Jedna z moznosti kedy by som isla bez nohaviciek je ta, ze by som chcela provokovat. Viem si to predstavit niekde na kave, obcas nieco ukazat a poriadne rozdrazdit chlapa
A potom si ich nedavam ked si obleciem priliehave saty. Bez nohaviciek to vyzera lepsie. Raz si to v praci vsimol jeden kurier
A potom si ich nedavam ked si obleciem priliehave saty. Bez nohaviciek to vyzera lepsie. Raz si to v praci vsimol jeden kurier
No to ze si nevezmem gatky pod saty vnimam eroticky, pripisala by som to k stavu ked na seba hodim sexy bielizen tiez sa vtedy citim viac sexy. Teda je to stale pre mna urcity druh vzrusenia.
Tak som to aj myslel. Satlo sa ti niekedy ze ti aj nadvyhlo suknu a niekto to aj videl ze si naostro?
Nie nestalo sa mi aby mi saty nadvihlo aspon si to nepamatam. Mozno to niekto videl ze som na ostro, zahliadol ale nie tak ze som sa umyselne ukazala cudziemu.
Nemala si ani chut ze nech niekto vidi? Lebo sa my zda ze niektore zeny to robia umyselne hlavne ked na kave sedia ze si tu nohu prelozia hlavne ked sa divam ma nanu
This post has been deleted by user.
Jasne pochopim to ze ked si so svojin a ukazes mu ju je to sexi ale zazil som aj take ze sme sedeli na lavicke v bufete a panicka s muzom ona jasne videla ze sa divam nanu a sup nozky od seba
Lebo to je tvoj jediny zazitok ty chudacik
Chudacik si ty jedine ty ty honibrk s malym vtakom. To ze ty mas najvacsi zazitok honenie si doma pod dekou zatial co ti mama zehlila veci to neznamena ze druhy ludia neziju a neplnia si inak svoje tuzby inak ako len s vtakom v ruke sam
Tak teraz si mu dal 😂😂😂 strašne si mi spríjemnili večer 😂
Nechaoem co sa navaza ved to je o prijemnych veciach a nie aby sa tu daky dilino navazal pretoze on zasunul max do nejakej stetky a to bolo vsrtko co mal
Vidim ze mas zaujimave zazitky ty chudacik.ked vidim tvoje ubohe skolkarske prispevky ako sa stale snazis niekoho urazat.vela to o tebe hovority parodia na chlapa

Bez gatiek
Na verejnosti bez gatiek