Manželka rodila dvakrát. Poprvé s nástřihem, podruhé už bez něj. Ani jeden porod neměl na sex, nebo zdraví žádný vliv.
Z našeho okolí znám pár případů kdy doktoři s nástřihem dost otáleli a pak z toho byly akorát komplikace. Nicméně, doktor nejsem, tak tomu nerozumím.
Z našeho okolí znám pár případů kdy doktoři s nástřihem dost otáleli a pak z toho byly akorát komplikace. Nicméně, doktor nejsem, tak tomu nerozumím.
u nás to bylo tak že jí museli nastřihnout - asi nic příjemného ale jak se říká čas vše zahojí, žádná jizva nic potom ani o tom nebude vědět....
This post has been deleted by user.
Žádné problémy, také jsem o tom ani nevěděla, necítila nástřih. Hlavní je, aby bylo miminko a maminka v naprostém pořádku .
Rodila jsem své první dítě v době, kdy se podobné věci vůbec neřešily. Syn měl velkou hlavičku, tak mě prostě střihli, vůbec jsem o tom nevěděla a byla jsem ráda, že je venku a mám to za sebou. Zůstala mně sice jizvička, ale jinak jsem žádný problém neměla.
přesně tak,taky mě nastřihli aniž bych o tom věděla
všechno se krásně zahojilo,ani jizva nezůstala
všechno se krásně zahojilo,ani jizva nezůstala
Možná v tu chvíli řešení...později problémy...taky mám své vzpomínky a ne zrovna pozitivní
Hlavně se nenechte do ničeho vmanipulovat. Nástřihama se dneska dneska máchá hlava nehlava, protože je to prostě jednoduší. Stejně jako císařema. Zapojte nejdřív zdravej rozum.
Blbost. 2x jsme meli velkou hlavicku a diky cviceni s epinem 2x bez nastrihu. Doporucuji po porodu, aby zena chodila na pristroj biocon 2000 a bud vysmata

Nástřih po porodu
Nástřih po porodu