This post has been deleted by user.
Dekuju, máš ti dobře napsaný v profilu...cool boy chef.
Proč by to nebylo možné? Mám odtud člověka, který se mi stal nejbližším, nebýt nastavených pravidel (daných objektivními překážkami), mám za to, že bychom spolu byli.
A nebo taky nebyli, někdy je to v milenecké vztahu ideální , ale soužití by třeba tak dobře nefungovalo
Alespoň nějakou dobu bychom spolu skutečně byli. Jak dlouho by to fungovalo, je otázka. Mluvit o doživotí v době, kdy se každý druhý svazek rozpadá, by byl nerozum.
Lépe bych to asi nevyjádřil, bohužel už je to tak .
Nestálo to za újmu, kterou by to způsobilo těm, kteří by tím byli bez svého přičinění dotčeni.
(edited)
Zadejte prosím hodnotu dlouhou minimálně 30 znaků.
Paolo 227 - Děkuji za tvůj názor, vesmír te opatruj. Jsi pokorny a slušný. Vše něj vzorem roce.
On ne. Já.
Řekl bych, že pokud se zde potkají dva stejně nalazení jedinci, tak to asi nebude problém
Děkuji za odpověď, moc si vážím tveho názoru...úspěšný nový rok.
A proc teda neprispejes prvni? Asi jako lidi, kteri nemaji galerii a loudi o fotky s tim, ze pal poslou svou. Me je to jedno, zadny takovy pribeh nemam, ale takhle to vypada.
Mademoiselle Pyluma - Pylumo... Kdo chce fotku,at si o ni napíše. Nevím proč bych mel davat info každému, kdo sem vleze. Platí, ale jako u bodu 1.
Slečno, proč hned ta Vaše ustepacnost? Neprosil jsem zrovna Vas tady reagovat na muj dotaz. A nejhorší, čaje to zazdit vycitkou. Rika se drahá, že co Vam vadí na druhých Vy sama máte v sobě, tak to berte jako darek ode mě. A hlavně nikoho neukazuje prstem, všimněte si když uděláte tohle gesto, tři Vaše prsty ukazuji Vaším směrem.
Slečno, proč hned ta Vaše ustepacnost? Neprosil jsem zrovna Vas tady reagovat na muj dotaz. A nejhorší, čaje to zazdit vycitkou. Rika se drahá, že co Vam vadí na druhých Vy sama máte v sobě, tak to berte jako darek ode mě. A hlavně nikoho neukazuje prstem, všimněte si když uděláte tohle gesto, tři Vaše prsty ukazuji Vaším směrem.

Pravá Velká Láska ???
Nasel jste nekdo na amaterech opravdovou lask