Nevidím až tak podstatný problém.
Zádrhele to má - např. dostat se ve vhodnou chvíli do balení.
Také když partnerka někde uvidí ležet balení, nemusí to končit dobře.
A nakonec už se vám někdy zamotal do ochlupení? Móóóc prima :-)
Zádrhele to má - např. dostat se ve vhodnou chvíli do balení.
Také když partnerka někde uvidí ležet balení, nemusí to končit dobře.
A nakonec už se vám někdy zamotal do ochlupení? Móóóc prima :-)
To je pěkná blbost. Problém s tím mívají ti, kdo toho ještě moc nenasouložili-tam je to i normální (nervozita, ostych a podobně). Jinak nevidím rozdíly mezi "s" a "bez" gumy.
Čím dál častěji se ovšem dočítám o nepadnoucí velikosti - máte si kupovat pořádný šprcky a nešetřit nákupem těch laciných v Kauflandu nebo u pumpy :-)Výrobce ACT=gumičky asi pro trpaslíčky, hodně úzký. Vulkán Hrádek taky nic moc, jsou taky dost těsný a ještě jsem nenašel ve větší velikosti=zavrhnuto. Mně osobně se osvědčily standardní Durexky. Jsou dražší, ale pohlavní nákaza (i "obyč." zánět) vyjde na mnohem víc peněz.
Čím dál častěji se ovšem dočítám o nepadnoucí velikosti - máte si kupovat pořádný šprcky a nešetřit nákupem těch laciných v Kauflandu nebo u pumpy :-)Výrobce ACT=gumičky asi pro trpaslíčky, hodně úzký. Vulkán Hrádek taky nic moc, jsou taky dost těsný a ještě jsem nenašel ve větší velikosti=zavrhnuto. Mně osobně se osvědčily standardní Durexky. Jsou dražší, ale pohlavní nákaza (i "obyč." zánět) vyjde na mnohem víc peněz.
Taky mam ten problém. S kondomem necítim nic.. Musim na to mít opravdu chuť jinak mi zvadne. Je to jako kdyby jsi chtěla lízat med přes sklenici.Ty penis v sobě krásně cítíš,ale muž necítí to krásné vlhko a teplo. Najdi si někoho komu stopro věříš a kondom nepoužívej.
Já mám spíš problém se do kondomu nasoukat.Ačkoliv je mé "vybavení"řekl bych průměrné,mám pocit,jako by každý kondom byl malý.Když natáhnu průměrný kondom,mám pocit jako bych si ho držel v zaťaté pěsti.
Tohle jsem před časem řešil taky. Chce to širší kondom. Mě se osvědčily tyto. Jsou k dostání v různých velikostech.
http://kondomshop.cz/6-kon domy-mysize
http://kondomshop.cz/6-kon domy-mysize
Tak to je super) Ja mam pocit, ze s obyc mi kazdou chvili spadne.) A nemyslim si, že by kondom měl vliv na výdrž.) Jsem se asi jednou moc těšil a trvalo mi to celou noc)). Avšak ona byla spokojená, tak proč to řešit, že.:-)
Vliv na výdrž asi nemá, nicméně velikostně nesedící kondom je nepohodlnej. Hůř se nasazuje a sklouzává. Bežný kondom má na šířku 53mm, což odpovídá průměru cca 34mm. Sám jsem se divil jak je to málo.
Tak určitě to je nepohodlné a odtahuje to mysl.:-)
Zapomněl jsem dodat, že mi problém dělají i 58ky a nvm na kolik to odpovídá.)
Jak jsem zjistil, tak ta šířka je půlka obvodu kondomu, tudíž průměr se dá snadno zjistit. Já používám široký 64mm.
myslím si,že to vůbec není o tom,jestli to s kondomem jde,nebo nejde.Samozřejmě ten pocit,kdy penis klouže uvnitř pochvy,je díky obrovské spoustě nervových zakončení nádherný,ale ten kondom to podle mě otupí jen v té intenzitě vnímání,nevím proč by to mělo mít vliv na kvalitu erekce.Možná sned jedině u těch jedinců,kteří za tím podvědomě cítí možnost oplodnění partnerky,kterou jim ten kondom logicky bere,ale jinak nevidím důvod.Moje osobní zkušenost je taková,že kondom na to nemá vliv a určitě bych nikdy nešel do milování bez kondomu,pokud bych dotyčnou opravdu dlouhodoběji neznal.
Bez kondomu je to prostě zábavnější, a tak pánové "mají" alergii na latex, nebo jim to "nejde". Najdou se i debilové, kteří šukají kurvy bez kondomu. Takže dámy buďte zodpovědné.
This post has been deleted by user.
Podle mě je daleko větší šance, že se člověk nakazí od normální holky, než od prostitutky. Pokud má trochu rozum tak si zdraví hlídá. Stačí jeden nakaženej a má po kšeftu.
Každý svého štěstí strůjce. Já si radši vezmu kondom, abych si "dávat pozor" nemusel.
Mně stojí furt, (kondom-nekondom). Sex bez kondomu připadá v úvahu jen u stálé přítelkyně. Pokud tedy bere hormonální antikoncepci. Bezpečnost je bezpečnost.
Moja partnerka neberie tabletky takže iba s gumou. Je to ako vyšívať v rukaviciach. Hrôza. Už som si zistil koľko stojí podviazanie semenníkov. Ako to riešite pokiaľ nechce žena tabletky a obaja nechcete ďalšie deti ?
Přesně tak, kondom je, mimo stálý vztah, prostě nutnost. Ať chceme, či ne.
Ahoj,taky obcas pouzivam kondom,nemam s tim problem.Super jsou treba Pepina s drsnejsim povrchem.Akorat mi nikdy moc nevydrzi.Jsem prumerne vybaveny(18 cm),tak ze s velikosti kondomu problem neni,ale mam vetsi vydrz,cca 2 hodky nez se chci udelat a to proste ta gumicka vetsinou nevydrzi a praskne.Ale to nevadi,stejne vzdycky strikam na telicko,nejradsi ale do pusinky.Radek z Plzne
týjo, tak když vydržíš 2 hodiny, tak není divu :D na to ten kondom asi není stavěnej..co bych za takovýho chlapa dala..
to je spíš mazec počítat kvítka na závěsu. to ji raděj postříkám a zkusím ho ještě vzchopit a pusou ho vzchopí vždycky i když už se mi nechce:-)
2 hodiny se mě podaří tak 1x za měsíc
franta2: Používam presne ten istý spôsob a vo všetkom s tebou súhlasím.V prvom rade je uspokojenie ženy a keď je ona v siedmom nebi, tak nás tam dostane tiež.Na oddialenie svojho vyvrcholenia ešte používam jemné kusnutie si do jazyka a mysľou odskočenie k zubnému lekárovi.
Franta2: Jo, tohle se mi taky stalo. Když zjistila, že při tom ještě sleduju děj v televizi, tak jsem málem dostal lepáka :-)) Vlivem profesní deformace mi tyhle 2 činnosti současně nedělají problém dodneška.
Taky mám pocit, že je pro mě v gumě málo místa pro mrdku. A to v Hrádku vyráběli serii kondomů úplně bez rezervoáru na objednávku jednoho klubu. Jeho zaměstnakyne si stěžovaly, že je rezervoár šimrá... To pak bylo stříkání jako přetahování z gumou... Nic pro mě...
Bohužel v Hrádku se už dlouho nic nevyrábí. I když dlouho před skončením "výroby" tvrdili, že stále vyrábí, tak zprvu jen balili asijské výrobky, dnes už je to komplet z Asie.
Přesně, je tam málo místa na sémě
však můžeš krátce před orgasmem sundat kondom a holka tě dodělá pusou, ne? :)
to nikdy nedokážu pochopit...
slyšela jsem to už od více chlapů, že jejich přítelkyně není na orální sex... pardon, ale takový dámy bych liskala :)
slyšela jsem to už od více chlapů, že jejich přítelkyně není na orální sex... pardon, ale takový dámy bych liskala :)
To ale vůbec nepomůže ;-(
:-) :-) :-)
:-) :-) :-)
Když mi kondom sedne rozměrově, tak problém nemám a nijak mě neomezuje. Postupem času jsem zjistil, že s "normální" velikostí to není dobrý, tak s tím musím dopředu počítat.
Jo? tak to si myslím, že cos teď napsal, tak rozhodně neplatí... že ikdyž to chlap nemá často.. a neměl to třeba dlouho, tak mu to s kondomem nemusí jít ;)
jak beplati vzdyt sem to taky myslel takhle me ten kondom proste vadi a nic necitim porad tam musim koukat nebo sahnout
to nebyla reakce na tebe ale ne toho před tebou ;)
a říkám, že si myslím, že neplatí to, že když chlap nemá dlouho sex, že mu to s kondomem pak v pohodě jde, protože je hodně nadrženej.. to je podle mě blbost.. myslím, že jsem někdy určitě měla chlapa, kterej to dlouho neměl a stejně mu to s kondomem nešlo ;)
a říkám, že si myslím, že neplatí to, že když chlap nemá dlouho sex, že mu to s kondomem pak v pohodě jde, protože je hodně nadrženej.. to je podle mě blbost.. myslím, že jsem někdy určitě měla chlapa, kterej to dlouho neměl a stejně mu to s kondomem nešlo ;)
tak to mas uplnou pravdu
no a to je muj problem je to peknej hnus a pritelkyne to nechce pochopit
tak to mam taky ten problem s kondomem me to nejde a pritelkyne ho vyzaduje nekdy je to v pohode a nekdy proste smula sundam kondom a je v pohode takze spotreba je pekna

Sex s kondomem
..
Jsou tu mezi váma zodpovědní chlapi, kteří to dělají s kondomem pravidelně a nedělá jim to problém?
Měla jsem takovýho milence a byla jsem za něho opravdu ráda.. ale v poslední době mám pocit, že snad existuje hodně málo chlapů, kteří by s kondomem dokázali být stejně tvrdí jako bez..
A co pak dělat když mu to s tím nejde? Sundat ho a kašlat na to? Nebo už nikdy s tím dotyčným nesouložit?