Zdravím vás, už dlhšiu dobu hľadám, ženu ktorá má krásne zarastené prirodzenie no nedarí sa mi. Viem, že medzi starsími ženami nie je problém nájsť no tie sú zadané a mladé asi bobríkov neradi pestujú. Mate nejaké skusenosti s mladými ženami ktoré majú nevyholené prirodzenie ? p.s. nemusia byť len mladé
Moja je stíhla neholí sa a preto vizera velmi vzrušujuco - niekedy si chlpky na pičke iba skrati..
z nabízených možností bych si vybral možnost č.4, ale mnohem víc mě rajcuje, když tam má žena vyholený úzký proužek
Nevím, jestli jako holka se mohu míchat do diskuse zřejmě veskrze pánskou. Můj názor je sice nepodstatný, ale neodpustím si ho. Holátko se mi z principu nelíbí. Připomíná mi dětství, kdy jsem se nedočkavě prohlížela, kdy mi narostou chloupky a budu dospělá. Mně se líbí pěkný tmavý trojúhelníček, přistřižený do bikin, aby nelezly chlupy z pod kalhotek.Ve skutečnosti jsem už 14 dní vyholená úplně a celé léto to tak musí zůstat, protože v létě nenosím kalhotky a černý trojúhelník prosvítá pod sukní.Ta radost z průvanu mezi nožkami mi stojí za to přemáhání. V zimě si zase užiji trojúhelníček.
Moja sa tiez neholí a je to super na dospelej žene...
Nemáte pocit,že se to s tou módou holení trochu přehání?Pokud má dáma bujnější ochlupení,tak samozřejmě z estetických důvodů vypadá lépe pěkně upravená na 3,ale proč dohola?To mají malá děvčátka a nezavání to u mužů skrytou pedofílií?S hygienou to nemá společného vůbec nic.Proč se ale holí muži,pokud nejsou tak bujně zarostlí,že se nepozná kde ho mají?To nechápe ani ta moje.My prostě musíme ze západu nekriticky převzít kde jakou pitomost.
Srdečně s tevou souhlasím. nechápu proč každý chlap slintá po vyholeném klínu.Osobně se mi to nelíbí a připadám si jako batole. Pamatuji si, jak jsem se těšila jako malá holka až mi naroste kožíšek. Neříkám, že to musí být prales a sahat až na pupík, ale pěkně udělaný záhonek přece každé oko musí potěšit. Nejde přece o studium anatomie, kde by snad vyholení mělo nějaký smysl jako při operaci! Vyholený chlap se mi zdá úplně nemožný. Uznávám, že to má výhodu, protože tak nemám plnou pusu chlupů, ale esteticky se mi to nelíbí. Jsem staromódní a mám ráda chlupaté muže. Vyholování mi u nich přijde jako zženštilost. Mám ráda jasné určení rolí. Chlap je pán a trochu zvíře. Žena pak kořist a oběť. Chlap s ocasem vyholeným jak 10 letý kluk mi do takové role nesedí. Ať si hraje ještě s autíčkem!
Trochu s tebou nesuhlasim - jednak zmena je zivot a osobne sa mi pekne vyholena pozdava prijemnejsia ako spotena a zarastena. Ono stare heslo kde je chp je aj chut tu akosi nesedi. Nevravym ze musi byt uplne a jednoducho upravena je upravena :)
Proti gustu,není mustru!To říkávala už moje babička.
Jednoznačně možnost 3, ta je pro mě nejpřitažlivější. Hodně by mě zajímal názor žen na holení u mužů...
Jednoznacne 4 (i 3 je akceptovatelne), u nas doma uz vic jak 10 let bobra nemame :-)
Jednoznačně 3. Kožíšek je to,čím se odlišují dospělé ženy od devčátek.Navíc podrážděná pokožka a poté strniště po celopíčovém holení nejsou moc příjemné.

Jaký je Váš názor?
Kožíšek nebo holátko
1/ Huňatý kožíšek nebo kožich pro celý klín až po zadeček
2/ Zastřižený klín s kožíškem až po zadeček
3/ Jenom upravený trojúhelník s holou jeskyňkou
4/ Holátko
Zvýšenou hygienu nekomentujte, ta je snad samozřejmostí u všech skupin.
A u mužů jak to vidí jiné ženy ?