Kontrola manželovy sexuality

Máte někdo zkušenosti?

Hrajeme si s omezováním sexuality manžela, jako je masturbace jen se svolením a podobně. Dodává nám to v manželství takovou novou jiskru. Nemáte s tím někdo také zkušenosti?
Myslím že se to týká jedné libustky. S tímto omezením manželovi sexuální činnosti počítá pokročilejší fáze kandaulistickeho vztahu.
Ano, ale zároveň i nemusí... Myslím si, že sex může v manželství probíhat normálně, nebo spiš i častěji...
Ahoj, klicka je hezky zacatek. Manzel tim chovanim podnecuje tvoji touhu po jinem muzi:-) muj nazor. Take si myslim, ze vas vztah muze postupne prerustat v kandaulisticky.
Tak budeš muset manželovi koupit klícku
Klicku má :-) hrajeme si nejrůznějšími způsoby. Jde o to,že sexuálně se smí projevovat jen se mnou. Buď musím být přítomna,nebo se musí aspoň zeptat. Je to intimní a pro něj vzrušující. Jde o určitou jedinečnost. Tak nás zajímalo,jestli to někdo taky takhle " vede".
Moje žena se před pár dny rozhodla, že budu doma chodit pouze v dámském oblečení a budu zamčen/a v klícce. Už ji pár dnů mám a je to na jednu stranu hezké, na druhou jsem velmi nadržený/á, ale prý mně ji sundá až po 14 dnech. Mohu ji zatím jen vylízat. Tak se tu snažím zjistit, jaké s tím máte zkušenosti vy nebo někdo jiný.
A jaké omezení používáte na tebe?
Klícku používáme už několik let a pořád vzrušující zábava pro oba. Hodně též používáme masturbaci.
Jestli má klícku tak ti asi už moc neporadím zase takové zkušenosti nemám se omlouvám
S tím velmi souhlasím, je pouze na partnerské dvojici, či trojici a nebo i více, chcete-li, čemu se bude ve své intimně oddávat.pakliže to vyhovuje všem neexistují hranice.
Tak mě žena kontroluje sexualitu tak, že když jede na služebku, tak mě ráno předtím pořádně vyšuká *10**11**17*
A jak to vypadá s kontrolou tvojí sexuality?
No právě, že to zkoušíme a jsme na začátku, hledáme zkušenosti a jaký to má dopad na vztah...
Začíná to kontrolou sexuality, ježkem v kleci a ve finále se už jen bude dívat jak si to rozdáváš s jiným *4*. Nic proti, pokud se vám to bude oboum líbit *5*
Nebude. Nikdy jsme partnery neměnili a ani to není v plánu.
Dokud to bude ve formě hry, tak super zpestření.

Jakmile se z toho stane Tvůj nástroj k jeho ovládání/trestání/dělání fórů, tak přijde frustrace a nasrání. (edited)