kandaul

..ale žena real nemá pochopení

Mám veliký sen a touhu-vidět mojí ženu s jiným. Ona ovšem říká,že není taková...
Tu v okolí BA je akosi málo párov, ktorí hľadajú chlapa. Inzerujem do omrzenia a odozva žiadna. Aj keď čítam príspevky, sú väčšinou od kolegov z Českej republiky.Ostatným prajem veľa zábavy.
rad bych se dival na mlady par
to je aj moj sen, a dosť na nom pracujem. Partnerka je sexi a pritahuje mužov. Už vyše roka vie o tom že sa mi to páči. Pri sexe mi hovorí, že je moja kurva a fakt potrebuje poriadny sex...
Ja som síce dobrý v posteli, ale málo striekam..iba tak raz za večer, takže to mi aj nahráva v tom jej hovrím aby si našla milenca čo viac strieka a ma s ním podviedla.
Ked jej pri tom hovorím, že som jej kokot, ktorému ona musí nasadiť parohy, neskutočne ju to stále vzruší a zvlhne.
Najviac na nu zaberá, ked jej pripomeniem, že chcem byť pri tom a ked ju poriadne urobí a vystrieka pičku, tak sima pritiahne a povie mi, ty kokot..takto sa strieka..a ja to budem musiet zlízať. Vtedy striekame obaja a chceme to naozaj skúsiť. Dajte typ, kto by to chcel s nami.
krásna predstava.. ja striekam poriadne dávky, len škoda že som z opačného konca...
pokial vravi, ze na to nie je pripravena, by na tvojom mieste, nechal by som to len v rovine fantazie. jedna vec je tvoja tuzba, druha vas vztah. uvazoval si co bude potom?
presne tak:) na taky zasadny krok musite byt pripraveni obaja xoxo
moje žena se branila sexu s jiným mužem 5let tak dlouho jsem ji přesvědčoval nakonec se našel ten pravý který ji oslovil a ona podlehla ted mě za všechno děkuje je to prý krasné se milovat s milencem a zaroven se mnou.Užíva si sexujak nikdy předtím a to 22let neměla jiného chlapa než mě.
tak to si myslím taky, že to hodně oživý sexuální život a pak si samy užíváte život na plno, protože je krátký a když si ho neužijeme teď tak kdy??
Ahoj také už proběhl u nás sex žena já + další muž.Je to sice už hodně dlouho,ale plánovali jsme další akci,proběhlo i setkání,jenže žena byla už torchu ovíněna což nebylo nikdy předtím na škodu.Najednou dostala nějaký blok a začala je moc mladý /předtím byltaké/je ženatý je to blbé /předtím byl také/,to je divné takové plánované setkání /předtím bylo také/máme hotel kde to není úplně diskrétní /9.pokojů/.Připadal jsem si jak blbec před tím klukem.Korunu nasadila když říkala,myslela jsem si,že je to jen sranda a nikdo nepříde.No příště to budu muset udělat jinak.Ono opravdu je to zřejmě pro ženskou trochu jiné než pro chlapa mít sex takhle a napoprvé.
...až sa ti zkurví,aby si o tom nevedel,potom budeš spokojný....ako ja.....bol som z toho na mašlu....
čau moje je taky cudná a věrná. stačí ovínit a šuká s cizím. já jsem samozřejmě u toho. jsem taky kandaulista. holt někdy se některým věcem musí trochu pomoct.