Predkožka stiahnutá za zalud

Odhalený zalud

Prosím rady ako udržať predkozku stále stiahnutu vracia sa späť . Má niekto skúsenosť ? Pomôže piercing ?
This post has been deleted by user.
Toto by som rozhodne nenazýval problémom. *100* Predkožka má na penise svoju funkciu a tou je chrániť žaluď pred prípadným poranením. A teda je pre ňu prirodzené žaluď prekrývať. Pokiaľ sa to niekomu nepáči, nech sa dá kľudne obrezať. Ale v takom prípade ide len o estetickú záležitosť. Určite to po zdravotnej stránke problém nie je. Nevidím dôvod na to, aby to niekomu uberalo sebavedomie. *6*
Mám pirsing, ale na predkožku to nemá vplyv. Môžem si ho schovať, keď natiahnem predkožku cez žaluď. Ja ju nosím zrolovanu za zaludom už roky a drží tak. Zo začiatku je žaluď dosť citlivý a dráždi to, no po čase si zvykneš a pokožka na žaludi zhrubne... prestaneš to vnímať. 👍
Tiez uz viac rokov mam stiahnutu predkozku a ma.dve otazky, jednu na muzov, druhu na zeny.
Muzi, ktori mate tiez stiahnute predkozky, chodite s tak aj ked ste napriklad na nudaplazi, alebo niekde v saune? Proste na miestach, kde su aj ini ludia.
Zeny, ako sa vam viac paci penis? Ked je stiahnuta predkozka, alebo ked je zalud schovany?
Ano chodim so stiahnutou predkozkou aj na nuda plazi resp vo wellnesse
keď to chceš tak,časom bude menej citlivý.
U mna je to nezvyk, mať predkožku dolu. Koľko si na to človek musí zvykať?
Nepamätám si to už presne, ale po pár mesiacoch som to už nevnímal. 😉
Ja tiež nosím stuhnutú predkozku máš pekného vtaka
Najlepšie riešenie je úplná obriezka....*52*
Normálne si ju stiahni dole a vždy keď sa ti vráti tak ju znova stiahni ja som to tak robil a možno po 4 mesiacoch už ostane stiahnuta sama
Ja mám stiahnutí predložku asi už 2 rok a nemám piercing. Áno niekedy sa stiahne naspäť, ale to je tak asi 5% z celej tej doby.
99% casu mam predkozku stiahnutu a to nie som obrezany. nejaky cas som proste vzdy stiahol predkozku, nechal tak v slipoch a casom si predkozka zvykla zostat stiahnuta...
Koľko to trvalo kým si zvykla ?
Skús si ju odrezať, to ti pomôže