Já zkoušel gumový/plastový z eshopu, ale moc to neškrtí.
This post has been deleted by user.
ahoj, jjá koupil na WISH a ten je na šroub. takže bez inbus klíče jej nesundám... je jen na koule. a dá se nosit i delší dobu
Ahoj mám 50mm, jeden kulatý a druhý široký 15mm. Nasazuji nejdříve jednu kouli pak druhou a nakonec penis.
Jaká se vám osvědčila výška/šířka (prostě ten druhý rozměr kromě průměru)?
dobrá otázka :) našel jsem trojkroužek o výšce 15mm... do toho asi půjdu
Mně právě přijde, že když ho nechceš mít jen na okrasu, ale vyžaduješ od něj i funkci škrtiče při erekci, tak ten 5mm se už trochu nepříjemně zařezává a 15mm je zase širokej až do prdele. Takže ty, co mají kolem 1cm se mi jeví jako dobrý kompromis, tak mě jen zajímalo, jak to vidí ostatní...
Mám 8 mm široký a v pohodě. Ještě je prohnutý a sedí líp než rovný. Širší nevím. Musí se to zkusit
díky moc za poznatky. Teď jsem vyzkoušel průměr cca 55mm, stočený z 4mm drátu. Nasazení koule, koule, ocas funguje skvěle :)) Možná půjdu do 50mm... díky
Mám průměr 50. Nechá se normálně nosit bez rizika "přidušení". Ale při erekci funguje jak má. 45mm mě v některých polohách pobolívá a není příjemný. Takže dle mne je ideál ten, co v klidu pohodlně objímá a pak při sexu sedí úplně na fest. Mám tedy kroužek, co je lehce prohnutý. Sedí pak dokonale. Ale dle rad tady, stočit kus drátu nebo kulatiny a vyzkoušet.
Pevný kroužky se obvykle nasazují tak, že protáhneš jednu kouli, pak druhou kouli, třetí kouli atd. ... a nakonec ochablej ocas. Při sendavání pak postupuješ v opačném pořadí.
Bejt tebou, tak si to nejdřív vyzkouším s kusem drátu. Kroužek umotám na trubce předpokládanýho průměru, konce zkroutím, vyzkouším, jestli to všechno funguje tak, jak zamýšlím, a pak to teprve dojdu někam koupit. Když by náhodou nešel sundat, tak ho lehce rozmotáš...
(edited)
Bejt tebou, tak si to nejdřív vyzkouším s kusem drátu. Kroužek umotám na trubce předpokládanýho průměru, konce zkroutím, vyzkouším, jestli to všechno funguje tak, jak zamýšlím, a pak to teprve dojdu někam koupit. Když by náhodou nešel sundat, tak ho lehce rozmotáš...
jinak 4 cm nebo 5 cm Ø na kovovy je myslim malo teda pokud nemaš fakt maleho ferdu, ja mam 6 cm Ø, zkus napřed vetši aspoň 5.5 cm Ø
to musiš zjistit sam, jak ti to pujde lepe nasadit, protože každy ma jine velikosti koule a jinou velikost penisu, ja třeba napřed cockring přetahuji přes pytel a pak vsunu šulina. Někdo to zas muže dělat naopak, na to nepotřebuješ žadnou pomoc nejsi přece debil
... a jestli je, tak u sundavání mu už určitě budou asistovat hasiči.
(edited)

kroužek na penis
kovový - jaká velikost?