Covid-19

Uz vam vir narusil setkani,sex ,rande ,uz vas

Uz vam take vir narusil sex,setkani ,rande,uz vas ochudil o hezke chvile
už doporučují komunitní styk :)
https://i.pixxxels.cc/NFKFZkv1/primula-group-x.jpg
Narušil mi akorat to že si nemužu nic objednat z jednoho e-shopu, ktery prodava česke potraviny, takž diky uzavřeni hranic, nemam už žadnou oplatku Anita, Mila, Miňonky, Manonky a došla mi už paprika gulašova od Vitany a nemužu si ani upect babovku nemam polohrubou mouku *125*
Napiš mi adresu do vzkazu *1* zítra jedu do Makra nějaké minonky Ti koupím *1*
This post has been deleted by user.
Napadlo mě taky bigblbs. A to jsem hodně slušný.
Nechceš si užit mám chuť už dlouho sem kluka neměl
Ještě nikdo tu nenapsal, jestli se corona virus přenáší pohlavním stykem (chráněným) ... Víte to někdo?
Močí určitě ano, říkaly to v televizi a krví nevím
Je to podobné jako chřipka, takže stykem asi né. Pokud nedojde k nějakému krvácení
Přenáší se to sliznicemi... i přes oči.. takže stykem 100%
Teď jsem to našel, stykem se Korona nepřenáší. Ne libat se a chránit si tvář. Jinak sex se doporučuje v této době dělat s partnerem co nejvíc, protože dělá lidí šťastnějším a pomáhá zapomenout na každodenní starosti.
Pokud se doporučuje vzdálenost odstupů mezi lidmi cca 2 m, jak chceš onu vzdálenost při souloži docílit, byť při chráněném styku?
Možná tak souložit v PéCHáčku *3*
me by spis zajimalo, jestli tu nekdo ma pri sexu nasazenou rousku. Kdyz opatreni, tak dusledne *3*
Já jo, a s ochranou. Ve středu mám zcuka s 35 letou kočkou. A zrušil jsem to. Když nám v práci brečí holky co maj slabou imunitu,tak to není moc příjemné.
Sex je to nejdůležitější, karanténa může být klidně rok. Mám být doma okej, ale návštěvu někoho i třeba nového za účelem seznámení beru jako samozřejmost. Co mám být doma a kdo si nenašel partnera před karanténou tak má utrum? Sociální život se nesmí zastavit. Nemít možnost s někým být někoho poznávat. Tak nemá smysl žít.
Tak hele aktuálně přítelkyni nemám a pro mě je sex a všechno kolem důležitý. Sorry já jsem mladej, zdravej časem ten virus dostane každý to je realita. Karanténa bude rok. Dělám opatření abych nepotkaval lidi, jedu izolaci, ale dle mých kontaktu se počítá s karanténou až na rok. Takže rok nemám mrdat jen proto, že je tady nemoc co zabila celosvětově ani ne 1 procento toho co zabila klasická chřipka za stejný čas. Důvod nebezpečí je ten že je to nový virus co organismus nezná. Ale časem tělo na něj bude mít obrane látky a bude to běžný. Chápu karanténu i opatření na zpomalení šíření, ale když nepřicházím do styku s lidmi a protějšek to má podobne tak tím že si sní dám rande nic neriskuji. Kdyby jste to měli všichni dodržovat tak máte oddělení i doma každý svoji místnost žádný setkávání. A to nikdo z vás nedělá tak nepoucuj. A nedělej tady nekoho kdo se cítí dotčeny.
Stojí to i za risk,ale musí to být bezpečné. Já dělám v lakovne mám celoobliceove masky ze super filtry myslím že 4 nebo 5. No a nedělat piss, moči se to taky přenáší.
Znáte někoho kdo to má? A už aby to bylo za námi.Nejde se moc stýkat, pokud chceme chránit své blízké a známé.
Když budou hrát prší, tak na sebe asi dýchat nebudou nebudou sahat na stejné věci. Dostudujte si laskavě jak se virus šíří. Když už s někým hraju prší můžu ho i ojet. 😀
To mi povídej.... Nemůžu si zajet ani do jižních Čech