Nie je to normalne. Hetero muz nema chut na muzske telo v akejkolvek forme. Takze ak niekto tvrdi, ze je hetero a pritom ma chut na chlapa, tak rozhodne hetero nie je. Je bi, alebo gay.
This post has been deleted by user.
Žiaľ si úplne normálny bi muž ako 90 percent "heterakov" čo viac k tomu ?
Ako si prišiel na to že 90% heterákov sú bi ? To je len mokrý sen gayov
Ešte raz si prečítaj moju správu nehovorím o hetero mužoch
Aj ja by som to rad vyskúšal....
A ako by si potom definoval napr. to ked mam chut aby ma partnerka pretiahla straponom. Paci sa mi to vzrusuje ma to. Aj by som mozno skusil vyfajcit penis resp. aby ma pretiahol zivy skutocny penis nie iba umely strapon. Ale pri predstave ze by to malo byt s muzom mi je na grc. Nikdy som sa na muza nepozeral ako na nejaky sexualny objekt. Neviem si to ani predstavit ani aby sa ma dotkol. Odpudzuje ma to. Jedina moznost kde skusit zivy realny penis je s shemale/trans kde objekt vyzera ako zena. Toto je podla teba co?
Písal som o tom v inom vlákne, nechcem sa tu opakovať. Spektrum bisexuálneho správania sa oboch pohlaví je veľmi rozmanité a odlišné. Zjednodušene, existujú motivačné faktory (potreby, predstavy...), na základe ktorých jednotlivec následne urobí niečo čo sa nepodobá na jeho bežné heterosexuálne praktiky. Rovnako existujú situačne podmienené BI aktivity (väzenie, zábava ... stavy intoxikácie). Na samom konci (pred homo), je schopnosť mať citovú väzbu k rovnakému pohlaviu. Je to dosť komplikované, ak máš záujem môžeme si o tom súkromne popísať. Nechcem to tu zaprasiť.
Tak ty hetero isto niesi uz davno moj...neviem co je na tom si priznat ze si buk...
a v čom je problém...? Keď mám chuť na penis, tak idem na pokec a buď tam je niekto, koho poznám, alebo nájdem niekoho, kto mi ho dá.

Bi chute
tratatino