblbnou a jak si tu můžeš přečíst, nejsem jediný
Jak zní z toho vyjádření, problém je/byl občasný a projevoval se jen někomu. Takže bych si rád přečetl ten seznam spousty lidí co s tím mají/měli problém jak tvrdíš TY
Protože tady na foru se ozvalo jen pár uživatelů.
Takže pokud TOBĚ něco blbne, není pro nás směrodatné
Protože problém může být dosti často mezi židlí a klavesnicí
Takže můžeš tady napsat reálné a doložitelné věci, kdy tvrdím že to musí být jen podle mě? Jsem zvědavý
Mě ty zprávy nijak neblbnou a jak si tu můžeš přečíst, nejsem jediný
Jak zní z toho vyjádření, problém je/byl občasný a projevoval se jen někomu. Takže bych si rád přečetl ten seznam spousty lidí co s tím mají/měli problém jak tvrdíš TY
Takže pokud TOBĚ něco blbne, není pro nás směrodatné
MacOS/iOS na Safari žádný problém nepozoruji.
Ajfouny jsou prostě top, a ted vážně... Fungovat by to mělo všude.

Samovolně mizející zprávy
Mizení zpráv
To je normální nebo je problém na straně Vašeho serveru?
Děkuji za odpověď.