This post has been deleted by user.
Přesně tak, mám podobnou uchylku
A myslíš že na tebe bude mit chuť. Moje my po jinem muži nedá, protože nemá už chuť.
Jak kdy. Vypozoroval jsem, že to bude asi podle toho v jakém dni ženského cyklu to je. Někdy je nadržená samice, co má tři milence za týden a ojede ráda hned i mne a jindy ji stačí si zašukat a má tři až čtyři dny zavřeno. Jo a taky to je podle toho jak moc dováděla. Třeba tento týden šukala pořádně a dlouho s milencem, opět pořádný sportovní výkon v pátek a přišla domů utahaná a neměla na nic už chuť, ale druhý den si dala říct a byla rajcovně vlhká.
Mám to podobně jako ty a zrovna mi ta moje slíbila, že to v nejbližších dnech pro mne udělá a nechá se ošukat a vystříkat. Takže mám období nadrženosti a těšení se. Zatím máme domluveno, že mi dá vědět než na to vlítnou a až skončí. Já bych rád i nějaký fotky, video nebo audio, i když chápu, že sex ženy prožívají jinak než s myšlenkou na podobné technické kraviny. Ale nemůžu se dočkat, až do ní pak zasunu i já.
A nechodí už tak? Poznáš to? Abys nenosil dříví do lesa.
Občas se zadaří, akorát že o tom nikdo další kromě mě neví-))))
Nejkratší časový interval mezi dvěma styky ....hodina
Nejkratší časový interval mezi dvěma styky ....hodina
Mockrat jsem to zazil... 😉
Je to bomba pocit.
A umocnit se to da treba tak, ze jsi s nekym domluveny a on ti napise sms, ze jde za ni.
Ze jdou na pokoj...
Nebo ze jsou dva chlapi a jdou ji vymrdat spolu...
Kanda.
Je to bomba pocit.
A umocnit se to da treba tak, ze jsi s nekym domluveny a on ti napise sms, ze jde za ni.
Ze jdou na pokoj...
Nebo ze jsou dva chlapi a jdou ji vymrdat spolu...
Kanda.
Má si nechat zapnutý mobil a máš audio z první řady.
To jsme taky zkusili. Parkrat.
Zkusili jsme. Nasla si milence sama, jezdila za nim 2x týdně a domů se vracela celá od jeho semene nebo ho měla vystrikany do sebe. Já ji vždy velmi vzruseny vystrikal hned znovu. Pěkná zkušenost.
Když najdeš kandaulistu..tak ne
AHOJ,jak kdo ) u mě utrpělo ego že jsme si to měli víc užít )
Každá ženská dýchá a má frndu, ale když má v hlavě oříšky a neví to tom to je pak na pi.. lepší si jo aj honit 😀 na šuk se vždy najde
My jsme to měli tak že jsem se párkrát opozdil z práce a v předsíni jsem narazil na cizí bot a z ložnice se ozývalo čvachtání.Hned jsem šel vařit kafe.
Ahoj,s chutí jsem si prohlédl Vaši fotogalerii, zítra bude víc času na psaní, rád se ozvu Franta
jestli nekecáš, tak jseš frajer. Vás bych rád poznal.
Ahoj .Mně se to dnes taky zdá jako sen ale budeš se divit vydrželo nám to 5 let.Petr s Jirkou se na střídačku scházeli u nás doma ale o sobě navzájem nevěděli,takže manželka dostávala co proto.Z počátku jsme se domlouvali jenom pokud jsem byl u toho a ůčastniljsem se,ale manželka chtěla později mrdat jenom s nima,protože ji štvalo moje focení a komentáře a taky se bála odvázat.Já došel kolikrát domů a jak jsem psal -boty v předsíní a kňučení v ložnici nesměl jsem je rušit a tak jsem uvařil kafe,sedl si do pohovky a díval se přes škvíru jak mrdají a je fakt že dělala věci které jsem velmi s ní velmi málo zažíval.Třeba mně kouřívala běžně ale nikdyminevzala semeno do pusy,ale jemu se na něj těšila,sice ho nespolkla to až později.Jenom čeho jsme nedocílili tak do zadku to tvrdě odmítala jenom jednou jsme ji ukecali tak jí ho tam Jirka nacpal ,ale nedočkali jsme se pochvali.
Taky jsme jednou spolu spolu se ženou mrdali a jánechal potevřené dvéře a na domluvu Jirka nebo to byl petr teˇuž nevím došel stáhl v předsíni kalhoty a já jak jsem ji mněl na sobě a měla vyšpulený zadek tak přistoupil a zasunul jí ho do pochvy.Vyrazilo mi dech že se ani neohlídla a schválně překvapeně přirážela .No jo ale to už je dnes labutí píseň.Byla s toho za těch pět let tak zmordovaná a navíc potom začala děla na noční a byla z práce tak vyflusaná že už na to neměla.
Taky jsme jednou spolu spolu se ženou mrdali a jánechal potevřené dvéře a na domluvu Jirka nebo to byl petr teˇuž nevím došel stáhl v předsíni kalhoty a já jak jsem ji mněl na sobě a měla vyšpulený zadek tak přistoupil a zasunul jí ho do pochvy.Vyrazilo mi dech že se ani neohlídla a schválně překvapeně přirážela .No jo ale to už je dnes labutí píseň.Byla s toho za těch pět let tak zmordovaná a navíc potom začala děla na noční a byla z práce tak vyflusaná že už na to neměla.
a jak to pokracovalo dal ?
Zda se, ze je nechal dosukat a pak mu na cestu dal kafe...
prostě ji pak spokojeně vystříkal :-)
Já bych chtěl, vyzkoušet šukat vystříkanou...Myslím že to může být zajímavé zasunout do vystříkané a taky se tam vystříkat...Docela by mě to lákalo..
Vystříkej ji sám a pak šukej...s kamarádem to takto děláme také, víckrát za sebou a je to super, navíc lepší než jakýkoliv lubrikační gel... :P :)
Každý má tu možnost šukat vystříkanou, ale hokt to musí zvládnout davakrát po sobě.
Oni většinou i ti partneři mají tendence říkat té ženě jakého chlApa si představují oni... Ne ta žena.
To je mi úplně jedno. Nechci ho ani vidět.
Tak třeba by se trefil ;)
A chce to i ona?
Správná otázka 😁
Možná o tom ani neví...
Možná o tom ani neví...
Přijde ji to prý jako nevěra, ale trojku chce.

Chci aby přišla domů vyšukaná
Koho to taky bere.