Problem? Vobec nie, ak vydrzal a nepraskol. To je problem ho vytiahnut a vymenit za druhy? Ci si sa hanbil prezradit, ze uz si sa spravil?
Pokiaľ Vám nevadí že ak ti pri tom sklzne kondom z penisu a počnete pri tom potomka... nič sa nedeje...
To je ako keď sa niekto spýta. Kontrolka oleja v aute mi ukazovala malo oleja, jazdil som s tým 500km.. problém ?? dík
Otázka ako v časopise Bravo😀 čo čakáš ako odpoveď, však o mesiac zistíš sám.
Otázka ako v časopise Bravo😀 čo čakáš ako odpoveď, však o mesiac zistíš sám.
Zrejme mlaďas neovláda viac vecí,..
urcite je problem ze vydrzis len 5minut, to nepotesi asi tiadnu zenu. ak s tym nevies nic spravit tak si nabuduce aspon vymen gumu ked sa odbavis alebo si ho pred sexom vyhon a hotovo
Koľko je teda taký štandard, čo by mal vydržať? Celkom ma to zaujíma.
This post has been deleted by user.
Ako tu čítam, tak všetci vydržia zasúvat 4+ hodiny v kuse. Zaujímavé.
Keď čítam komentáre, tak asi 9/10 ľudí vydrží koľko chce, nie je problém zasuvat aj 4 hodiny vkuse. Podľa miestnych príspevkov je 18cm penis malý (európsky priemer je 13cm). Preto som tak reagoval. Podľa prieskumov, bežný sex aj s predohrou bežne trvá do 30 minút. To ešte nespomínam "pravdy" o vagíne 😂
Asi čítaš iné príspevky 😂 alebo nevieš počítať štatistiky, to že ženy majú inzeráty že hľadajú muža s veľkým a pár jedincov sa chváli akeho má veľkého ešte nič neznamená.
Inak neviem čo čítaš, ale ja som.si celú diskusiu prečítal 3x a stále nechápem ako si dosiel nato, že všetci, čo sa ozvali, vydržia 4 + hodiny.
Ved iba 1 to napisal 😂😂😂 kazdy nech vydrzi kolko chce

sex a kondom
kondom sex sex