u mna by chlap v tangach nemal sancu, takze nazor je ze otras :D
tak isto ako chlap v silonkach, chlap vo vysokych topankach, chlap s makeupon...
tak isto ako chlap v silonkach, chlap vo vysokych topankach, chlap s makeupon...
Rozprávam sa o pánskych tangach nie dámskych. Pletiete jablka s hruškami. Ja sa tu bavím sa tu o pohodliu spodného prádlo a vy o fetiš zábavke. Máte priateľa ? Tak si skúste na jeden deň zobrať jeho boxerky, že či Vám budú pohodlne. Potom sa podeľte o vaše skúsenosti. Btw vydeli ste na živo niekedy chlapa v tangach ?
Ako vieš že ona sa rozpravala o dámskych tangach. Však na tvoj príspevok čo hovoríte na pánske tangá, napísala chlapa v tangach nikdy.
Netreba sa rozčuľovať.
Netreba sa rozčuľovať.
Ahojte aj nosím tangá už asi 15 rokov ale na pláži je to dosť blbé lebo na to ľudia nie sú veľmi zvyknutí. Skôr si ich vezmem na záhradu ak sa to niekomu nepáči tak nech nepozerá a zbytočne sa bude rozčuľovať aj tak to nezmení. Každý nech si nosí v čom sa cíti pohodlne. Moja manželka je s tým v pohode a vôbec nenamieta skôr sa jej to páči keď pred ňou takto chodím. Neodsudzuje ľudí ktorí sa v tom cítia pohodlné ani vás nikto nenúti nosiť kedeake spodné prádlo.
V tangach som bol už na pláži, kúpalisku, jazere v therme a mori. Treba na to trosku odvahu, ale ešte nikto mi nič nehovoril. Choďte ako pár s priateľkou. Zoberte si obidvaja tanga a hneď sa budete cíti oveľa kludnejsie. Just do it !
Ja tanga nosim od 15 a jockstrapy som zacal nosit o 5 rokov neskor, v zahranici odkial som toto pradlo doniesol sa zo nosi bezne na sport ale na slovensku to malo kto vie pochopit lebo vsetci su buzny ale to je slovenska sprosta natura...
Dobre dobre, ale tebe to sekne narozdiel od inych
Podľa man je to erotické keď chlapi nosia. Ked ženy tak prečo nie chlapi
No to je dačo príšerne,fakt tito muži mi pripadajú ako buzný.Ta snurka v zadku......dajme tomu,kto má ešte vypracované telo,je mladý,beriem!Ale celkovo sa mi páčia normálne boxerky
Že vy píšete o vypracovanej postave. Hej ale súhlasím s vami. Na obeznom chlapovi to môže vyzerať naozaj na kkt, inak je to stále len spodné prádlo a neviem čo má spoločne spodné prádlo s orientáciou.
Za mňa nie. Ani ženské. Tie mi prídu absolútne nehygienické. Ak sa chce chlap v lete vetrať, môže kľudne chodiť "naostro", to ma vzrušuje oveľa viac. Ale to je len môj názor :-)
No tangá sú pre gayov. Toť môj názor. Vypada to smiešne.
Radšej naostro na nuda ako píšeš.
Radšej naostro na nuda ako píšeš.
Ked som robil v nemenovanom stredisku plavcika tak take plavky ako tanga som nosil a musim povedat ze nikto ma za to nekritizoval, skor naopak babulkam sa to pacilo aspon si myslim kedze som ich balil a oni sa dali. Ale to uz je minulost. Teraz je mozno uz iny trend ale byt mlady tak si tie tanga kludne dam.
To si nosil ako plavčík tanga ?? Tiež pár krát som si zobral tanga na kúpalisko, ale stále mám taký rešpekt k tomu. Kde všade kúpaliskách/terme si ich mal na sebe ?
To boli tanga ale plavky, nie spodne pradlo. Mne sa to pacilo lebo som v lete robil na letnom kupalisku a slnko ked opaluje tak aby som bol co najviac opaleny a nie aby mi svietila rit ked som sa vyzliekol. Nic sexiticke som v tom nevidel skor tu prakticku stranku.
teraz neviem ci ti ide len fantazia na vyssie obratky alebo si mylis tanga s niecim inym... mozno aj oboje :D sorry ale keby si plavcik da tanga plavky tak ho odtial vyrazia ze si nestihne ani ohriat tu bielu rit.
btw tanga na muzoch cisty grc, uplne antisexy
btw tanga na muzoch cisty grc, uplne antisexy
Pred rokom o takomto čase si sa pýtal.to isté:)
Chcem vedieť, že či sa zmenila mienka ľudí na takéto témy 😅
Nos si čo chceš a v čom sa cítiš dobre. Zakomplexovaných frustrátov čo sa starajú do toho čo má druhý človek na sebe a čo sa starajú druhým do života si nevšímaj. Na Slovensku je veľa zatrpknutých sedlákov, ktorí sa nenaučili tolerancii tak svoj smutný život ventilujú nenávisťou na internete alebo súdia a komentujú vzhľad druhých. Sebavedomý, spokojný a šťastný človek je tolerantný a je mu jedno čo máš na sebe. Tak kľudne nos to v čom sa cítiš dobre, aj v mikrobikinách, ktoré sú na mnohých svetových plážach bežné. Hlavne buď šťastný a sám sebou, tak aby si bol spokojný sám so sebou.
Pri noseni tesnych nohavic sa zvysuje riziko poskodenia nervov okolo penisu. Prilis tesna spodna bielizen zase moze vyvolat vznik infekcii mocovych ciest. :) Avsak muzi s malym pindikom mozu aj tanga nosit ale muzi s velkym pindikom ho do panskych tang nedaju. :) preto moj manzel len boxerky ;)
Sú rôzne tanga aj pre vetši penis ja nemám najmenší a nosím tanga v pohode
Tanga su aj také do ktorých vojde aj veľký vtak ja ich nosím nehanbím sa zato a mojej sa to veľmi páči
A príliš tesne boxerky tie problémy vyvolať nemôžu ? Samozrejme že máte pravdu ohľadom tesných veci okolo penisu. Keď človek zvolí správnu veľkosť nemá čo ho tlačiť ;) same, same but different. But still same 😉
Myslim si ze velmi nevkusne ak si da na seba chlap tanga ked na to nema vobec idealnu postavu vid ty a tvoje fotky. Ako chlap s sexi vysportovanou postavou , tehlicky na bruchu, vypracovany zadok a stehna moze v panskych tangach zaujat . Nemyslim si ze u teba spravna velkost tang pomoze tak mozno fitness centrum .
Pozrela som si fotky, koli tvojmu komentaru. Mna praveze takyto chlap vzrusuje viac. Ked je mohutnejsi..paci sa mi aj jed ma brusko..a ten jeho zadok mi pride chutny..okruhly taky na omakanie. A co sa tyka tanga a chlapi? Je mi to jedno. Ale ak tanga na plaz, tak urcite len hladky zadok bez vyrazok, flekov a ochlpenia. No to plati aj pre zeny ;) Moj muz by ale tanga nenosil aj ked ma ukazkovu riťku :)
This post has been deleted by user.
co je to "normalny chlap", taky co ma velky chlpaty pupok ako ty? Kazdeho chlapa co ma slabost na tanga musime hned urazat? Ked ma niekto odvahu si ich obliect a ked sa v tom citi dobre, tak proti gustu ziadny disputat.
Nech si každý hovorí čo chce, pokiaľ nevyskúša tangá na vlastnom tele, neuverí. Dobre urobené tangá na tele nijako neprekážajú a v lete sú nenahraditeľne príjemné. Držia všetko spolu a ten pocit voľnosti je skvelý. Kto nechce nemusí sa v nich predvádzať, ale miesto na pánskom zadku majú. Aj ako plavky na verejnosti. Prečo si pri opaľovaní mnoho mužov roluje tie dlhé plantavé bermudy tak, aby z nich urobili takmer tangá a opálili si zadok?
Ja tiez nosim len panske tanga ale mam aj jocksy manzelke sa to paci aj plavky mam tanga vrelo doporucujem
Chlap v tangach=buzerant. Nech si myslí a hovorí každý čo chce. Mám to v riti :) :)
Akú má spojitosť kus oblečenia s orientáciou pohlavia ?? 🤣 Bývali spolužiak je homoxesual. Rozprávali sme sa na temu tanga a hovoril, že on by si to na seba nikdy nedal. A keď sa pozrieš do histórie, prvé tanga boli určené pre mužov.
Nosím len tanga. Samozrejme pánske a kvalitné. Keď idem k lekárovi, dám si slipy. V tangách sa cítim príjemne, pohodlne, som na ne zvyknutý. Vie o tom manželka a deti a akceptujú to. Na verejnosti sa v spodnom prádle neukazujem.Je mi jedno, čo si kto o tom myslí.Mne to vyhovuje a to je podstatné. Nenosím spodné prádlo preto, aby som sa páčil iným ľuďom, nosím ho pre seba.
Deti sa nepýtali, že prečo nosiš take spodné padlo ??
ja nosim tanga od jari do jesene. je to mega pohodlne a prijemne. pre 99% populacie su tanga na muzoch nieco otrasne. ja to skryvam, okrem partnerky o tom naozaj nikto nevie. neriesim to, nosim to lebo to mam rad. v lete mat sparene gule z boxeriek? hruuuza. tanga v lete, co ti pekne rozdelia dve polky zadku a nepotis sa su super 🤪
v zime nosim zasa iba boxerky...
v zime nosim zasa iba boxerky...
Ja dosť podobne, s tým rozdielom, že v zime nosím body....
Ani len na striptérovi tangá,Nechutné Odpudivé Hnus aj na chlpatom,jebakovom zadku bleee
To že máte vy jebakovy a chlpatý zadok, neznamená že ho musím mať aj ja alebo niekto iný 😉
(edited)
No.ja mam chlpatu rit tak by som sa citil jako slon v porcelane.
Neviem ci som staromodny alebo aky, ale tanga nie..Ani u zien a u muzov duplom
Tanga ani u zien??? Ehm, vies vobec co to je? jedna z najkrajsich veci je ak ma zena tanga
, alebo este lepsie g-string nohavicky, ci plavky 

... Asi ste si pomylili forum s nejakym katolickym.
Ospravedlnujem sa za moj nazor. Ale za mna tanga u muza eeeeee

Názor na pánske tanga
Aký máte názor na pánske tanga ?