Anální šperky, líbí?:-)

Anální šperky, líbí?:-)

Ahojky, líbí se vám anální kolíky se šperkem v zadečku?*63*
This post has been deleted by user.
Ahoj mě osobně se to líbí a moc ale jenomže moje nechce vůbec zkoušet anální hrátky tak mám smůlu snad někdy do budoucna
Tak si to kompenzuj jinak třeba motorkou *3*
Líbí *84* ani nevím jestli je to nějak krásný, já mám z análních šperků buďto srandu a nebo orgasmus *185*
This post has been deleted by user.
Máme doma anální kolík se šperkem i anální kolík s ocáskem. Krom toho že je to příjemné tak i pěkne vypadají a na zadečku se pěkně vyjímají. Nám se líbí moc
Mě se to líbí moc :) I hraní si se šperkem během sexu
Nám se to osobně nelíbí, připadá nám to trapné.
No místama jsou zdejší fotozvěčnění s touto “hračkou” opravdu dosti trapné.
Ale vybavuju si jednu zdejší galerii, která byla i referenční galerkou na sexshopu, v době vniknutí této hračky do našich luhů a hájů. Ta galerka byla dosti povedená a velice smyslná.
Mně zase přijdou trapné zdejší galerie tlusťošek a ještě trapnější komentáře od těch zoufalců kteří jim to komentují jaké jsou bohyně a jak jsou sexy. Každý máme holt jiný názor :)
Tak me se taky libi bacule, cim vetsi tim vic.
Ano, kazdy mame jiny nazor.
Ale jinak mas pravdu. I kdyz je zena rozlozitejsi postavy, tak obycejny cvak mobilem z ni udela obludu. A to mluvim o plnostihlych sympatickych zenach. Nebavim se o morbidne obeznich co nemaj soudnost...
Ale ono je to i obráceně. Z tlusťošky udělá dobrý cvak mobilem najednou rádoby pohlednou ženu. Ovšem to nemění nic na tom, že je stále tlustá a ošklivá.
Dobry cvak mobilem? To je nejaky novy oxymoron? *22*
No no, dneska se už i z telefonu dají pořídit hodně dobré fotky. Stačí pro to mít cit. Samozřejmě pořádnému foťáku se to nemůže rovnat, ale taky hodně záleží na tom kdo ten přístroj drží. Amatér s foťákem za 100 tisíc může udělat mnohem horší fotky jak dobrý fotograf s kvalitním telefonem.
No vidíš - a vyznavač baculek řekne pravý opak: "Z hubeňourky udělá dobrý cvak mobilem najednou rádoby pohlednou ženu. Ovšem to nemění nic na tom, že je stále hubená a ošklivá".
Neudělá, fotkou si objem nepřidáš tak aby ses líbila někomu kdo má radši větší ženy. Hubená holka bude na fotce vždy hubená. Takže opravdu ne, dobrý cvak mobilem neudělá ze štíhlé, zdravé a vysportované ženy, krásnou ženu pro vyznavače baculek.
Wau, tak za posledni uvedomelou vetu mas 5 bodu a zlateho bludistaka k tomu *4*
Třeba proto že není zadek jako prdel? *4* *3*
Smithovi_NA napsali slušně svůj názor. Lze nesouhlasit, ale není třeba nerespektovat. Aknure se stejně slušně zeptala.

A co ty? Nemáš pocit, že jsi trapnej? Přiznám se, že kdekoliv vidím ten tvůj ... a je mi jasný, že je třeba to přeskočit, nečíst a nereagovat.

Tady jsi mě donutil k výjimce. *329*
No jo, já nemůžu za to, že každý trhač má svého Mistra Třísku *22* nedělej vyjímky arději se vypni *3*