Ztráta chuti ve vztahu

Vztah

Obávám se, že vám poradí jen odborník a hlavně musíte sám chtít... I když úplně se změnit nelze, jen si sám v hlavě srovnat priority, pokud vám na některé z žen moc záleží. Ale jiný člověk se z vás mávnutím proutku nestane.
2 měsice to je na mě přiliš, maximalně 2 tydny a to neni duvod nechuti sexovat s dotyčnou, prostě jak to napsat nedokažu opětovat nějake vzajemne city a nejhorši je mit nějakou ženskou u sebe doma to už po tydnu šilim ze všeho co děla, jak si neustale krouti a cuca vlasy u filmu, jak neustale přepina tv stanice sem a tam prostě to nejde tolerovat a ani přehližet aspoň u mě jsem prostě divny a proto je mi lepe samotnemu jako tak doma *244*
Paolo227
Paolo227 Inactive 6 years ago
This post has been deleted by user.
no mam to asi taky tak nesnašim kočky a jine zviřata a psa jelikož bydlim v bytě bych nechtěl, pes ma mit prostor. Nesnašim když ženska zasvini v koupelně zrcadlo a umyvadlo těma pičovinama co si sere na držku a ani to po sobě neuklidi, nebo když neumi ani pořadně nahazet špinave nadobi do myčky, kupuje si pičovske časopisy ktere maji totožny obsah, žit s ženskou v jednom bytě to je psycho horror, miluješ mě? okay tak bydli u maminky a ke mě přijdi jen když si chceš zaprcat *244* mam svuj byt vše na svem mistě a nesnesu, aby mi v bytě někdo dělal perestrojku *329*
Hustý. Ale na 17 nevypadáš, takže předělat už to asi nepůjde a když jsi s tím v cajku ty, tak je to vlastně asi v pořádku.
a ja jsem se někde zminil že mi je 17? tak nechapu co to meleš
Co se rozčiluješ? Kdyby tohle napsal někdo ve zmíněné věkové kategorii, dalo by se polemizovat o tom, zda se to bude vyvíjet. Asi už nebude, je to životní postoj, proste to tak máš a jsi s tím v pohodě. Což mělo být vyznění toho příspěvku. Jakože lidé jsou různí a ackoli se tomu může někdo podivovat, tak je do toho každému šumák...
Mě se líbí jak mám za každý sebemenší dotaz XY mínusu *1* super že za každý mám od majitele 100,- *3*
zlobivy1980
zlobivy1980 Inactive 6 years ago
This post has been deleted by user.